Νέα

Μεταφορά χρημάτων από τη μια τράπεζα στην άλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
O

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Ναι ρε φίλε το ρώτησα τώρα και σε φίλο τραπεζικό και λέει ότι δεν υσχίει κάτι τέτοιο.

Από όσο ξέρω χρεώνουν μόνο για μεταφορές χρημάτων εκτός Ελλάδας. Πχ αν θες να τα πας στην Κύπρο αλλά οι τραπεζικές  επιταγές είναι ονομαστικές και δεν έχουν καμία χρέωση για συναλλαγές εντός Ελλάδας.

οχι μεταξυ ελληνικων τραπεζων θα γινει η μεταφορα

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ναι ρε φίλε ζήτα μία επιταγή για γενική χρήση. Τι να σου πω κιόλας.... ρώτα τους για συγουριά μήπως άλλαξε κάτι τι να πω....τι χάνεις να ρωτήσεις...
Εδώ αμάξι πήρα με επιταγή. Πήγα στην τράπεζα και είπε πόσα λεφτά έχω και μου είπε Χ και λέω ωραία βάλτο μου όλο το ποσό σε μία επιταγή και μου το έβαλε όλο το ποσό Χ και πήγα και την έδωσα την επιταγή και συμπλήρωσα τα υπόλοιπα με μετρητά και πήρα το αμάξι.
Γελάνε στην τράπεζα άμα πας και τους ζητάς  πολλά μετρητά, σου λένε οι ίδιοι να σου δώσουνε μία επιταγή χωρίς καμία χρέωση καλύτερα για την δική σου ασφάλεια.
Αν ήταν έτσι οι τράπεζες όλες θα είχαν θέμα ρευστότητας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν ειναι τοσα πολλα ρε φιλε

σκαρτα 30 χιλιαδες

αν τους ζητησω να μου τα δωσουν σε 500ρικα ειναι μολις 60 κομματια, ευκολα μεταφερονται
τυπε η συσκευασια σε παμπερς ειναι ξεπερασμενη? :grin:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πρώτη φορά το ακούω αυτό… όσες φορές μετέφερα χρήματα (τελευταία φορά πριν 4 μήνες) πάντα ζητούσα μία επιταγή και ποτέ δεν μου κρατούσαν τίποτα. Το έχω κάνει σε 5-6 τράπεζες αυτό. Π.χ. είχα στην τράπεζα Marfin το Χ πόσο και ήθελα να τα πάω στην Alpha, τότε πήγαινε όλο το Χ ποσό χωρίς κρατήσεις. Μάλιστα σε ενθαρρύνουν οι ίδιες οι τράπεζες να πάρεις επιταγή γιατί λένε δεν έχει καμία διαφορά και καμία χρέωση για να μην τους πάρεις τα χαρτονομίσματα.

Ετσι είναι....το έχω κάνει πολλές φορές,πήρα επιταγή απο την μια τράπεζα και την κατέθεσα σε αλλη,είτε σε δικό μου λογαριασμό,είτε σε λογαριασμό άλλου προσώπου.Καμμία απολύτως χρέωση.Π.χ απο Eurobank σε Εμπορική.Και μάλιστα τα χρήματα ήταν αμέσως διαθέσιμα στον λογαριασμό που έγινε η κατάθεση.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γιατι ρε φιλε?

επειδη δεν γουσταρω να δινω στις τραπεζες ουτε ευρω?
τυπε πηγαινε τα λεφτα εδω
cayman-island-welcome-sign.jpg

να βρεις την υγεια σου :grin:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
τυπε πηγαινε τα λεφτα εδω
cayman-island-welcome-sign.jpg

να βρεις την υγεια σου :grin:

Τώρα είναι αργά θα τον γαμήσει το ΣΔΟΕ στην φορολογία...όσοι προλάβανε και τα πήγανε προλάβανε...οι υπόλοιποι είναι στην λίστα της Λαγκαρντ που την έπνιξε ο Βενιζελος :2funny:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
τυπε η συσκευασια σε παμπερς ειναι ξεπερασμενη? :grin:

Πριν χρόνια,εχω κάνει κάποια δουλειά για μια εκκλησία.Ερχεται η ωρα να με πληρώσουν και μου τα δίνουν σε σακούλα....ήταν εισπράξεις απο το παγκάρι.... :2funny: μιλάμε για σεβαστό ποσον......κέρματα,πενταευρα,δεκάευρα ίσως και 2-3 εικοσάρικα...Ο ταμίας στην τράπεζα μετρούσε πάνω απο μισή ωρα......Το ωραίο πάντως είναι οτι το ποσον ήταν ακριβέστατο.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τώρα είναι αργά θα τον γαμήσει το ΣΔΟΕ στην φορολογία...όσοι προλάβανε και τα πήγανε προλάβανε...οι υπόλοιποι είναι στην λίστα της Λαγκαρντ που την έπνιξε ο Βενιζελος :2funny:
της ελβετιας ειναι η λιστα τυπε

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
της ελβετιας ειναι η λιστα τυπε

Ναι αλλά τώρα δεν μπορείς να βγάλεις έτσι απλά όπως πριν λεφτά από την Ελλάδα σε φορολογικούς παραδείσους. Ελέγχονται οι λογαριασμοί και τέτοιες συναλλαγές και φορολογούνται πολύ βαριά και έτσι και δεν έχεις το πόθεν εσχες να δικαιολογήσεις το ποσό σε γαμάνε. Θα γαμήσουν και αυτούς που τα βγάλανε στην Ελβετία.  Η λίστα υπάρχει. Θα βγάλουν μερικά δις ευρώ για πλάκα από αυτήν την υπόθεση.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εντος ελλαδας τα εμβασματα ειναι φθηνα...
Ανοιξε ενα internet banking λογαριασμο , ολες εχουν...
Και που εισαι εαν θελεις να μεταφερεις εξωτερικο οι περισσοτερες εχουν βαλει οριο 2000-3000 ευρω...
Εγω που ηθελα παλια να μεταφερω σε τραπεζα μιας εταιριας για να παιξω στοιχημα  η οποια τραπεζα εδρευει γερμανια ( reiffeisen ) δεν με αφηνε παραπανω απο 1000 ευρω..
δεν γλυτωνεις προμηθεια πουθενα... η λυση ειναι να τα κουβαλησεις εσυ και να τα καταθεσεις κανονικα με τον κλασικο τροπο..
Αλλα δεν  ,δεν ειναι και λιγα, αν στην πεσουν οι ρωσοποντιοι τι θα κανεις?  :2funny:

πηγαινε ρωτα αν θες και western union, moneygram, webmoney... κρατανε μεγαλες προμηθειες, αλλα οκ, τα λεφτα θα τα εχεις στον αλλο λογαριασμο στο πι και φι..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι αλλά τώρα δεν μπορείς να βγάλεις έτσι απλά όπως πριν λεφτά από την Ελλάδα σε φορολογικούς παραδείσους.
αν υπαρχει μαρουλι τα παντα γινονται τυπε
στην ελλαδα ζουμε :grin:
εκτος αν πιστεψες τον αντωνη που ελεγε οτι θα τους πιασει :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αν υπαρχει μαρουλι τα παντα γινονται τυπε
στην ελλαδα ζουμε :grin:
εκτος αν πιστεψες τον αντωνη που ελεγε οτι θα τους πιασει :grin:
αμα εχεις λεφτα ολα γινονται παντου,απλα παιζουν αλλες τιμες στην δωροδοκια :grin:

OP
OP
O

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

αληθεια ρε σεις ποια χρονικη περιοδο περιλαμβανει αυτη η λιστα?

επειδη εβγαλα κι εγω εξω καποια λεφτα το 2012, λετε να ειμαι κι εγω μεσα?

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ναι ρε φίλε το ρώτησα τώρα και σε φίλο τραπεζικό και λέει ότι δεν υσχίει κάτι τέτοιο.

Από όσο ξέρω χρεώνουν μόνο για μεταφορές χρημάτων εκτός Ελλάδας. Πχ αν θες να τα πας στην Κύπρο αλλά οι τραπεζικές  επιταγές είναι ονομαστικές και δεν έχουν καμία χρέωση για συναλλαγές εντός Ελλάδας.

Δε ξερω που ρωτησες παντως στην αλφα μπανκ αυτο κανουν

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.047
Πόντοι
13.755
Πρώτη φορά το ακούω αυτό… όσες φορές μετέφερα χρήματα (τελευταία φορά πριν 4 μήνες) πάντα ζητούσα μία επιταγή και ποτέ δεν μου κρατούσαν τίποτα. Το έχω κάνει σε 5-6 τράπεζες αυτό. Π.χ. είχα στην τράπεζα Marfin το Χ πόσο και ήθελα να τα πάω στην Alpha, τότε πήγαινε όλο το Χ ποσό χωρίς κρατήσεις. Μάλιστα σε ενθαρρύνουν οι ίδιες οι τράπεζες να πάρεις επιταγή γιατί λένε δεν έχει καμία διαφορά και καμία χρέωση για να μην τους πάρεις τα χαρτονομίσματα.
Ακριβως ετσι ειναι...
Απο Αλφα,απο Εθνικη και απο ΤΤ αν δεν κανω λαθος μιας και χρειαστηκε πολλες φορες τους τελευταιες μηνες να γινουν καποιες μεταφορες,δεν ειχε χρεωση για την εκδοση επιταγης και μαλιστα απ'ολες τις τραπεζες τα δινανε και με μεγαλη ευχαριστηση σε αντιθεση με τις υπερβολες που ακουγονταν οτι δε δινουν λεφτα,εχουν πλαφον και μαλακιες

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Να εκδόσεις μια επιταγή εμού του ιδίου απο την τράπεζα που θες να κάνεις την ανάληψη και να κάνεις καταθέση στην τράπεζα που θέλεις να κάνεις την μεταφορά.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
δεν ειναι τοσα πολλα ρε φιλε

σκαρτα 30 χιλιαδες

αν τους ζητησω να μου τα δωσουν σε 500ρικα ειναι μολις 60 κομματια, ευκολα μεταφερονται

Όπως σου λένε, με το χέρι και μεγάλα χαρτονομίσματα. Επίσης η τράπεζα θα σου ζητήσει κάποιες μέρες από πριν ειδοποίηση για να μαζέψουν τόσα και μεγάλα χαρτονομίσματα για πάρτn σου.
Επίσης αν υπάρχει συνδικαιούχος στον λογαριασμό θα του κάνουν ένα τηλεφωνάκι... ίσως.

OP
OP
O

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Όπως σου λένε, με το χέρι και μεγάλα χαρτονομίσματα. Επίσης η τράπεζα θα σου ζητήσει κάποιες μέρες από πριν ειδοποίηση για να μαζέψουν τόσα και μεγάλα χαρτονομίσματα για πάρτn σου.
Επίσης αν υπάρχει συνδικαιούχος στον λογαριασμό θα του κάνουν ένα τηλεφωνάκι... ίσως.

επιταγη θα παρω φιλε, αφου φαινεται πως δεν υπαρχει προμηθεια σε τραπεζες πλην αλφα και μιλλενιουμ

να ρωτησω και κατι αλλο ρε σεις

ψαχνωντας διαφορες τραπεζες πετυχα και αυτην www.kedr.gr/el/]http://www.kedr.gr/el/[/url] με πολυ μεγαλο επιτοκιο προθεσμιακης

επισης προσφερει λογαριασμο και σε δολαριο η ρουβλι, οποτε ετσι προστατευεσαι και απο το ενδεχομενο της δραχμης

την εχετε ακουστα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom