Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στην δυσκολη χρονια που ερχεται την μονη ευχη που χρειαζομαστε ολοι νομιζω οτι ειναι υγεια και να κατουραμε ορθιοι (που ελεγε ο παπους μου).. Ολα τα αλλα ερχονται και παρερχονται..
εμενα δεν με γουσταρεις ρε μαλακα?Τις ιδιαιτερες ευχες μου στα νικς που συμπαθω για το νεο ετος με υγεια και ευτυχια....καραμαν7 κιρι77 boomb αβραμη σιλβα εριναλ κουαρ checosa κλωνα ΠΠ μεμο πλεζουρα περσονα hellonora px75 αννα λαλακ γκομπρ αχαχουχα παιχτουρα αλτεκ βλαχο φραντσεσκο νταρκ λαρυ λουκρητια ασπρουλη αμζικ μεγαλεφαντο τσολια.ψωλια και αν ξεχναω καποιον ειναι απο το ποτο...καλη χρονια!!!και σε ολα τα παιδια απο το τσατ και σε οσους πολλους εχουμε ανταλλαξει πμ και πορνοεμπειριες...
αντε ρε αρχηγε καλη χρονια ...και αν ειπαμε και μια κουβεντα παραπανω περασμενα ξεχασμενα...οτι επιθυμεις!!εμενα δεν με γουσταρεις ρε μαλακα?
χρονια πολλα παπαζολ...και καθε ευτυχια ρε!α και κανα καλο μουνι το 2010 ...παραλειψη μου να μην σου ευχηθω αλλα οχι εσκεμμενη...Kαλή χρονιά σε όλους με υγεία και όλα έρχονται!!!
Σε πιστεύω εντάξει!!!!χρονια πολλα παπαζολ...και καθε ευτυχια ρε!α και κανα καλο μουνι το 2010 ...παραλειψη μου να μην σου ευχηθω αλλα οχι εσκεμμενη...
εγω δεν εχω προβλημα με κανενα να ξερεις.αντε ρε αρχηγε καλη χρονια ...και αν ειπαμε και μια κουβεντα παραπανω περασμενα ξεχασμενα...οτι επιθυμεις!!