alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Τι εννοεις τύπε?έχεις σκεφτεί ότι αν συνεχίσεις να κοροιδεύεις τον εαυτό σου μπορεί να καταλήξεις σαν τον αλεξ?
Τι εννοεις τύπε?έχεις σκεφτεί ότι αν συνεχίσεις να κοροιδεύεις τον εαυτό σου μπορεί να καταλήξεις σαν τον αλεξ?
Τι εννοεις τύπε?
Μενετε κοντα? αμα πχ εσυ μενεις Γλυφαδα και αυτος Π.Φαληρο ε ντάξει μπορει να σε πετάξει.
τυπε εννοει οτι σε εχουν παρει χαμπαρι
Περίπου ναι,τουλάχιστον στο ένα μέρος έπεσες μέσα
Έχει κοινωνιολογικό ενδιαφέρον το θέμα πάντως και λέτε τρομερές ατάκες
Πάντως,ο τύπος δεν με έκραξε ούτε με μπηχτές στο timeline του,μάλλον επειδή δεν απαίτησα σούσι και σαμπάνιες και επειδή έκανα κίνηση
να πληρώσω τα ποτά μου μπορεί να μην θέλει να το κάνει,είτε να ένιωσε άσχημα για το φέρσιμο του.
Ρε παπαρα γειτονες ειμαστε?E νταξει αμα εισαστε κοντα και ηταν αργά επρεπε να σε πάει εκτος και αν δεν ειχε βενζινη ξερω γω ανεργος ειναι?
εμενα αυτη που εγραψα εμενε κατω στον Αγιο Δημητριο και εγω να φανταστεις μενω Κοντα στο Μall στο Μαρουσι
E νταξει αμα εισαστε κοντα και ηταν αργά επρεπε να σε πάει εκτος και αν δεν ειχε βενζινη ξερω γω ανεργος ειναι?
εμενα αυτη που εγραψα εμενε κατω στον Αγιο Δημητριο και εγω να φανταστεις μενω Κοντα στο Μall στο Μαρουσι
Ρε παπαρα γειτονες ειμαστε?
Kαμία σχέση μια χαρά καπιτάλας ήταν,απλά είχε βλάβη το αμάξι του.
Γι'αυτό εκτός από το μικροτσούτσουνος του είχα πει πως έτσι όπως φέρεται καλά κάνουν και τον θέλουν μόνο για τις ανέσεις που τους προσφέρει
(σαμπάνιες,μπουζούκια κλπ).
Έχει πλάκα πάντως που ο alex71 κάνει πως δεν με ξέρει
Απλά τραγικός
απλά είχε βλάβη το αμάξι του.
Τι λες παιδακι μου? Πότε εκανα οτι δεν σε ξερω?Kαμία σχέση μια χαρά καπιτάλας ήταν,απλά είχε βλάβη το αμάξι του.
Γι'αυτό εκτός από το μικροτσούτσουνος του είχα πει πως έτσι όπως φέρεται καλά κάνουν και τον θέλουν μόνο για τις ανέσεις που τους προσφέρει
(σαμπάνιες,μπουζούκια κλπ).
Έχει πλάκα πάντως που ο alex71 κάνει πως δεν με ξέρει
Απλά τραγικός
χαχα πηγατε μπουζουκια και εριχνε λουλουδια?
τουλαχιστον πηγατε σε κανα σχημα της προκοπης?
Εγώ σε μπουζούκια; Είσαι με τα καλά σου;
Μακάρι να ήμουν σκυλού,μπας και με είχανε στα ώπα ώπα
Σε μπαράκι του είπα να πάμε (μπαρ-εστιατόριο)
Να και πλατεια Εσπεριδων ο Μπόλντης. Μιλαμε τύπε εσυ εισαι τυχοδιωκτης.Εχει στην Γλυφαδα κατι καλά. Τις προαλλες ειχα παει στην πλατεια Εσπεριδων
Εχει στην Γλυφαδα κατι καλά. Τις προαλλες ειχα παει στην πλατεια Εσπεριδων
Να και πλατεια Εσπεριδων ο Μπόλντης. Μιλαμε τύπε εσυ εισαι τυχοδιωκτης.
Ρε αυτα τα καναμε 15 χρονων κατι σαββατα βραδυ που πηγαιναμε 20 ατομα στα γκουντις.Τυπε ειχε ωραια μερα και τσαρκαρισα Γλυφαδα με μεγάλη παρέα καμια 15αριά άτομα
αγορια - κοριτσια
Τυπε ειχε ωραια μερα και τσαρκαρισα Γλυφαδα με μεγάλη παρέα καμια 15αριά άτομα
αγορια - κοριτσια
Στο Baron με είχε πάει