Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
5 το πρωι εχεις κλειστο κινητο εννοειται οποτε στους ορχεις σου..![]()
Μια ηταν απιστευτη ετσι? μου κανει "δεν βγαινω εκτος περιοχης μου"

5 το πρωι εχεις κλειστο κινητο εννοειται οποτε στους ορχεις σου..![]()
αμα θες πουτσα κυρα μου πες πρεπει να κανεις και θυσιες....Μια ηταν απιστευτη ετσι? μου κανει "δεν βγαινω εκτος περιοχης μου"![]()
της κανω και τι θα ερθω γΛΥΦΑΔΑ για μια ωρα? λεει ναι. Λεω δε γινεται ξεχνα το αν θες έρχεσαι κεντρο να μοιράσουμε την αποσταση.
Παντως , το ν αφηνεις μια γκομενα βραδυ, μετα απο πηδημα να γυριζει μονη της, δεν λεει..Ουτε ο Picker δεν θα το κανε
οχι εννοω γενικα....αμα την εχουν παρει ταυτοχρονα και αυτοι οι τρεις να ειναι οι μονοι αντρες της ζωης της μαν εχεις προβλημα...![]()
αμα θες πουτσα κυρα μου πες πρεπει να κανεις και θυσιες....![]()
αν κρινω απο το θρεντ της νιμερτις καμιαKαλα ξερεις ποσες διαθεσιμες πουτσες μπορει να βρει?
αν κρινω απο το θρεντ της νιμερτις καμια
γιατι ειναι ελλεηνιδες μαν και το μουνι τους εχει μοναδικη αξια....Εγω δεν καταλαβαινω το αλλο. Ο αντρας γιατι να εκτελει χρεη ταξιτζη? εσυ αμαξι δικο σου και διπλωμα δεν έχεις?
γιατι ειναι ελλεηνιδες μαν και το μουνι τους εχει μοναδικη αξια....
den οδηγας ε?Εγω δεν καταλαβαινω το αλλο. Ο αντρας γιατι να εκτελει χρεη ταξιτζη? εσυ αμαξι δικο σου και διπλωμα δεν έχεις?
αλλο αν σου χαλασει το αμαξι να έρθω να σε παρω ναι και στις 3 η ωρα το βραδυ. Αλλα γιατι δεν καταλαβαινω με το καλημερα σας να αρχιζει αυτη η εκμεταλευση ο αντρας πρεπει να πληρωνει ο αντρας πρεπει να σε πηγαινει ο αντρας το ενα ο αντρας το αλλο ε δε γινεται ετσι ομως τι ειναι ο αντρας? κριση εχουμε ολοι δυσκολευονται.
den οδηγας ε?
γτ λες ψεματα? αφου δεν οδηγαςΟδηγαω ρε φιλε. Χρονια τωρα αλλα αυτο τι σημαινει? οτι θα βγουμε Γκαζι και θα μου πει η άλλη πηγαινε με Γλυφαδα επειδη εκει μενω και μετα γυρνα εσυ σπιτι σου πανω στα βορεια?![]()
αυτο ειναι εκμεταλευση.
γιατι ειναι ελλεηνιδες μαν και το μουνι τους εχει μοναδικη αξια....
Καλα που υπαρχουν καποιοι σαν και σενα ρε Μπόλντη και τις διωχνουν, για να μπορουμε να γαμαμε εμεις αβερτα.Ολοι εχουμε δει τι κυκλοφορει... η αλλη σε θεωρει μαλακα και θελει να σε εκμεταλευτει η αλλη σε θελει χαζο χωρις προσωπικοτητα κτλπ κτλπ ΟΥΣΤ
Στο μεταξυ το θεικο... ερχεται ο σερβιτορος και πληρωνω εγω ... της κανω ασε τα δινω εγω. Και μετα ουτε που εκανε κινηση να βγαλει λεφτα απο την τσαντα της έτσι? και αντε γαμησε το αυτο αλλα ουτε ευχαριστω δεν ειπε.Σαν να σου ελεγε κυριε εισαι υποχρεωμενος εφοσον με κουβαλησες χαχαχα ακου εκει Καργιολα μεγάλη. Φαντασου να την ειχες και σε σχεση αυτη τι θα σου εκανε (οχι σε μενα βεβαια) σε αλλους... οι πουτανιες τους δεν περνανε σε ολους![]()
![]()
τι πιστεύεις ότι φταίει για την αποτυχία σου με τις γυναίκες?Ολοι εχουμε δει τι κυκλοφορει... η αλλη σε θεωρει μαλακα και θελει να σε εκμεταλευτει η αλλη σε θελει χαζο χωρις προσωπικοτητα κτλπ κτλπ ΟΥΣΤ