Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τυπε αυτα τα ξεκαθαριζεις απο την αρχη αμα δεν μπορεις να κανεις κάτι το λές.  :P

θυμαμαι και εγω ειχα βγει με μια περυσι και μου ειπε αρχικα να βγουμε νωρις γιατι βραδυ λεει δεν μπορει να επιστρεφει μονη της αυτο το ειπε για να κοψει αντιδρασεις. Της κανω δεν πειραζει κουκλα μου θα βρεθουμε μεσημερι  :2funny: :2funny: τεσπα το δέχθηκε και αρχικα ειχαμε πει Συνταγμα αλλα ειχε πορεια και με παιρνει και μου λεει ειναι κλειστο θες να το ακυρωσουμε? λεω τωρα ειμαι κοντα τωρα μου το λες? και τελικα δεχθηκε να κατεβω Αγιο Δημητριο κοντα εκει εμενε στο μεταξυ και αλλο ραντεβου μετα απο αυτο δεν υπήρξε  :grin: με ειχε δει και στο φβ κανονικα και να φανταστεις αυτη αρχισε τα γλυκολογα στα μηνυματα πριν βρεθουμε!!!! Εγω κρατουσα πισινη να δω τι θα συναντησω. Γιατι ηταν απο Ιντερνετ αυτη απο περυσι εχω να βγω και πριν απο αυτην ειχα παλι καιρο να βγω απο νετ.

αυτη τωρα οπως την κοβω βαριοταν τις μετακινησεις οταν εβγαινε με γκομενο ηθελε να τις αναλαμβανει αυτος.
Την γαμησες τύπε?

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τυπε αυτα τα ξεκαθαριζεις απο την αρχη αμα δεν μπορεις να κανεις κάτι το λές.  :P

θυμαμαι και εγω ειχα βγει με μια περυσι και μου ειπε αρχικα να βγουμε νωρις γιατι βραδυ λεει δεν μπορει να επιστρεφει μονη της αυτο το ειπε για να κοψει αντιδρασεις. Της κανω δεν πειραζει κουκλα μου θα βρεθουμε μεσημερι  :2funny: :2funny: τεσπα το δέχθηκε και αρχικα ειχαμε πει Συνταγμα αλλα ειχε πορεια και με παιρνει και μου λεει ειναι κλειστο θες να το ακυρωσουμε? λεω τωρα ειμαι κοντα τωρα μου το λες? και τελικα δεχθηκε να κατεβω Αγιο Δημητριο κοντα εκει εμενε στο μεταξυ και αλλο ραντεβου μετα απο αυτο δεν υπήρξε  :grin: με ειχε δει και στο φβ κανονικα και να φανταστεις αυτη αρχισε τα γλυκολογα στα μηνυματα πριν βρεθουμε!!!! Εγω κρατουσα πισινη να δω τι θα συναντησω. Γιατι ηταν απο Ιντερνετ αυτη απο περυσι εχω να βγω και πριν απο αυτην ειχα παλι καιρο να βγω απο νετ.

αυτη τωρα οπως την κοβω βαριοταν τις μετακινησεις οταν εβγαινε με γκομενο ηθελε να τις αναλαμβανει αυτος.

Φιλε καλα εκανες και το σταματησες και δεν ξαναβγηκες..Φαινεται η κοπελλα ειχε εμμονη με τις μετακινησεις ..κατι σαν την Νιμεριτς να πουμε..
Θα μπλεκες σιγουρα..και θα κυκλοφορουσε καν θρεντακι, με τιτλο ο Μπολτιμορ τον εχει εννια ποντους (χειροτερη αυτη, πιο εκδικητικη)
Σιγουρα γλυτωσες..Τωρα θα γυριζες πραγματικα να τον μετρας και να ποσταρεις φωτο..Αγιο ειχες..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Την γαμησες τύπε?

Τι να γαμησω ρε δεν διαβασες τι εγραψα? μου έριξε Χ μετα απο αυτο. Ο λογος που το εφαγα βασικα ηταν οτι αυτη ήθελε αλλα πραγματα πχ να της αναλαμβανεις τις μετακινησεις κτλπ εγω δεν θεωρω οτι αυτο ειναι δικαιο παντως αν μπορω και ειναι στο δρομο μου οκ διαφορετικα δεν μπορεις να με υποχρεωσεις ΑΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΝΩ. Και μεταξυ μας καλα εκανε και μου έριξε ακυρο γιατι δεν θα τα βρισκαμε. Καλα εκει που με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε να το ακυρωσουμε ενω ημουν ηδη σταση ακροπολη ρε φιλε και κατεβαινα Συνταγμα λεω α καλα μπλεξαμε με βαρεμενη παλι καλα που τουλαχιστον την επεισα να παμε Αγιο Δημητριο δεν πηγε στραφι η βολτα τελειως.  :uglystupid: :uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Στο μεταξυ το θεικο... ερχεται ο σερβιτορος και πληρωνω εγω ... της κανω ασε τα δινω εγω. Και μετα ουτε που εκανε κινηση να βγαλει λεφτα απο την τσαντα της έτσι? και αντε γαμησε το αυτο αλλα ουτε ευχαριστω δεν ειπε.Σαν να σου ελεγε κυριε εισαι υποχρεωμενος εφοσον με κουβαλησες χαχαχα ακου εκει  Καργιολα μεγάλη. Φαντασου να την ειχες και σε σχεση αυτη τι θα σου εκανε (οχι σε μενα βεβαια) σε αλλους... οι πουτανιες τους δεν περνανε σε ολους  :2funny: :2funny:

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Στο μεταξυ το θεικο... ερχεται ο σερβιτορος και πληρωνω εγω ... της κανω ασε τα δινω εγω. Και μετα ουτε που εκανε κινηση να βγαλει λεφτα απο την τσαντα της έτσι? ουτε ευχαριστω δεν ειπε. Καργιολα μεγάλη. Φαντασου να την ειχες και σε σχεση αυτη τι θα σου εκανε (οχι σε μενα βεβαια) σε αλλους... οι πουτανιες τους δεν περνανε σε ολους  :2funny: :2funny:

Καλα το ειπα εγω..Θα στον εβγαζε και μικροτερο..Τι εννια..οκτω θα λεγε..Γλυτωσες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Φιλε καλα εκανες και το σταματησες και δεν ξαναβγηκες..Φαινεται η κοπελλα ειχε εμμονη με τις μετακινησεις ..κατι σαν την Νιμεριτς να πουμε..
Θα μπλεκες σιγουρα..και θα κυκλοφορουσε καν θρεντακι, με τιτλο ο Μπολτιμορ τον εχει εννια ποντους (χειροτερη αυτη, πιο εκδικητικη)
Σιγουρα γλυτωσες..Τωρα θα γυριζες πραγματικα να τον μετρας και να ποσταρεις φωτο..Αγιο ειχες..

Δεν την ξέρω την νιμερτις. Εγω λεω για μια που ειδα απο κοντα και την τσεκαρισα. Μακρυα απο γυναικα που δεν σου λεει ευχαριστω και εχει τέτοιες απαιτησεις. Δεν θα έχει καλο τέλος παει να σου παρει τον αερα απο την αρχη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλα το ειπα εγω..Θα στον εβγαζε και μικροτερο..Τι εννια..οκτω θα λεγε..Γλυτωσες

Ρε στα αρχιδια μου. Εγω ξερω καλα ποιος ειμαι δεν μπορει η καθεμια να παιξει με την ψυχολογια μου.Δεν πα να λεει η καθεμια οτι παπαριες θελει?  :2funny: :2funny: την αλλη την ειπα καργιολα οχι επειδη τσατιστηκα μαζι της αλλα επειδη οντως ηταν στην ψυχη. Φαινοταν απο χιλιομετρα απο τις κινησεις της.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Δεν την ξέρω την νιμερτις. Εγω λεω για μια που ειδα απο κοντα και την τσεκαρισα. Μακρυα απο γυναικα που δεν σου λεει ευχαριστω και εχει τέτοιες απαιτησεις. Δεν θα έχει καλο τέλος παει να σου παρει τον αερα απο την αρχη.
για να μην σου παρει τον αερα την βαζεις να σου παρει μια πιπα

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1

Σωστος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
για να μην σου παρει τον αερα την βαζεις να σου παρει μια πιπα

Τυπε μου καλα δεν τα λεω? αλλοι στο πρωτο ραντεβου κοιτανε βυζια και κωλους εμεις κοιταμε και αλλα πραγματα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τυπε μου καλα δεν τα λεω? αλλοι στο πρωτο ραντεβου κοιτανε βυζια και κωλους εμεις κοιταμε και αλλα πραγματα.
τα βασικα ειναι ....να ειναι νοικοκυρα,να μαγειρευει,να μην σε πρηζει,να ειναι εμφανισιακα κατωτερη σου αρα να εισαι ανετος και να την εχεις σουζα,να κανει καλη πιπα και να μην την εχουν παρει πανω απο τρεις αντρες ακομη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τελικα φαινεται πως ο Picker εχει δικιο..

Οχι τυπε. Ο Πικερ εχει γινει μηδενιστης. Δεν ειναι ολες οι κοπελιτσες έτσι υπάρχουν και διαμαντάκια εκει εξω στο χερι σου ειναι τι θα επιλέξεις. Αμα δεν κοιμάσαι ορθιος και δεν εισαι μνδουλος τοτε θα εχεις καλη τυχη. Η υπερβολη στο οτιδηποτε δεν ειναι καλος συμβουλος γαμω την φιλοσοφια μου μεσα  :rockon: :rockon:

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
τα βασικα ειναι ....να ειναι νοικοκυρα,να μαγειρευει,να μην σε πρηζει,να ειναι εμφανισιακα κατωτερη σου αρα να εισαι ανετος και να την εχεις σουζα,να κανει καλη πιπα και να μην την εχουν παρει πανω απο τρεις αντρες ακομη
ετσι!!! νοικοκυρα που δε γαμιεται... δεν λεγετε νοικοκυρα!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1

Φιλε οταν λες να μην την εχουν παρει πανω απο τρεις αντρες, εννοεις ταυτοχρονα??  εχει σημασια το επιρρημα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Τυπε οχι σουζα νταξ αρκει να μην σε ξεφτυλιζει. Πχ 5 το πρωι τηλεφωνο ελα να με πάς σπιτι... γαμησε μας έχω δουλεια το πρωι τραβα μονη σου. Ξημερωσε κιολας.

Παντως οι τυπισσες με τετοιες ιδιοτροπιες δημιουργουν συχνα θεματα πχ τωρα θυμαμαι και μια αλλη το 2009 που μου ελεγε οτι δεν την γυριζε ο γκομενος πισω ο παλιος και ειχε γεμισει απωθημενα γενικα και μια μερα με εστησε τελειως στο ραντεβου δεν ηρθε φυσικα εφαγε Χ. Πωπω ειναι σημειο αναφορας τελικα οι μετακινησεις  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Φιλε οταν λες να μην την εχουν παρει πανω απο τρεις αντρες, εννοεις ταυτοχρονα??  εχει σημασια το επιρρημα
οχι εννοω γενικα....αμα την εχουν παρει ταυτοχρονα και αυτοι οι τρεις να ειναι οι μονοι αντρες της ζωης της μαν εχεις προβλημα... :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τυπε οχι σουζα νταξ αρκει να μην σε ξεφτυλιζει. Πχ 5 το πρωι τηλεφωνο ελα να με πάς σπιτι... γαμησε μας έχω δουλεια το πρωι τραβα μονη σου. Ξημερωσε κιολας.
5 το πρωι εχεις κλειστο κινητο εννοειται οποτε στους ορχεις σου.. :grin:

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Παντως , το ν αφηνεις μια γκομενα βραδυ, μετα απο πηδημα να γυριζει μονη της, δεν λεει..Ουτε ο Picker δεν θα το κανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom