Νέα

Μίκης Θεοδωράκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καλά. Πάντως ὁ κ. Θεοδωράκης εἶναι πολὺ πομπώδης.

Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ και τον θεωρώ κλάσεις ανώτερο από τον ολίγον κλαψ- κλαψ Χατζηδάκη...
Οι δε μελοποιήσεις ποιημάτων του Ελύτη και του Σεφέρη για εμένα είναι ο ορισμός της νεότερης ελληνικής τέχνης...
Για την πολιτική του τοποθέτηση, ένα έχω να πω: Είχε τ' @@ να έχει τη δική του άποψη... Δεν είναι και λίγο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ και τον θεωρώ κλάσεις ανώτερο από τον ολίγον κλαψ- κλαψ Χατζηδάκη...

Τελικά μαζεύτηκαν όλοι οι μουσικολόγοι εδώ απόψε.
Που για να μας πουν οτι τους αρέσει κάποιος, πρέπει υποχρεωτικά να "θάψουν" κάποιον άλλον.
Λες και δεν γίνεται να μας αρέσει ΚΑΙ ο Θεοδωράκης ΚΑΙ ο Χατζιδακις (a propos, έτσι γράφεται, δεν πρόκειται για τον υπουργό του χοντρού).

Επισκέπτης
Οι δε μελοποιήσεις ποιημάτων του Ελύτη και του Σεφέρη για εμένα είναι ο ορισμός της νεότερης ελληνικής τέχνης...
Για την πολιτική του τοποθέτηση, ένα έχω να πω: Είχε τ' @@ να έχει τη δική του άποψη... Δεν είναι και λίγο.

Ἐνδεχομένως ὑπερισχύει τὸ θυμικὸν εἰς τὸν ὑποφαινόμενον καὶ ἡ μουσικὴ του φέρει κατὰ νοῦν σχολικὰς ἑορτὰς διὰ τὴν ἐπέτειον τοῦ πολυτεχνείου - καὶ συμμαθητὰς προσπαθοῦντες διὰ τῆς ὀργανωτικῆς ἐργασίας των καὶ τῆς ἐντάξεὼς των εἰς τὸν προοδευτικὸν χῶρον νὰ ἰσοσταθμίσωσι τὴν ...κουμπουροσύνην των.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
βοηθησε ο Μικης την αριστερα;
ή η αριστερα τον Μικη;
παντως ειναι ενας μουσικοσυνθετης με τεραστιο εργο και με τεραστια απηχηση στο εξωτερικο

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ειμαστε σε ενα σαιτ που λεγεται μπουρδελα,το τελευταιο καιρο δε,μπουρδελο των 15ευρω.....ανοιγει καποιος θεμα για την ΜΟΥΣΙΚΗ προσφορα του Θεοδωρακη,λαθος βεβαια οταν απευθυνεσαι σε ενα κοινο που σε μεγαλη πλειοψηφια ασχολειται μουσικα με θωδη,μπαστα,μπετζετακου κλπ κλπ αρχιζουν λοιπον οι ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!! αλλος τον κρινει για την πολιτικη του τοποθετηση,αλλος για τις πολιτικες του κωλοτουμπες.....ολο μαλακιες!!!!! ρε ναυαγια ανοιχτε θεμα για τον Θεοδωρακη σαν πολιτικο και γραφτε οτι παπαρια σας κατεβει.....ναυαγια,κατεστραμενοι,αν καποιος ανοιξει θεμα για τον Χατζιδακη,καποιος αρχιδης θα ασχοληθει με τις σεξουαλικες του προτιμησεις,αν γινει θεμα για τον Ξαρχακο καποιος τρυπιος θα γραψει για πολιτικη παλι,καποιος μακακοπιτουρας αν ασχοληθουμε με τον Μπετοβεν θα ασχοληθει μονο με το οτι ηταν κουφος.......αντε ρε ΜΑΛΑΚΕΣ τραβατε να ακουσετε βερα λαμπρου...ΠΑΠΑΡΕΣ!!!!!

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Συμφωνω με τον vlachodeutsch,ο Θοδωρακης ειναι τεραστια-ιστορικη πρωσοπικοτητα και ας μην ξεχναμε οτι και αυτος ανθρωπος ειναι οποτε λογικο να εχει κανει λαθη.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Συμφωνω με τον vlachodeutsch,ο Θοδωρακης ειναι τεραστια-ιστορικη πρωσοπικοτητα και ας μην ξεχναμε οτι και αυτος ανθρωπος ειναι οποτε λογικο να εχει κανει λαθη.

Υποτίθεται οτι τον κρίνουμε κυρίως ως μουσικό όμως.
Αλλά που....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ἐνδεχομένως ὑπερισχύει τὸ θυμικὸν εἰς τὸν ὑποφαινόμενον καὶ ἡ μουσικὴ του φέρει κατὰ νοῦν σχολικὰς ἑορτὰς διὰ τὴν ἐπέτειον τοῦ πολυτεχνείου - καὶ συμμαθητὰς προσπαθοῦντες διὰ τῆς ὀργανωτικῆς ἐργασίας των καὶ τῆς ἐντάξεὼς των εἰς τὸν προοδευτικὸν χῶρον νὰ ἰσοσταθμίσωσι τὴν ...κουμπουροσύνην των.

Είναι γνωστή η αντιπάθειά μου και για τις σχολικές γιορτές του πολυτεχνείου και για τις οργανώσεις της αριστεράς στα πανεπιστήμια...
Η καπήλευσή τους όμως όμως δεν αναιρεί ότι πρόκειται για φοβερά ποιήματα υπέροχα μελοποιημένα...

βοηθησε ο Μικης την αριστερα;
ή η αριστερα τον Μικη;
παντως ειναι ενας μουσικοσυνθετης με τεραστιο εργο και με τεραστια απηχηση στο εξωτερικο

Αν η αριστερά πλήρωνε κάθε φορά που χρησιμοποιούσε τραγούδι του μίκη....

Επισκέπτης
ειμαστε σε ενα σαιτ που λεγεται μπουρδελα,το τελευταιο καιρο δε,μπουρδελο των 15ευρω.....ανοιγει καποιος θεμα για την ΜΟΥΣΙΚΗ προσφορα του Θεοδωρακη,λαθος βεβαια οταν απευθυνεσαι σε ενα κοινο που σε μεγαλη πλειοψηφια ασχολειται μουσικα με θωδη,μπαστα,μπετζετακου κλπ κλπ αρχιζουν λοιπον οι ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!! αλλος τον κρινει για την πολιτικη του τοποθετηση,αλλος για τις πολιτικες του κωλοτουμπες.....ολο μαλακιες!!!!! ρε ναυαγια ανοιχτε θεμα για τον Θεοδωρακη σαν πολιτικο και γραφτε οτι παπαρια σας κατεβει.....ναυαγια,κατεστραμενοι,αν καποιος ανοιξει θεμα για τον Χατζιδακη,καποιος αρχιδης θα ασχοληθει με τις σεξουαλικες του προτιμησεις,αν γινει θεμα για τον Ξαρχακο καποιος τρυπιος θα γραψει για πολιτικη παλι,καποιος μακακοπιτουρας αν ασχοληθουμε με τον Μπετοβεν θα ασχοληθει μονο με το οτι ηταν κουφος.......αντε ρε ΜΑΛΑΚΕΣ τραβατε να ακουσετε βερα λαμπρου...ΠΑΠΑΡΕΣ!!!!!
Μία νηφαλία ἄποψις ἐν τῷ ἱστοτόπῳ.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Πες μου τι διαφορά έχει ο Μίκης από τον Καρβέλα ή το Φοίβο;

Απλώς ο ένας γράφει "έντεχνα" τραγούδια τρομάρα του,και το παίζει επαναστάτης :jerking:
Ρε πουστικη κιθαρα, γιατι εκτιθεσαι τοοοσο πολυ???
η μαλακια βεβαια και ο βηχας δεν κρυβεται!!!
Αλλα το επιπεδο σου ειναι γνωστο εδω και καιρο... δεν μπορω ουτε να σε λυπηθω ουτε κατι αλλο γιατι απλα τετοια ατομα σαν την παρτη σου ειναι ασημαντα λογου, αισθηματων και αντιπαλοτητας.
Η υπαρξη σου εχει νοημα για να καταλαβαινουμε οι υπολοιποι ποσο καλυτεροι ειμαστε.
Ευγε!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ε μα να μην έχουν μεγαλώσει όλοι με Μητρόπουλο και Καλομοίρη και να τολμούν να εκφέρουν γνώμη!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Γιατί δεν τις καταργούμε λοιπόν;      :idiot: :idiot: :idiot:
μακρια απο μενα η αντιαριστερη υστερια ορισμενων εδω μεσα
αλλα αυτο με τις σχολικες γιορτες ειναι αστειο
κυριως ο εορτασμος της 17η Νοεμβριου

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Να καταργηθουν οι σχολικες γιορτες μονο προσβολη για τους αγωνιστες ειτε του πολυτεχνειου ειτε του 21 ειτε του 40 ειναι τα κωλοπαιδα που ουτε καν ξερουν τι πολιτευμα εχει η χωρα μας και πανε μονο για να μην παρουν απουσιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom