Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τυπε η νιμερτις ηθελε να την πεταξει ο ιδιος με την μηχανή του  :think:

Ενταξει, αυτη ηθελε μηχανη..ο τυποε ομως δεν μπορουσε...απ οτι καταλαβα εγω, μ ενα δεκαρικακι για ταξι, παλι θα τον εκραζε, αλλα θα του την εβγαζε 12 αντε 13 ποντους..
Τωρα με το δεκαποντο τον κατεστρεψε..
Ανεβασε λεει και κατι σχετικο στο φου μπου...Τρομερα πραγματα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενταξει, αυτη ηθελε μηχανη..ο τυποε ομως δεν μπορουσε...απ οτι καταλαβα εγω, μ ενα δεκαρικακι για ταξι, παλι θα τον εκραζε, αλλα θα του την εβγαζε 12 αντε 13 ποντους..
Τωρα με το δεκαποντο τον κατεστρεψε..
Ανεβασε λεει και κατι σχετικο στο φου μπου...Τρομερα πραγματα

Τυπε ηθελα να πω οτι ο λογος που τσακώθηκαν ηταν σοβαρός  :grin:

αλλιως τοσο σοβαρη σχεση δυσκολα θα την χαλούσε καποιος  :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατι δεν ειναι σοβαρο να την εχεις δεκα ποντους (μονο)? σοβαρωτατο

Ειχα παλια μια πρωην που μου ειπε οτι το καλυτερο σεξ το ειχε κανει με εναν πρωην της που τον ειχε 10 εκατοστα.  :S

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω,παντως εγω φοβηθηκα μ αυτα που γραφτηκαν εδω περα..Οι γυναικες ειναι πολυ εκδικητικες..Κατοπιν αυτων, εγω τις γυριζω ολες σπιτι με τ αυτοκινητο και τ αποτελεσμα ειναι πως εχει κυκλοφορησει πως την εχω 19 ποντους,,Τυχαιο? δεν νομιζω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ξερω,παντως εγω φοβηθηκα μ αυτα που γραφτηκαν εδω περα..Οι γυναικες ειναι πολυ εκδικητικες..Κατοπιν αυτων, εγω τις γυριζω ολες σπιτι με τ αυτοκινητο και τ αποτελεσμα ειναι πως εχει κυκλοφορησει πως την εχω 19 ποντους,,Τυχαιο? δεν νομιζω.

xaxaxaxa κοροιδευεις τον λογο που χωρισε η νιμερτις τον τυπο?  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σιγα την εκδίκηση επειδη του ειπε οτι τον εχει 10 ποντους? αφου αληθεια ειναι  :2funny:

απλα αν δεν της αρεσε εξαρχης ας σηκωνοταν να φυγει :crazy:

εγω δεν καταλαβαινω παντως για ποιο λογο τσατιστηκε αυτος.  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Φιλε μου , ολα ειναι υποκειμενικα..Η καλη συμπεριφορα τον μεγαλωνει παντα κανα δυο ποντους...ας προσεχε..
Σιγα την εκδίκηση επειδη του ειπε οτι τον εχει 10 ποντους? αφου αληθεια ειναι  :2funny:

απλα αν δεν της αρεσε εξαρχης ας σηκωνοταν να φυγει :crazy:
Πολυ σωστα και οι δυο.

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αλλα καλλιτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα...Δεν ταιριαζαν...φανηκε εξ αρχης

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλλα καλλιτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα...Δεν ταιριαζαν...φανηκε εξ αρχης

Έχει συνηθισει αλλιως η νιμερτις.  Επρεπε να το ξέρει ο τύπος. Να το ειχε καταλαβει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε αυτα τα ξεκαθαριζεις απο την αρχη αμα δεν μπορεις να κανεις κάτι το λές.  :P

θυμαμαι και εγω ειχα βγει με μια περυσι και μου ειπε αρχικα να βγουμε νωρις γιατι βραδυ λεει δεν μπορει να επιστρεφει μονη της αυτο το ειπε για να κοψει αντιδρασεις. Της κανω δεν πειραζει κουκλα μου θα βρεθουμε μεσημερι  :2funny: :2funny: τεσπα το δέχθηκε και αρχικα ειχαμε πει Συνταγμα αλλα ειχε πορεια και με παιρνει και μου λεει ειναι κλειστο θες να το ακυρωσουμε? λεω τωρα ειμαι κοντα τωρα μου το λες? και τελικα δεχθηκε να κατεβω Αγιο Δημητριο κοντα εκει εμενε στο μεταξυ και αλλο ραντεβου μετα απο αυτο δεν υπήρξε  :grin: με ειχε δει και στο φβ κανονικα και να φανταστεις αυτη αρχισε τα γλυκολογα στα μηνυματα πριν βρεθουμε!!!! Εγω κρατουσα πισινη να δω τι θα συναντησω. Γιατι ηταν απο Ιντερνετ αυτη απο περυσι εχω να βγω και πριν απο αυτην ειχα παλι καιρο να βγω απο νετ.

αυτη τωρα οπως την κοβω βαριοταν τις μετακινησεις οταν εβγαινε με γκομενο ηθελε να τις αναλαμβανει αυτος.

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Έχει συνηθισει αλλιως η νιμερτις.  Επρεπε να το ξέρει ο τύπος. Να το ειχε καταλαβει.

Ετσι ειναι..η κοπελλα το ειπε, ειχε 11 μηνες αποχη κι οταν αυτος της αποκαλυφτηκε, ειδε το δεκαποντο..Δεν γινωνται αυτα τα πραγματα..Που πας κυριε..Αλλα κι ο τυπακος εντελως ανενημερωτος, υπαρχουν βοηθηματα που τον ψιλομεγαλωνουν (π.χ δακτυλιος blackoeκλπ)..βοηθα λιγο τον εαυτο σου ρε ανθρωπε..Οταν η αλλη εχει 11 μηνες να "παει¨", πως εμφανιζεσαι ετσι? και μετα την στελνεις με το λεωφορειο??  ο τυπος τα θελε και τα παθε...Τωρα ειμαι σιγουρος πως μονος καπου, καθεται και τα σκεφτεται, αλλα ειναι αργα...μονο μαλακια του αξιζει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom