sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
μη χαιρεσαι βρηκε αλλον.....
γεια σου gl :-* :-* :-* :-*
μη χαιρεσαι βρηκε αλλον.....
γεια σου σεξουλα :-* :-* :-*γεια σου gl :-* :-* :-* :-*
γεια σου σεξουλα :-* :-* :-*
εχουμε ευχαριστο μουσικο διαλειμμα μεχρι να γυρισει ο τζειμς....
εκεινα τα 2 αρχιδια που την λενε στον τζειμς καλα θα κανουνε να το βουλωσουνε.απο αγαμητους και βλακες ειμαστε γεματοι.
αβαταρ οταν μιλαω εγω προς τους μαθητες τις σχολης μου εσυ το μονο που θα κανεις ειναι να το ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ.καταλαβες ρε τσουτσεκι?
τα σχολια που κανεις να τα κανεις με την γκομενα σου στο προαυλιο του σχολειου οταν εχετε διαλειμα.και τελος και κλεινουμε με εσενα,και μην ξαναπεταχτεις σε αυτο το θρεντ.
αμα ειχε θα την ηξερε και αυτος.Ποια ειναι η γκομενά του; :o :o
ο ενας ειναι μπροστα σου.τον αλλον βρες τον μονος.ποιοί είναι οι 2 εκείνοι τύποι???
ειπαμε ΤΕΛΟΣ.με τους μαθητες σου κανε οτι γουσταρεις στ'αρχιδια μου σε γραφω.
δε θα μου πεις ΕΣΥ που θα παω και τι θα γραψω το καταλαβες αυτο???
αμα ειχε θα την ηξερε και αυτος. ο ενας ειναι μπροστα σου.τον αλλον βρες τον μονος.
ειπαμε ΤΕΛΟΣ.
αμα ειχε θα την ηξερε και αυτος. ο ενας ειναι μπροστα σου.τον αλλον βρες τον μονος.
ειπαμε ΤΕΛΟΣ.
Εμενα και τον sitl εννοει.
τον έχω κράξει και γω αυτόν, σου λέω δεν το δα όλο ρε, είναι μεγάλο και βαρετόοοοοοο
ξυσε μας ρε τα αρχιδια και εσυ και ο αλλος.δεν έχω διαβάσει όλο το θρεντ, δεν είμαι πολύ φαν της σαπουνόπερας ξέρεις...
αν θυμάμαι όμως δύο άτομα τον "κράξανε". Εγώ και ο Αβαταρ!
Αρα έχουμε και λέμε! ΑΡΧΙΔΙ είσαι και φαίνεσαι! Εχει μιλήσει αιώνες πριν για σένα ο Κύριος λέγοντας: "Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι". Υποδείξεις εκεί που σε παίρνει, εκεί που σε ακούν και σε υπολογίζουν μαλάκα
ξυσε μας ρε τα αρχιδια και εσυ και ο αλλος.
ξυσε μας ρε τα αρχιδια και εσυ και ο αλλος.
Τι εγινε σου τελειωσαν οι διδαχες και οι διδασκαλιες...?
δε ρίχνει το επίπεδό του!!