Επισκέπτης
Μίκης Θεοδωράκης στο bourdela!!!
Άμα γράφει ο Μίκης στο bourdela,εγώ θα βγω τσίτσιδος στην πλατεία Συντάγματος
Μίκης Θεοδωράκης στο bourdela!!!
Μεγάλη προσωπικότητα ο Μίκης ε;;;;
Ένας απλός συνθέτης είναι που κάτι κουλτουριάρηδες σαν εσένα τον "ανέβασαν" και τον έκαναν μεγάλο και τρανό....βρε ουστ απο δω με το λείψανο
αυτο ειναι καλο η κακο;Άμα γράφει ο Μίκης στο bourdela,εγώ θα βγω τσίτσιδος στην πλατεία Συντάγματος
Βγες καλύτερα στο μπαλκόνι να πάρεις αέρα ή κάνε κανένα κρύο ντουζ!!!εγώ θα βγω τσίτσιδος στην πλατεία Συντάγματος
μεγαλος μουσικοσυνθετηςΜεγάλη προσωπικότητα ο Μίκης ε;;;;
Ένας απλός συνθέτης είναι που κάτι κουλτουριάρηδες σαν εσένα τον "ανέβασαν" και τον έκαναν μεγάλο και τρανό....βρε ουστ απο δω με το λείψανο
μεγαλος μουσικοσυνθετης
μικρη προσωπικοτητα
Τα μυαλά του καθενός φαίνονται σ' αυτά που γράφει.
Συνέχισε να εκτίθεσαι, αγράμματε.
μονο και μονο που εγινε υπουργος και μαλιστα ανευ χαρτοφυλακιου στην κυβερνηση Μητσοτακη φτανειΔεν είναι μικρή προσωπικότητα ο Μίκης.
Είναι τεράστια προσωπικότητα, αλλά αντίνομη, κατά τη γνώμη μου.
Έχει μεγάλη διαφορά.
Μεγάλη προσωπικότητα ο Μίκης ε;;;;
Ρε μαλάκα ήμαρτον πια,πρέπει να έχει κ η μαλακία τα οριά της!!!Πες μου τι διαφορά έχει ο Μίκης από τον Καρβέλα ή το Φοίβο;
Απλώς ο ένας γράφει "έντεχνα" τραγούδια τρομάρα του,και το παίζει επαναστάτης
μονο και μονο που εγινε υπουργος και μαλιστα ανευ χαρτοφυλακιου στην κυβερνηση Μητσοτακη φτανει
Πες μου τι διαφορά έχει ο Μίκης από τον Καρβέλα ή το Φοίβο;
Απλώς ο ένας γράφει "έντεχνα" τραγούδια τρομάρα του,και το παίζει επαναστάτης
Είσαι τζαζλό πουλάκι μου εσύ δεν είναι να ασχολείται κανείς...
βρε μαλακισμενο δεν ντρεπεσαι λιγο γερο ανθρωπο;αυτα σε εμαθαν οι γονεις σου ρε ηλιθιο;αντε στο διαολο κομπλεξικο.α ρε μπαιτ δεν του καθοσουν του μαλακα μπας και γλυτωναμε απο το βλαμενο.
Μην ασχολείστε με το μαλακιστήρι.
δεν το αλλαξες ακομη;Ψιτ,εγώ είμαι ΜΑΡΙΟΣ και μπορώ να κάνω ότι γουστάρω.....