Νέα

Μεταφορά χρημάτων από τη μια τράπεζα στην άλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
O

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
λοιπον μαγκες να απαντησω στο θεμα που ανοιξα για οποιον εχει παρομοια απορια

δεν εχεις καμια χρεωση για τη μεταφορα μεσω επιταγης

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Να κάνω μια ερώτηση;

Ο λογαριασμός της τράπεζας μου έχει κάνει σφραγη και απαγορεύει να αγοράσω η να βγάλω λεφτά, με είπαν να πάω στο κατάστημα να το λύσω το θέμα.

Ξέρει κανένας γιατί η τράπεζα μπορεί να μου έχει κάνει τέτοιο θέμα;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.642
Πόντοι
9.931
Μεταφορά με κανονική προτεραιότητα απο Eurobank σε Εθνική Τραπεζα , ο αποστολέας χρεώνεται 1,20 ευρω, αυτος που τα λαμβάνει 3.00!!!
Ειναι δυνατόν αυτος που τα λαμβάνει να πληρώνει περισσότερα απο αυτον που τα στέλνει;;; Και πως στον πουτσο μια ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗ μεταφορά 200 εύρω να κοστίζει 4.20 σύνολο;;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Μεταφορά με κανονική προτεραιότητα απο Eurobank σε Εθνική Τραπεζα , ο αποστολέας χρεώνεται 1,20 ευρω, αυτος που τα λαμβάνει 3.00!!!
Ειναι δυνατόν αυτος που τα λαμβάνει να πληρώνει περισσότερα απο αυτον που τα στέλνει;;; Και πως στον πουτσο μια ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗ μεταφορά 200 εύρω να κοστίζει 4.20 σύνολο;;
Αφού κάθεστε και χρησιμοποιείτε συμβατικές τράπεζες σαν να είναι 1980 καλά σας κκάνουν.
Με Revolut είναι τσάμπα.
Στέλνω 5-6 χιλιάρικα κάθε μήνα από Revolut σε συμβατική τράπεζα χωρίς προμήθεια.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Εικάζω πως ο νηματοθέτης πλέον ΔΕΝ έχει σάλιο απ'τις 30.000€ και ζει σε κάποιο χαρτόκουτο κάπου..
26/7/2018 λέει πως μπήκε τελευταία φορά στο σάι.. το νήμα το άνοιξε στις 13/10/2012 λέει.. οπότε με αυτό το ποσό επιβίωσε κοντά 6 έτη ωσότου και αγνοείται η τύχη του....

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
992
Πόντοι
1.011
Είμαι πριν 3-4 χρόνια μέσα σε Πειραιώς με σκοπό να βάλω στο μηχάνημα κάποια ευρώ! Είναι και μια κοπέλα που θέλει να χαλάσει ένα 500ικο σε 50ικα! Στο ταμείο τις είπαν ότι αυτή η συναλλαγή έχει 5 ευρώ προμήθεια!!! Οπότε λέω τις κοπέλας να μου δώσει έμένα το 500 και να τις δώσω τα 50ικα , οπότε και αυτή έκανε τη δουλειά τις χωρίς να δώσει 5 ευρώ στους γαμημένους και εγώ έκανα πιο γρήγορα τη συναλλαγή αφου για αντί 10 χαρτονομίσματα έβαλα 1!!!
Έχουν όλοι χάψει το παραμύθι με τις κάρτες και πληρώνουν 1.5 ευρω το εσπρεσσάκι με κάρτα !!! ¨Οσο πιο πολύ χρησιμοποιούμε κάρτα τόσο πιο φτωχοί γινόμαστε! Τουλάχιστόν στην Ελλάδα που οι τράπεζες είναι χειρότερες και απο τους τοκογλυφους!
Όλοι τις βρίζουν αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους!
Βέβαια με ένα κράτος που νομοθετεί συνεχώς υπέρ τον τραπεζών ο αγώνας είναι άνισος εντελώς!
Υποχρεωμένοι όλοι μας να κάνουμε αγορές με κάρτες με νόμο του κράτους!!!!!!!! Πελάτης των τραπεζών με το ζόρι δλδ

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
πολύ ενδιαφέρον θέμα, αλλά με δεδομένο ότι ο ξεκάθαρος και αυτονόητος στόχος είναι να μην κυκλοφορούν καθόλου μετρητά ...και σε αυτό συμφωνούν άπαντες και είναι ήδη πράξη σε κάποιες χώρες ...Ποιές εναλλακτικές έχεις χωρίς κάρτα ? Δανία: Τράπεζες χωρίς μετρητά και χωρίς ληστείες - Τι έχει αλλάξει στη σκανδιναβική χώρα Η Σουηδία θα γίνει η πρώτη κοινωνία χωρίς μετρητά

fatos1924

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2015
Κριτικές
19
Like
1.258
Πόντοι
1.011
Πλέον, το να ανοίξεις ενα λογαριασμό REVOLUT η N26 είναι πανεύκολος. Εγώ εχω και τις 2 και πλέον ολες μου σχεδον οι συναλλαγές τις κανω αππο εκει.
Εάν δε ειναι καποιος που ταξιδεύει πολύ στο εξωτερικό, γλυτώνεις απίστευτα πολλά χρήμματα γιατι πληρώνεις με τοπικό νόμισμα και δεν σε δαγκώνει στην ισοτιμία.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.046
Πόντοι
2.356
Είμαι πριν 3-4 χρόνια μέσα σε Πειραιώς με σκοπό να βάλω στο μηχάνημα κάποια ευρώ! Είναι και μια κοπέλα που θέλει να χαλάσει ένα 500ικο σε 50ικα! Στο ταμείο τις είπαν ότι αυτή η συναλλαγή έχει 5 ευρώ προμήθεια!!! Οπότε λέω τις κοπέλας να μου δώσει έμένα το 500 και να τις δώσω τα 50ικα , οπότε και αυτή έκανε τη δουλειά τις χωρίς να δώσει 5 ευρώ στους γαμημένους και εγώ έκανα πιο γρήγορα τη συναλλαγή αφου για αντί 10 χαρτονομίσματα έβαλα 1!!!
Έχουν όλοι χάψει το παραμύθι με τις κάρτες και πληρώνουν 1.5 ευρω το εσπρεσσάκι με κάρτα !!! ¨Οσο πιο πολύ χρησιμοποιούμε κάρτα τόσο πιο φτωχοί γινόμαστε! Τουλάχιστόν στην Ελλάδα που οι τράπεζες είναι χειρότερες και απο τους τοκογλυφους!
Όλοι τις βρίζουν αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους!
Βέβαια με ένα κράτος που νομοθετεί συνεχώς υπέρ τον τραπεζών ο αγώνας είναι άνισος εντελώς!
Υποχρεωμένοι όλοι μας να κάνουμε αγορές με κάρτες με νόμο του κράτους!!!!!!!! Πελάτης των τραπεζών με το ζόρι δλδ
σιγα ρε φιλε! μπορουσε απλα να το καταθεσει δωρεαν και μετα να παει εξω με την καρτα και να το κανει αναληψη!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πλέον, το να ανοίξεις ενα λογαριασμό REVOLUT η N26 είναι πανεύκολος. Εγώ εχω και τις 2 και πλέον ολες μου σχεδον οι συναλλαγές τις κανω αππο εκει.
Εάν δε ειναι καποιος που ταξιδεύει πολύ στο εξωτερικό, γλυτώνεις απίστευτα πολλά χρήμματα γιατι πληρώνεις με τοπικό νόμισμα και δεν σε δαγκώνει στην ισοτιμία.
curve τυπε! λυνει χερια και χωρις φορτωμα και προμηθειες!!!

economy man

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
1.660
Πόντοι
1.296
Πάντως ολόκληρη διαδικασία για μια μεταφορά από τράπεζα στην ίδια τράπεζα
Με αφορμή την αύξηση ορίου μεταφοράς
Χωρίς χρέωση
Αλλά πολύ διαδικασία...
Δεν είχα κάνει και επιβεβαίωση των στοιχείων μου...

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
992
Πόντοι
1.011
σιγα ρε φιλε! μπορουσε απλα να το καταθεσει δωρεαν και μετα να παει εξω με την καρτα και να το κανει αναληψη!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φίλτατε μου θυμίζεις αυτό το ρητό με το δάχτυλο που δείχνει το φεγγάρι!!!
Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να κάνεις τη δουλεία σου αλλά για το νταβατζιλίκη των τραπεζών!
Πιστευεται ότι είναι εφικτό μια κοινωνία/οικονομία μόνο με κάρτες??? Τα ναρκωτικά, οι πουτάνες , όλος ο υπόκοσμος πως θα λειτουργεί? Τις μίζες που δίνουν πως θα το κάνουν? Δεν συμφέρει το σύστημα το ίδιο να είναι όλα φανερά!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Έχει χρησιμοποιήσει κανένας την υπηρεσία viacash της N26 για ανάληψη;

Stories