Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
5 το πρωι εχεις κλειστο κινητο εννοειται οποτε στους ορχεις σου.. :grin:

Μια ηταν απιστευτη ετσι? μου κανει "δεν βγαινω εκτος περιοχης μου"  :2funny: :2funny: της κανω και τι θα ερθω γΛΥΦΑΔΑ για μια ωρα? λεει ναι. Λεω δε γινεται ξεχνα το αν θες έρχεσαι κεντρο να μοιράσουμε την αποσταση.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μια ηταν απιστευτη ετσι? μου κανει "δεν βγαινω εκτος περιοχης μου"  :2funny: :2funny: της κανω και τι θα ερθω γΛΥΦΑΔΑ για μια ωρα? λεει ναι. Λεω δε γινεται ξεχνα το αν θες έρχεσαι κεντρο να μοιράσουμε την αποσταση.
αμα θες πουτσα κυρα μου πες πρεπει να κανεις και θυσιες.... :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παντως , το ν αφηνεις μια γκομενα βραδυ, μετα απο πηδημα να γυριζει μονη της, δεν λεει..Ουτε ο Picker δεν θα το κανε

Καλα αλλο αυτο ενταξει. Δεν ειμαστε γυφτοι. Αλλα οχι να έχει η αλλη απαιτηση με την μια να τις κάνουμε χάρες λογικα πράγματα τα δεχομαστε. Θα μου πεις μετα μπαινει αλλη παραμετρος στο παιχνιδι "Γιατι να παω με αυτον που τα υπολογιζει και οχι με τον Καζανοβα που μου τα δινει ολα και κοβει φλεβα"  :2funny:

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
οχι εννοω γενικα....αμα την εχουν παρει ταυτοχρονα και αυτοι οι τρεις να ειναι οι μονοι αντρες της ζωης της μαν εχεις προβλημα... :grin:

Εγω παντως θετικο το βλεπω...απ τους τρεις καποιος μαλακας δεν θα χει αυτοκινητο να την γυρισει??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αν κρινω απο το θρεντ της νιμερτις καμια

Εγω δεν καταλαβαινω το αλλο. Ο αντρας γιατι να εκτελει χρεη ταξιτζη? εσυ αμαξι δικο σου και διπλωμα δεν έχεις?
αλλο αν σου χαλασει το αμαξι να έρθω να σε παρω ναι και στις 3 η ωρα το βραδυ. Αλλα γιατι δεν καταλαβαινω με το καλημερα σας να αρχιζει αυτη η εκμεταλευση ο αντρας πρεπει να πληρωνει ο αντρας πρεπει να σε πηγαινει ο αντρας το ενα ο αντρας το αλλο ε δε γινεται ετσι ομως τι ειναι ο αντρας? κριση εχουμε ολοι δυσκολευονται.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εγω δεν καταλαβαινω το αλλο. Ο αντρας γιατι να εκτελει χρεη ταξιτζη? εσυ αμαξι δικο σου και διπλωμα δεν έχεις?
γιατι ειναι ελλεηνιδες μαν και το μουνι τους εχει μοναδικη αξια....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν με γυρνουσε ο αλλος σπιτι γιατι ειναι υποχρεωμενος? εσυ τι εισαι? δεν μπορεις να παρεις διπλωμα οδηγησης? μονο για να καθεσαι και να ανοιγεις τα ποδια εισαι? και το παιζεις και μουρη μετα? ελεος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γιατι ειναι ελλεηνιδες μαν και το μουνι τους εχει μοναδικη αξια....

Οι αντρες φταινε σε αυτο. Γιατι αμα ολοι ηταν συνενοημενοι να ριχνουν ακυρο στις παραλογες απαιτησεις να εβλεπες πως θα αλλαζε η άλλη ή θα εμενε μονη της. Ολα ειναι θεμα προσφορας και ζητησης. Ολα θα μπορουσαν να αλλαξουν αρκει να το αποφασιζαν ολοι.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αλλο αν σου χαλασει το αμαξι να έρθω να σε παρω ναι και στις 3 η ωρα το βραδυ. Αλλα γιατι δεν καταλαβαινω με το καλημερα σας να αρχιζει αυτη η εκμεταλευση ο αντρας πρεπει να πληρωνει ο αντρας πρεπει να σε πηγαινει ο αντρας το ενα ο αντρας το αλλο ε δε γινεται ετσι ομως τι ειναι ο αντρας? κριση εχουμε ολοι δυσκολευονται.
den οδηγας ε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Οδηγαω ρε φιλε. Χρονια τωρα αλλα αυτο τι σημαινει? οτι θα βγουμε Γκαζι και θα μου πει η άλλη πηγαινε με Γλυφαδα επειδη εκει μενω και μετα γυρνα εσυ σπιτι σου πανω στα βορεια?  :2funny: :2funny: αυτο ειναι εκμεταλευση. Θα βρω σιγουρα δικαιολογια να το αποφυγω και ας με αποριψει η άλλη δικαιωμα της.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Οδηγαω ρε φιλε. Χρονια τωρα αλλα αυτο τι σημαινει? οτι θα βγουμε Γκαζι και θα μου πει η άλλη πηγαινε με Γλυφαδα επειδη εκει μενω και μετα γυρνα εσυ σπιτι σου πανω στα βορεια?  :2funny: :2funny: αυτο ειναι εκμεταλευση.
γτ λες ψεματα? αφου δεν οδηγας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Eιναι δυσκολο να βρεις κοπελα που να αξιζει και να ταιριαζετε αλλα μολις το πετυχεις δεν την αφηνεις  :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ολοι εχουμε δει τι κυκλοφορει... η αλλη σε θεωρει μαλακα και θελει να σε εκμεταλευτει η αλλη σε θελει χαζο χωρις προσωπικοτητα κτλπ κτλπ ΟΥΣΤ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ολοι εχουμε δει τι κυκλοφορει... η αλλη σε θεωρει μαλακα και θελει να σε εκμεταλευτει η αλλη σε θελει χαζο χωρις προσωπικοτητα κτλπ κτλπ ΟΥΣΤ
Καλα που υπαρχουν καποιοι σαν και σενα ρε Μπόλντη και τις διωχνουν, για να μπορουμε να γαμαμε εμεις αβερτα.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Στο μεταξυ το θεικο... ερχεται ο σερβιτορος και πληρωνω εγω ... της κανω ασε τα δινω εγω. Και μετα ουτε που εκανε κινηση να βγαλει λεφτα απο την τσαντα της έτσι? και αντε γαμησε το αυτο αλλα ουτε ευχαριστω δεν ειπε.Σαν να σου ελεγε κυριε εισαι υποχρεωμενος εφοσον με κουβαλησες χαχαχα ακου εκει  Καργιολα μεγάλη. Φαντασου να την ειχες και σε σχεση αυτη τι θα σου εκανε (οχι σε μενα βεβαια) σε αλλους... οι πουτανιες τους δεν περνανε σε ολους  :2funny: :2funny:

χάρη σου έκανε, και βγήκε ... τουλάχιστόν ήταν καλή για να έχει τέτοια μυαλά ( που και πάλι δεν δικαιολογείται ) ή ήταν κανένα μέτριο κοντοπούτανο Ελληνάκι με τα γνωστά του χαρακτήρα τους ;;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τι πιστεύεις ότι φταίει για την αποτυχία σου με τις γυναίκες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom