Νέα

Μισανδρισμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 730
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οσο υπαρχουν οι λιγουρηδες-αγαμητοι-μουνοδουλοι-αμπαλοι και φουκαριαρηδες, θα υπαρχουν και οι γυναικες που ενω θα μισουν τον εαυτο τους οταν τον βλεπουν στο καθρεφτη, θα εχουν επιλογες.

Επιλογες που θα τους δινουν οι σκληροπυρηνικοι βηταδες, οι hardκοραδες. Αυτοι και μονο αυτοι ασχολουνται με το εν λογω ειδος γυναικων και στηνονται στη γραμμη.

Τα τελευταια χρονια, εχει γινει της μοδας. Ολοενα και πιο πολλους συναντας παντου να ειναι με γυναικες που εχουν 30+ κιλα πιο πολλα απο τους ιδιους.

Αγαπημενη τους ενασχοληση, να πηγαινουν για φαγητο μαζι τους και να τις βλεπουν να φορτωνουν πραμα ασταματητα και ακορεστα.

Οι εν λογω τυπισσες αρκετα συχνα λειτουργουν και ως λυση σε οσους απελπισμενους εφαγαν ακυρα με το κιλο απο τις νορμαλ γκομενες, εδω βρισκουν καταφυγιο. Εδω, εχει χωρο για ολους αυτους. Ολοι θα παρουν μεζε, φτανει να ειναι πραγματικοι απελπισμενοι και γνησιοι βηταδες, οχι να το παιζουν.

Οι νορμαλ αντρες ειναι μη επιθυμητοι, μη αποδεκτοι.

Δεν μπορει να εμφανιστει γυμνη μπροστα σε εναν νορμαλ αντρα που πηγαινει με νορμαλ γυναικες, ντρεπεται, αισθανεται ασχημα. Στον απελπισμενο και πεινασμενο για μουνι, δεν την απασχολει, δεν τον υπολογιζει ως αντρα. Εργαλειο τον εχει, σκευος ηδονης και μορφη παρηγοριας.

Μερα με τη μερα, βυθιζεται ολοενα και πιο βαθια στα ψυχολογικα εως που στο τελος ξεπηδαει απο παντου το μισος, το μισος για ολους εκεινους τους αντρες που την εκαναν να νιωθει ασχημα και που κοιταξαν αλλου οταν τυχαια επεσαν τα ματια τους πανω της.

Στο τελικο σταδιο της αρρωστειας, μισει και τους αποτυχημενους-απελπισμενους που δεχτηκαν να ερθουν σε επαφη μαζι της. Τους μισει διοτι της εδωσαν μια "λυση". Ισως αν την ειχαν απορριψει και αυτοι και δεν ειχε ασχοληθει κανεις μαζι της και την ειχαν γραψει ολοι στα αρχιδια τους, ισως και να αλλαζε κατι. Ισως και να επαιρνε μπρος και να εκανε αλλαγες πανω της και μεσα της.

Δεν της δοθηκε ποτε αυτη η ευκαιρια, παντα υπηρχαν οι βηταδες γυρω της και εθιστηκε στο βολεμα που την εμποδισε απο την αλλαγη και τη προοδο.

Για αυτο τους μισει και αυτους.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Οσο υπαρχουν οι λιγουρηδες-αγαμητοι-μουνοδουλοι-αμπαλοι και φουκαριαρηδες, θα υπαρχουν και οι γυναικες που ενω θα μισουν τον εαυτο τους οταν τον βλεπουν στο καθρεφτη, θα εχουν επιλογες.

Επιλογες που θα τους δινουν οι σκληροπυρηνικοι βηταδες, οι hardκοραδες. Αυτοι και μονο αυτοι ασχολουνται με το εν λογω ειδος γυναικων και στηνονται στη γραμμη.

Τα τελευταια χρονια, εχει γινει της μοδας. Ολοενα και πιο πολλους συναντας παντου να ειναι με γυναικες που εχουν 30+ κιλα πιο πολλα απο τους ιδιους.

Αγαπημενη τους ενασχοληση, να πηγαινουν για φαγητο μαζι τους και να τις βλεπουν να φορτωνουν πραμα ασταματητα και ακορεστα.

Οι εν λογω τυπισσες αρκετα συχνα λειτουργουν και ως λυση σε οσους απελπισμενους εφαγαν ακυρα με το κιλο απο τις νορμαλ γκομενες, εδω βρισκουν καταφυγιο. Εδω, εχει χωρο για ολους αυτους. Ολοι θα παρουν μεζε, φτανει να ειναι πραγματικοι απελπισμενοι και γνησιοι βηταδες, οχι να το παιζουν.

Οι νορμαλ αντρες ειναι μη επιθυμητοι, μη αποδεκτοι.

Δεν μπορει να εμφανιστει γυμνη μπροστα σε εναν νορμαλ αντρα που πηγαινει με νορμαλ γυναικες, ντρεπεται, αισθανεται ασχημα. Στον απελπισμενο και πεινασμενο για μουνι, δεν την απασχολει, δεν τον υπολογιζει ως αντρα. Εργαλειο τον εχει, σκευος ηδονης και μορφη παρηγοριας.

Μερα με τη μερα, βυθιζεται ολοενα και πιο βαθια στα ψυχολογικα εως που στο τελος ξεπηδαει απο παντου το μισος, το μισος για ολους εκεινους τους αντρες που την εκαναν να νιωθει ασχημα και που κοιταξαν αλλου οταν τυχαια επεσαν τα ματια τους πανω της.

Στο τελικο σταδιο της αρρωστειας, μισει και τους αποτυχημενους-απελπισμενους που δεχτηκαν να ερθουν σε επαφη μαζι της. Τους μισει διοτι της εδωσαν μια "λυση". Ισως αν την ειχαν απορριψει και αυτοι και δεν ειχε ασχοληθει κανεις μαζι της και την ειχαν γραψει ολοι στα αρχιδια τους, ισως και να αλλαζε κατι. Ισως και να επαιρνε μπρος και να εκανε αλλαγες πανω της και μεσα της.

Δεν της δοθηκε ποτε αυτη η ευκαιρια, παντα υπηρχαν οι βηταδες γυρω της και εθιστηκε στο βολεμα που την εμποδισε απο την αλλαγη και τη προοδο.

Για αυτο τους μισει και αυτους.

μονο ενα πραγμα θα σου πω, οταν ζυγιζα τα πιο πολλα κιλα εβερ στη ζωη μου χτυπησα γκομενο στρατιωτικο με σωμα αγαλματενιο.6 μηνες κρατησε αυτη η σχεση η οποια ηταν εμπνευση στο να αρχισω γυμναστικη κ διατροφη γτ ηταν τοσο γυμνασμενος και εγω τοσο χλαπατσα διπλα του.  Ουτε εγω η ιδια δε το πιστευα οτι θα εριχνα τετοιο γκομενο και ομως συνεβη. Οποτε οτι κ να λεςςς τα εχω γραμμενα μον αμουρρρ :)

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Ρε γελοιε θα επρεπε να βουτηξεις τη γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησεις για ενα τοσο σοβαρο θεμα ειδικα μετα το περιστατικο με τη τοπαλουδη και τη 15χρονη Μυρτω..για να μη πω ποσες αλλες ανωνυμες καταστασεις υφισταμεθα καθημερινα...

Πρώτον, δεν σε έβρισα και δεν σου έδωσα το δικαίωμα να με χαρακτηρίσεις.
Δεύτερον, τα περιστατικά που ανέφερες δεν κολλάν με τις αλήθειες που έγραψα και δεν τολμάς να τις παραδεχτείς. Φυσικά και αυτά τα δυο περιστατικά είναι απαράδεκτα εγκλήματα καταδικαστέα από όλους. Απλώς ανέφερες αυτά τα δυο περιστατικά, για να το παίξεις ευαίσθητη και να με παρουσιάσεις σαν τον κακό της υπόθεσης. Δεν θα το καταφέρεις. Μπορώ να σου πω κι εγώ πολύ περισσότερα περιστατικά που οι γυναίκες το παίζουν θύματα  για να καταστρέψουν τους άνδρες που μισούν επειδή τις απορρίπτουν. Και για να αποκομίσουν και υλικά οφέλη βεβαίως, γιατί ως γνωστόν είναι όλες τεμπελόσκυλα και θέλουν να κάνουν την ζωάρα τους δίχως κόπο και ιδρώτα.

Να αναφέρω την μόδα "me too" το καινούριο αυτό φρούτο που οι γυναίκες προσπαθούν να καταστρέψουν ισχυρούς άντρες καταγγέλοντας ψεύτικα περιστατικά βιασμού που έγιναν και καλά πριν από 20 χρόνια?
Ή μήπως να πω για τις διάσημες τσούλες όπως Αντζελίνα Τζολί, Γκουίνεθ Πάλτροου, Σάλμα Χαγιέκ και πολλές άλλες, που τσιμπούκωναν παραγωγούς για να τις προωθήσουν και τώρα βγαίνουν και καταγγέλουν δήθεν και ντεμέκ παρενόχληση για να τους καταστρέψουν επειδή μπορούν. Θέλετε δηλαδή όλες σας να αντικαταστήσετε την "κακή πατριαρχία" με εμφανή μητριαρχία. Απλά στην "κακή" πατριαρχία δεν έμπαιναν οι γυναίκες φυλακή. Απλώς πηδιόντουσαν και ανεβαίναν level.

Βέβαια αυτή η μάστιγα του ψεύτικου βιασμού έχει εξαπλωθεί και στις κοινές θνητές, όπου προσπαθούν να βγουν στο προσκήνιο και να βγάλουν χρήματα κατηγορώντας υπερδιάσημους καλλιτέχνες και αθλητές όπως ο Σταλλόνε και ο Ρονάλντο με τους οποίους πηδήχτηκαν παλιότερα και τώρα έχουν πάρει θάρρος από αυτήν την "me too" παράνοια και τρέφουν τρελές, φιλόδοξες ψευδαισθήσεις μεγαλείου και καταξίωσης, μέσω εσκεμμένης θυματοποίησης για κέρδος. Είτε μέσω του κατηγορούμενου, όπως ο Ρονάλντο (όπου θα δώσει λεφτά για να το βουλώσει το ζώον που τον κατηγορεί) είτε μέσω on line εκστρατειών, για δωρεές για την ηθική βλάβη που δέχτηκαν πριν από 15 με 20 χρόνια. Και που φυσικά πολλοί κατεστραμμένοι αιδοιοείλωτες χρηματοδοτούν αυτόν τον "πόνο" της δακρύβρεχτης κοπέλας.

Και δυστυχώς η κοινωνία συμπεριφέρεται στις γυναίκες, λες και είναι τίποτα παιδάκια. Δεν έχουν δηλαδή καμιά ευθύνη για τις πράξεις τους και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τους. Πάντα κάποιος κακός άντρας ευθύνεται και αυτές έχουν το ακαταλόγιστο. Η μόνη διαφορά της γυναίκας από το παιδάκι, είναι ότι η γυναίκα ξέρει τι κάνει και σε ποιον το κάνει.

Και έλεγε το άλλο το ζώον, ότι ο Ρονάλντο την βίασε το ξενοδοχείο. Στο ξενοδοχείο πως βρέθηκε αυτή όμως? Την πήγε με το ζόρι? Ή πήγε από μόνη της? Προφανώς το δεύτερο. Άρα ουδέν ίχνος εξαναγκασμού πριν την διείσδυση. Και άκουσον άκουσον. Της έδωσε 375.000 δολάρια για να εξαγοράσει την σιωπή της. Πείτε μου όλοι ρε γιατί θα τρελαθούμε. Ένας άντρας τέτοιου βεληνεκούς όπως ο Ρονάλντο, πιστεύετε ότι έχει ανάγκη να βιάσει, ή να πληρώσει γυναίκες να του κάτσουν? Ακόμα και να το έκανε. Δεν θα πλήρωνε εξαρχής μια βίζιτα από το να μπει στην διαδικασία να βιάσει κάποια? Είναι τόσο απελπισμένος λέτε που θα κάτσει να βιάσει μια τυχαία και να ρισκάρει την καριέρα του και την ζωή του?

Φυσικά και όχι. Απλώς αυτές οι άχρηστες πουτάνες εκμεταλλεύονται το ΜΕ ΤΟΟ κίνημα και φαινόμενο, γι αυτό βγαίνουν μετά από χρόνια εντελώς ξαφνικά. Για να τραβήξουν την προσοχή τα φλας και να κερδοσκοπήσουν. Ο Ρονάλντο μπορεί να πηδήξει όποιο μοντέλο γουστάρει χωρίς να κουνήσει καν το δαχτυλάκι του. Αυτές του ρίχνονται για να γίνουν γνωστές μέσω αυτού.

Μάγκες αν ήμουν στην θέση του Ρονάλντο θα έβαζα τους καλύτερους δικηγόρους και θα το εξαφάνιζα αυτό το γύναιο. Αν ισχυροί άντρες δεν βάζουν τέτοιες γυναίκες στην θέση τους, τότε ο μέσος άνδρας τον έχει πιει πολύ άσχημα, αλάνια μου. Και είμαι σίγουρος ότι τέτοια σκηνικά θα έρθουν και στο Ελλάντα, όπου ο Κούλης σίγουρα θα τα υποστηρίξει. Διότι έχει πει κάτι παπαριές παλιότερα για γυναικεία δικαιώματα και αδικημένες γυναίκες σε χώρους εργασίας.

Τώρα το να με βρίσει η δημιουργός του νήματος το θεωρώ τιμή μου, διότι όταν μια γυναίκα σε βρίζει θέλει να πει το εξής: -Έχεις καταλάβει το πως σκεφτόμαστε και σταμάτα να αφυπνίζεις άλλους άντρες, γιατί δεν με συμφέρει εμένα που είμαι γυναίκα. Το κακό θα ήταν να με έλεγε καλό παιδί σαν το νήμα του Σαββίδη. Οπότε ναι βρίσε με όσο θες.

Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους, εκτός από τα φεμινοπουστάκια, τους σκλαβομούνηδες, τους υπερασπιστές των "αδύναμων" γυναικών και τα παράσιτα που συντηρούν το γυναικοκεντρικό σύστημα. Αυτοί να έχουν κακό ψόφο. Σε όλους τους άλλους μάγκες μου, εύχομαι να έχετε λεφτά και την πούτσα πάντα όρθια για να μπορείτε να πηγαίνετε με όποια σας σηκώνεται. Καλές γιορτές.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Αυτο που δεν γνωριζει και δεν εχει καταλαβει ο σημερινος αντρας της εποχης μας, ειναι το ποσοστο της ανοθευτης κακιας που βγαζουν η μια για την αλλη και η ανειπωτη σκληροτητα.

Ναι. Είναι φρικτές οι μαχαιριές κάτω από τη ζώνη που μπορούν να ανταλλάξουν τάχα με χαμόγελο στα χείλη. Έχω τύχει, πολλά χρόνια πριν, στο εξής σκηνικό. Ανάμεικτη παρέα, αγόρια κορίτσια. Έρχεται κάποια, ζητώντας επιβεβαίωση.  
-Πως σας φαίνεται κορίτσια η καινούργια φούστα που αγόρασα;
-Μακάρι να είχα την αυτοπεποίθησή σου
- Τι ακριβώς εννοείς; (κολακευμένη, περιμένοντας να την ανεβάσει κι άλλο)
-Αν εγώ είχα τόσο χοντρά μπούτια δεν θα τόλμαγα να φορέσω κοντή φούστα.
Και χαμογελούσε, η άθλια. Αυτά για τη γυναικεία κακία

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Οι καριολες θελουν να είναι αποδεκτές σε κάθε μέγεθος, κωλοχοντρες δηλαδη και αν το μουνι τους είναι υπέρ φαρδύ παλι να μην υπαρχει προβλημα... Αλλά τον άνδρα τον θελουν γυμνασμένο κ πουτσαρα....  βλέπεις υποκρισια; επιμένω, ελπιζω η ζωή να σε κεράσει τις χειρότερες πίκρες....

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ. Αφου αυτά τα διπλά κριτήρια τα ανέχονται πολλοί, θα συνεχίσουν. όταν αρχίσουν πολλοί να ημν ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές, θα αναγκαστούν να αλλάξουν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
τα σαλια σου τρεχουνε μωρη ηηηηηηη το ηθηκο κοριτσι που κανει κυριγμα στους ανδρες τα εχει με παντρεμενο ενω μαλιστα δηλωνει αριστερω αντιληψεων?

Έλα ρε!!!!! Υπάρχουν γυναίκες που άλλα λένε, άλλα σκέπτονται, κι άλλα πράττουν; ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μονο ενα πραγμα θα σου πω, οταν ζυγιζα τα πιο πολλα κιλα εβερ στη ζωη μου χτυπησα γκομενο στρατιωτικο με σωμα αγαλματενιο.6 μηνες κρατησε αυτη η σχεση η οποια ηταν εμπνευση στο να αρχισω γυμναστικη κ διατροφη γτ ηταν τοσο γυμνασμενος και εγω τοσο χλαπατσα διπλα του.  Ουτε εγω η ιδια δε το πιστευα οτι θα εριχνα τετοιο γκομενο και ομως συνεβη. Οποτε οτι κ να λεςςς τα εχω γραμμενα μον αμουρρρ :)
άλλη μια ομολογια ποσο κωλοφαρδη εισαι που γεννήθηκες γυναικα και επιλεγεις από 100 αντρες την στιγμη που οι 100 καημενοι αντρες τα ριχνουν ο καθενας σε 10 για να του κατσει μια.

και εσυ αυτό το δικαίωμα της επιλογης το πετας στα σκουπίδια πηγαίνοντας με απιστους, με αριστερούς, με γυφτους

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Kι εσυ πρεπει να καταλαβεις οτι ο ανθρωπος ειναι ον με αδυναμιες. Σε αλλους αρεσει το σεξ, σε αλλους το σινεμα και σε αλλους το φαγητο. Αν μη τι αλλο η ζωη ειναι γεματη απο παθη. Το οτι εγω επιλεγω να τρωω οτι μαρεσει χωρις να με νοιαζει αν παχυνω ειναι δικη μου υποθεση. Αισθανομαι ομορφη και επιθυμητη σε οποια κιλα και αν ειμαι. Ειτε οταν ειμαι πιο αδυνατη ειτε ειμαι πιο παχια. Τωρα αν σε καποιους αρεσουν οι ξερακιανες εμενα δε μου πεφτει λογος, οπως και σε κανεναν αλλον δε πεφτει λογος για τι φοραω, τι τρωω, τι ανδρες προτιμω..
Συνηθως προτιμω ανδρες που με προτιμουν, που γουσταρουν γυναικες στα κυβικα μου και τις εξυψωνουν σα θεες! Και πιστεψε με υπαρχουν πολλοι τετοιοι! Οποτε μιας και εχουμε Χριστουγεννα, ας φαμε κατι να ευφρανθει η καρδια μαςς  :grin:

Αυτο το ειπα κυριως για την συγκεκριμενη ατακα που φοριεται τρομερα τελευταια χρονια και σχετιζεται αμεσα με το political correctness  :vomit: το οποιο εχει αρχισει να γινεται και θα γινει η απολυτη μαστιγα του ανθρωπινου πολιτισμου. Ηταν καπως εκτος θεματος.
Προφανως ο καθενας κανει τις επιλογες του και προφανως δεν διατηρουμαστε ολοι σε "τοπ" επιπεδο σε ολες τις περιοδους της ζωης μας.
Ολη η μοδα με κατι χοντρες, ασχημες - δεν φταινε για αυτο - αλλα γινονται ακομα χειροτερες με κατι χαλια μπλε μαλλια και αλλοκοτα ρουχα, κοινως alternative, ειναι η μεγιστη κοροιδια. Στην ουσια ειναι τελειως κομπλεξικα ατομα και φαινεται απο την κακια και το κραξιμο που βγαζουν στους υπολοιπους.
Η κριτικη μου ηταν για το συγκεκριμενο κοινωνικο φαινομενο που εκφραζεται μεσα απο την ατακα σου. Ολη αυτη η λογικη του αποδεχομαστε αυτο που ειμαστε και νιωθουμε καλα ειναι απλα ενας συμβιβασμος και η δημιουργια ενος παραλληλου κοσμου/κοινωνιας οπου το ομορφο και καλαισθητο οπως εχει διαμορφωθει διαχρονικως παυει να υφισταται.
Ο,τι κακο συμβαινει ανα τον κοσμο σε κοινωνικο, πολιτικο, προσωπικο επιπεδο πηγαζει απο τον συμφιβασμο. Λαοι και ατομα που φοβουνται και για τον α, β λογο δεν κανουν τιποτα και προτιμουν τα λιγα.

Δεν ξερω πως εισαι κτλπ και θα αποδεχτω οτι οντως εχεις ικανοποιητικη ανταποκριση απο το ετερο φυλο. Αυτο που ειναι σημαντικο ειναι να εχουμε το γνωθι σαυτον και οχι να ζουμε σε παραλληλα συμπαντα και να μην αντικριζουμε την αληθεια. Γενικα το λεω οχι για εσενα.

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
μονο ενα πραγμα θα σου πω, οταν ζυγιζα τα πιο πολλα κιλα εβερ στη ζωη μου χτυπησα γκομενο στρατιωτικο με σωμα αγαλματενιο.6 μηνες κρατησε αυτη η σχεση η οποια ηταν εμπνευση στο να αρχισω γυμναστικη κ διατροφη γτ ηταν τοσο γυμνασμενος και εγω τοσο χλαπατσα διπλα του.  Ουτε εγω η ιδια δε το πιστευα οτι θα εριχνα τετοιο γκομενο και ομως συνεβη. Οποτε οτι κ να λεςςς τα εχω γραμμενα μον αμουρρρ :)
Χοντρέλω, διαβασμένο το έχεις αυτό...

Συνημμένα

• F680A053-5F60-4D77-B63C-A5AA515F6A96.jpeg
    F680A053-5F60-4D77-B63C-A5AA515F6A96.jpeg
    59,8 KB · Εμφανίσεις: 33

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ναι. Είναι φρικτές οι μαχαιριές κάτω από τη ζώνη που μπορούν να ανταλλάξουν τάχα με χαμόγελο στα χείλη. Έχω τύχει, πολλά χρόνια πριν, στο εξής σκηνικό. Ανάμεικτη παρέα, αγόρια κορίτσια. Έρχεται κάποια, ζητώντας επιβεβαίωση.  
-Πως σας φαίνεται κορίτσια η καινούργια φούστα που αγόρασα;
-Μακάρι να είχα την αυτοπεποίθησή σου
- Τι ακριβώς εννοείς; (κολακευμένη, περιμένοντας να την ανεβάσει κι άλλο)
-Αν εγώ είχα τόσο χοντρά μπούτια δεν θα τόλμαγα να φορέσω κοντή φούστα.
Και χαμογελούσε, η άθλια. Αυτά για τη γυναικεία κακία

Χαιρομαι που εμφανιζονται και ανθρωποι με νοημοσυνη, εστω και λιγοι αλλα υπαρχουν ακομα. Μπραβο φιλε.

:hi: :hi: :hi:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Χοντρέλω, διαβασμένο το έχεις αυτό...

Τυπε αυτο που δεν εχει σημειωθει ακομα απο τις παπαριες που εγραψε ειναι το εξης:

Οι γυμνασμενοι, συνηθως ειναι γεματοι κομπλεξ, ανασφαλειες και γενικα σε χειροτερη φαση απο τις γκομενες. Οι πιο πολλοι απο αυτους, δεν εχουν επιτυχια στις κοπελες, αν εχουν καποια κοπελα διπλα τους, ή θα ειναι μεσα απο το χωρο τους ή θα ειναι καποια μετρια προς μπαζο που θα τους εχει σουζα.

Απειρα παραδειγματα επωνυμων μποντι μπιλντερ ή αλλων αθληματων δυναμης που οι γυναικες τους ειναι μπαζακια. Απειρες περιπτωσεις.

Τις μουναρες τις γαμανε απο ολες τις τρυπες τυποι ειτε με κοιλιτσα ειτε οι εχων ενα νορμαλ αντρικο σωμα χωρις καμια υπερβολη.

Η συμπεριφορα σε κανει αντρα, οχι η εμφανιση. Σαφως και δεν λεμε να εισαι 150 κιλα δεινοσαυρος, ενας νορμαλ αντρας να εισαι που πανω απο ολα ξερεις να φερεσαι, αυτο μετραει.

Ουτε οι μαλακιες που λενε οι μισογυνηδες οτι οι γυναικες για να γαμηθουν ψαχνουν τα λεφτα. Οχι. Οι γυναικες δεν ειναι ετσι. Αυτα τα λενε οι αποτυχημενοι μαλακες που εχουν φαει και συνεχιζουν και τρωνε τα ακυρα με το κιλο γιατι απλα δεν ειναι αντρες και βγαζουν κακια για τις γυναικες.

Εναν νορμαλ αντρα ψαχνουν τα κοριτσια για να γαμιουνται και να περνανε καλα.

Το τι ψαχνουν για σχεση και γαμους δεν με απασχολει, στα αρχιδια μου.

Μιλαμε τι ψαχνουν οταν θελουν να περασουν απλα καλα.

Συναισθηματα να νιωσουν μεσα τους ψαχνουν, καυλα ψαχνουν, δραση ψαχνουν, απροβλεπτα σκηνικα και out of the box τροπο σκεψης και τακτικη στην εφαρμογη της. Να μη βαριουνται. Μισουν τους βαρετους, τις οδηγουν σχεδον στην αυτοκτονια.

Κανεις σοβαρος αντρας που εχει επιλογες δεν θα ασχοληθει με κατι τετοιο τη στιγμη που μπορει να παιξει μπαλα σαν ανθρωπος με νορμαλ κοπελες σαν τα κρυα τα νερα και οπου βγαινει μαζι τους να νιωθει περηφανος και ανεβαζει τον εγωισμο του.

Κατι αποτυχημενοι παρακαλακηδες βηταδες της κακιας ωρας καταφευγουν σε τετοιες περιπτωσεις, ισως επειδη δεν εχουν λεφτα για επαγγελματια ή θελουν χωρις καποτα ή και τα δυο. Μονο αυτοι, ποτε σοβαρος αντρας δεν θα ασχοληθει.

Ακομα και καταλαθος να κοιταξει σε δημοσιο μερος, θα παρει τα ματια του αμεσως, θα τη κερασει απαξιωση μεσα στα μουτρα. Για αυτο τους μισει.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Μαγκες ... εχουμε υπερτιμισει τις γυναικες...

Οι πιο τιμιες απο ολες ειναι οι πουτανες ...
Σου δινουν αυτο που θελεις για ενα μικρο αντιτιμο...

Ολες οι υπολοιπες ειναι καριολες ...!

Σου γαμανε τη ζωη
Σου περνουν τα παιδια
Διεκδικουν περιουσιες και διατροφες...

Δεν αξιζει να ασχολησε και πολυ...

Αν δεν γαμιεται δεν την πληρωνεις ...
Αυτο το φωναζω χρονια τυπε.

Οι πιο ειλικρινεις κ ξεκαθαρες ειναι οι πουτανες.
Αξιες σεβασμου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kι εσυ πρεπει να καταλαβεις οτι ο ανθρωπος ειναι ον με αδυναμιες. Σε αλλους αρεσει το σεξ, σε αλλους το σινεμα και σε αλλους το φαγητο. Αν μη τι αλλο η ζωη ειναι γεματη απο παθη. Το οτι εγω επιλεγω να τρωω οτι μαρεσει χωρις να με νοιαζει αν παχυνω ειναι δικη μου υποθεση. Αισθανομαι ομορφη και επιθυμητη σε οποια κιλα και αν ειμαι. Ειτε οταν ειμαι πιο αδυνατη ειτε ειμαι πιο παχια. Τωρα αν σε καποιους αρεσουν οι ξερακιανες εμενα δε μου πεφτει λογος, οπως και σε κανεναν αλλον δε πεφτει λογος για τι φοραω, τι τρωω, τι ανδρες προτιμω..
Συνηθως προτιμω ανδρες που με προτιμουν, που γουσταρουν γυναικες στα κυβικα μου και τις εξυψωνουν σα θεες! Και πιστεψε με υπαρχουν πολλοι τετοιοι! Οποτε μιας και εχουμε Χριστουγεννα, ας φαμε κατι να ευφρανθει η καρδια μαςς  :grin:

Ναι,απλά οι άλλοι όμως σε βλέπουν απλά σα μια χοντρή που κάνει καλές πίπες.Κάτι συνηθισμένο δηλαδή.
Κανείς δεν κολλάει με αυτό.
Μια λεπτή που κάνει καλό τρομπόνι είναι άλλη φάση βεβαίως,η γκόμενα έχει δυο σημαντικά προσόντα δεν πιπώνει αντιρροπιστικά λόγω πάχους.Υποφέρει,κάνει δίαιτα για να αρέσει και ικανοποιεί πάραυτα οπότε είναι marriage material.
Φυσικά αναμένεται να πάρει 10 κιλά μετά το γάμο και την τεκνοποίηση ως τυπική Ελεεινίς αλλά ο τύπος για κανά χρόνο θα γαμάει καλά αυτό αρκεί για τους περισσότερους.
Χαίρω πού δηλαδή άμα η άλλη ντερλικώνει χλαπακιάζει πιτόγυρα,γλυκά και σοκολάτες φυσικά θα έχει καλή διάθεση και θα κάνει καλές πίπες.Το θέμα είναι πόσο πιωμένος είναι ο απέναντι να γαμάει το κήτος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Αντρες που να τους αρέσουν οι παχουλές και οι χοντρές είναι πολύ λίγοι.Δηλαδή ούτε 1% δε θα προτιμήσει μια γκόμενα αν πάρει κιλά σε σχέση με αυτό που ήταν πριν.Κανείς δε θα πει οτι ομόρφυνε ή έχει οτι τώρα του αρέσει περισσότερο γιατί έχει πιασίματα.Ολοι θα πουν οτι μπάζεψε,οτι φακλάνεψε,έγινε τόφαλος κτλ.
Αντίθετα αν κάποια αδυνατίσει μπορεί να γίνει γαμήσιμη άνετα.Ενώ πριν δεν έμπαινε στο ραντάρ.
Ολοι θα πουν καλό μουνάκι έγινε η τάδε,δεν τη θυμόμουν έτσι.
Εντάξει δυτικό κόσμο παίζει το fat acceptance αφου θέλουν χοντρές ευτυχισμένες στην παραγωγή αλλά Ελλάδα είναι πιο δύσκολο να πιάσει αυτό.Συνήθως οι Ελληνίδες κάνουν δίαιτα πριν το γάμο στυλάκια κι έτσι και μετά το γάμο όταν δέσουν το γάιδαρο,παίρνουν την εκδίκησή τους και σαβουριάζουν οπότε ξεχωρίζεις αμέσως ποια είναι παντρεμένη και ποια ελεύθερη.
Οι δυτικές έχουν κοιλίτσα και προ γάμου που δεν αλλάζει μετά γάμο,στα αρχίδια τους εντελώς οι καύλες των αντρών.Θεωρούν καθήκον του άντρα να γαμήσει και χοντρές και τα πάντα όλα,είναι εθνική υποχρέωσις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σλαβικό κόσμο το αντίθετο ακριβώς,η γκόμενα θεωρεί υποχρέωση να δημιουργεί ίνσταντ καύλες στον άντρα ακόμα και σε αυτόν που δεν της ανήκει για να γαμάει τη συμπατριώτισσα καλύτερα,να της τα σκάει και να ευννοείται συνολικά το γυναικείο φύλο.Εντελώς άλλη λογική.
Προτιμώ βέβαια τη λογική του σλαβικού κόσμου αφού τελείς διαρκώς υπό κατάσταση πριαπισμού με τα καυλέτα.

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Αλήθεια λέει, εγώ την πιστεύω. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι...

Συνημμένα

• 083CEAE7-70B8-4156-A441-6AAA10C46BA4.jpeg
    083CEAE7-70B8-4156-A441-6AAA10C46BA4.jpeg
    169,5 KB · Εμφανίσεις: 22

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Αλήθεια λέει, εγώ την πιστεύω. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι...
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=308546.0;attach=1192307;image[/img[/URL]]
[/quote]

Βρηκες φωτο το πενταγιω τυπε .... 10 points   :headbaning2:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Σου γαμανε τη ζωη
Σου περνουν τα παιδια
Διεκδικουν περιουσιες και διατροφες...

Μεγάλε αυτά έχουν αλλάξει. Δεν ισχύουν πια τόσο όσο παλιά. Εγώ χώρισα και έχω την επιμέλεια. Δεν το συζήτησα καν κι ας έσκουζε. Εγώ βγάζω τα πιο πολλά λεφτά και το σπίτι είναι δικό μου 100% (δεν είμαι από τους μαλάκες που έχουν κοινά περιουσιακά στοιχεία με τις συζύγους τους - ΜΕΓΑ λάθος). Την πακετάρισα με λίγα λόγια και την έστειλα στην μάνα της με κόκκινη κορδέλα. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο χρήμα. Την γάμησα στις αγωγές μέχρι που δεν μπορούσε να ακολουθήσει, ούτε οικονομικώς, ούτε ψυχολογικώς ούτε λόγω χρόνου γιατί εργάζεται κι εκείνη. Με λίγα λόγια, αν είσαι Κύριος (με Κ κεφαλαίο), αν έχεις λίγα λεφτά και αν έχεις κι επιχειρήματα, παίρνεις την επιμέλεια. Τελευταίο και κυριότερο, πρέπει να το θέλεις ΠΟΛΥ! Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω τον γιο μου να μεγαλώσει με την πρώην μου. Κι έτσι έδρασα ανάλογα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom