Νέα

Μια ευχή για τη νέα χρονιά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverdragon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
'Oσο κλισέ και αν ακούγεται... Υγεία απο καρδιάς, σας εύχομαι ασήκιδες...
Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε....

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

Σας εύχομαι μια καλή και δημιουργική νέα χρονιά, με υγεία και ειρήνη. Η νέα χρονιά μοιάζει ότι θα είναι δύσκολη, αλλά πιστεύω ότι οι Έλληνες αν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις επερχόμενες αντιξοότητες...

Συνημμένα

• dimokratika.jpg
    dimokratika.jpg
    55,2 KB · Εμφανίσεις: 19

prigkhpas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
11
Το νέο έτος να μας βρει γεμάτους ΥΓΕΙΑ και πραγματική ευτυχία...

Χρόνια γεμάτα νόημα, ανεπανάληπτα και μοναδικά...

Κάθε ευτυχία και κάθε όνειρο ας είναι η καθημερινή σας πραγματικότητα!!

Θερμές ευχές για  ένα ευτυχισμένο 2010!!

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Στην δυσκολη χρονια που ερχεται την μονη ευχη που χρειαζομαστε ολοι νομιζω οτι ειναι υγεια και να κατουραμε ορθιοι (που ελεγε ο παπους μου).. Ολα τα αλλα ερχονται και παρερχονται..

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Στην δυσκολη χρονια που ερχεται την μονη ευχη που χρειαζομαστε ολοι νομιζω οτι ειναι υγεια και να κατουραμε ορθιοι (που ελεγε ο παπους μου).. Ολα τα αλλα ερχονται και παρερχονται..

2010.... ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ... Η ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΑ!

Ευχόμαστε σε όλους τους Ελληνόψυχους ανά τον Κόσμο και τους τελευταίους εκ των «Λακεδαιμονίων» που θα δώσουν τις μάχες υπέρ Πατρίδος, καλά κουράγια και αστείρευτη δύναμη στους ανένδοτους αγώνες που έχουμε μπροστά μας .
Χρόνια πολλά ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! και πάντα Ελληνικά….

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

Συνημμένα

• kali xronia.jpg
    kali xronia.jpg
    67,8 KB · Εμφανίσεις: 23

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλή χρονιά σε όλους μάγκες!πάντα εύχομαι υγεία σε όλους και στις οικογενειές σας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τις ιδιαιτερες ευχες μου στα νικς που συμπαθω για το νεο ετος με υγεια και ευτυχια....καραμαν7 κιρι77 boomb αβραμη  σιλβα εριναλ κουαρ checosa κλωνα ΠΠ μεμο πλεζουρα περσονα hellonora px75 αννα λαλακ γκομπρ αχαχουχα παιχτουρα αλτεκ βλαχο φραντσεσκο  νταρκ λαρυ σεξουλα λουκρητια ασπρουλη αμζικ μεγαλεφαντο τσολια.ψωλια και αν ξεχναω καποιον ειναι απο το ποτο...καλη χρονια!!!και σε ολα τα παιδια απο το τσατ και σε οσους πολλους εχουμε ανταλλαξει πμ και πορνοεμπειριες...

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Τις ιδιαιτερες ευχες μου στα νικς που συμπαθω για το νεο ετος με υγεια και ευτυχια....καραμαν7 κιρι77 boomb αβραμη  σιλβα εριναλ κουαρ checosa κλωνα ΠΠ μεμο πλεζουρα περσονα hellonora px75 αννα λαλακ γκομπρ αχαχουχα παιχτουρα αλτεκ βλαχο φραντσεσκο  νταρκ λαρυ λουκρητια ασπρουλη αμζικ μεγαλεφαντο τσολια.ψωλια και αν ξεχναω καποιον ειναι απο το ποτο...καλη χρονια!!!και σε ολα τα παιδια απο το τσατ και σε οσους πολλους εχουμε ανταλλαξει πμ και πορνοεμπειριες...
εμενα δεν με γουσταρεις ρε μαλακα? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλή χρονιά και από μένα, εκτός από το προφανές...την υγεία, σας εύχομαι επιπροσθέτως και ευτυχία, τύχη, και πολύ...μα πολύ... :knockinb: :fuck1:

Επισκέπτης
Kαλή χρονιά σε όλους με υγεία και όλα έρχονται!!! :rockon:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

χρονια πολλα με υγεια και επιτυχιες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
!
Kαλή χρονιά σε όλους με υγεία και όλα έρχονται!!! :rockon:
χρονια πολλα παπαζολ...και καθε ευτυχια ρε!α και κανα καλο μουνι το 2010 ...παραλειψη μου να μην σου ευχηθω αλλα οχι εσκεμμενη...

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
αντε ρε αρχηγε καλη χρονια ...και αν ειπαμε και μια κουβεντα παραπανω περασμενα ξεχασμενα...οτι επιθυμεις!!
εγω δεν εχω προβλημα με κανενα να ξερεις.
εσυ τα ειχες ξεκινησει τα μαγκιλικια.

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995

Kαλη χρονια και μην ξεχνατε:

H  μεγαλυτερη περιουσια για τον καθενα μας ειναι οι ανθρωποι που μας αγαπανε και τους αγαπαμε για αυτο πρεπει να τους προσεχουμε και να   τους απολαμβανουμε.....

lalak with love

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Καλή χρονιά μάγκες!

Χρόνια πολλά ΚΑΙ ΚΑΛΑ σε όλους και σε όλες! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom