Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χάρη σου έκανε, και βγήκε ... τουλάχιστόν ήταν καλή για να έχει τέτοια μυαλά ( που και πάλι δεν δικαιολογείται ) ή ήταν κανένα μέτριο κοντοπούτανο Ελληνάκι με τα γνωστά του χαρακτήρα τους ;;

Οχι ενταξει γυρω στο 1.70 ηταν 50-55 κιλα αδυνατη ηταν ειχε καλο σώμα εκανε παλιά στιβο αλλα και εγω ειμαι γυμνασμενος αρα ποιος εκανε χαρη σε ποιον? οποτε μην αρχιζουμε με αυτα αμα δεν γουσταρε ας μην εβγαινε εξαρχης. Με ειδε πως ημουν. Αυτη δέχτηκε.

Ειναι αυτο που γραφεις στην παρενθεση οτι και παλι δεν δικαιολογειται αλλα εμφανισιακα δεν ηταν ασχημη της έβαζες ενα 7-8 στα 10.Ειπα για ποιο λογο επεσε το Χ. Τωρα αν εσυ οταν βγαινεις εξω με καποια θεωρεις οτι σου κάνει χάρη ειδικα αμα δεν εισαι χάλιας σε πολλους τομεις τοτε εισαι χαμενος εξαρχης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι πιστεύεις ότι φταίει για την αποτυχία σου με τις γυναίκες?

Ρε εχω βγει με παρα πολλες και ειναι λογικο μεσα σε αυτες να υπάρξουν και περιεργες. Δεν υπηρξε αποτυχια ισα ισα επιτυχια ηταν που δεν έμπλεξα  :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ρε εχω βγει με παρα πολλες και ειναι λογικο μεσα σε αυτες να υπάρξουν και περιεργες. Δεν υπηρξε αποτυχια ισα ισα επιτυχια ηταν που δεν έμπλεξα  :2funny:
ποιον κοροιδεύεις?
Κανε μια νέα αρχή τη νέα χρονιά.μια αρχή με ειλικρίνεια και ωριμότητα :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το δυσκολο ειναι να βρεις καποια να ταιριάζετε ρε φιλε.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Γιατι δυσκολο ειναι να βγεις απλα με καποιαη? εσυ με κοροιδευεις
το να βγεις με κάποια χωρίς να γαμησεις είναι αποτυχία.το να βγεις με κάποια και να τη γαμησεις μια φορά μόνο είναι επίσης αποτυχία γιατί για να μη γίνετε τακτικοί εραστές σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει.είτε δε σε γούσταρει είτε δεν τη γούσταρεις εσύ οπότε είσαι για λύπηση που βγήκες μαζί της.
Θες να συνεχίσω να σου λέω αλήθειες?γιατί με αναγκάζεις να γίνομαι κακός και αδιακριτος?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
το να βγεις με κάποια χωρίς να γαμησεις είναι αποτυχία.το να βγεις με κάποια και να τη γαμησεις μια φορά μόνο είναι επίσης αποτυχία γιατί για να μη γίνετε τακτικοί εραστές σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει.είτε δε σε γούσταρει είτε δεν τη γούσταρεις εσύ οπότε είσαι για λύπηση που βγήκες μαζί της.
Θες να συνεχίσω να σου λέω αλήθειες?γιατί με αναγκάζεις να γίνομαι κακός και αδιακριτος?

:(

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Δεν ειναι λάθος αυτα που γραφεις σε σεξουαλικο επιπεδο αλλα για μενα δεν ειναι αποτυχια το να βγεις με καποια και να μην την πηδηξεις. Δεν ειναι μονο το πηδημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Δεν ειναι λάθος αυτα που γραφεις σε σεξουαλικο επιπεδο αλλα για μενα δεν ειναι αποτυχια το να βγεις με καποια και να μην την πηδηξεις. Δεν ειναι μονο το πηδημα.
Και πότε θα γαμησεις ρε τύπε επιτελους?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τι άλλο είναι για πές μου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι άλλο είναι για πές μου

Ρε τυπε δεν ηξερα τι ειναι επρεπε να την δω απο κοντα πρωτα οι φωτογραφιες απο το φβ με την πραγματικοτητα μπορει να απέχουν. Τεσπα αυτο που ειδα δεν μου αρεσε καταρχην ηρθε απεριποιητη με την δικαιολογια οτι πριν ειχε μαθημα.  :headbang:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.175
Πόντοι
506
ειναι δικηγορος ο αλεξ και γι αυτο γαμει ευκολα...μυριζονται λεφτα και τσουπ... ανοιγουν τα ποδια....

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Ετσι ειναι..η κοπελλα το ειπε, ειχε 11 μηνες αποχη κι οταν αυτος της αποκαλυφτηκε, ειδε το δεκαποντο..Δεν γινωνται αυτα τα πραγματα..Που πας κυριε..Αλλα κι ο τυπακος εντελως ανενημερωτος, υπαρχουν βοηθηματα που τον ψιλομεγαλωνουν (π.χ δακτυλιος blackoeκλπ)..βοηθα λιγο τον εαυτο σου ρε ανθρωπε..Οταν η αλλη εχει 11 μηνες να "παει¨", πως εμφανιζεσαι ετσι? και μετα την στελνεις με το λεωφορειο??  ο τυπος τα θελε και τα παθε...Τωρα ειμαι σιγουρος πως μονος καπου, καθεται και τα σκεφτεται, αλλα ειναι αργα...μονο μαλακια του αξιζει..

Έλα ρε τύπε μου,μια χαρά ζωάρα κάνει,πήδηξε δυο φορές σε μπουρδέλο και το έβαλε public σε 4.000 άτομα,και περνάει την Πρωτοχρονιά του στην Κούβα με έναν φίλο του.

Σόρρυ για την καθυστέρηση,χώνευα σαν βόας

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Καλα αλλο αυτο ενταξει. Δεν ειμαστε γυφτοι. Αλλα οχι να έχει η αλλη απαιτηση με την μια να τις κάνουμε χάρες λογικα πράγματα τα δεχομαστε. Θα μου πεις μετα μπαινει αλλη παραμετρος στο παιχνιδι "Γιατι να παω με αυτον που τα υπολογιζει και οχι με τον Καζανοβα που μου τα δινει ολα και κοβει φλεβα"  :2funny:

Απλά εγώ ήθελα να βρεθούμε νωρίς γι'αυτό το λόγο πως δεν μπορώ τη μετακίνηση και αυτός με κοροίδεψε ενώ ήξερε πως του είχε χαλάσει το αμάξι,
ας έλεγε να βρεθούμε άλλη φορά  :rolleyes:

Και ένιωσα μαλάκας που ταλαιπωρήθηκα για ένα γαριδάκι  :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απλά εγώ ήθελα να βρεθούμε νωρίς γι'αυτό το λόγο πως δεν μπορώ τη μετακίνηση και αυτός με κοροίδεψε ενώ ήξερε πως του είχε χαλάσει το αμάξι,
ας έλεγε να βρεθούμε άλλη φορά  :rolleyes:

Και ένιωσα μαλάκας που ταλαιπωρήθηκα για ένα γαριδάκι  :cheesy:

Μενετε κοντα? αμα πχ εσυ μενεις Γλυφαδα και αυτος Π.Φαληρο ε ντάξει μπορει να σε πετάξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom