Νέα

Μενέδημος: Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Σε ευχαριστώ αγαπητέ φίλε Μπαρμπαπήδουλα για τα λόγια σου. Είναι βάλσαμο. Σοβαρολογώ. Το παλεύω.

Υ.Γ. Αν θα σου πω πως δεν κάνω "τρομακτικές σκέψεις" θα είμαι ψευταράς του κερατά. Κάνω ρε γαμώτο. Κάνω!

Να σε έχει ο Θεός καλά. (όταν τον ανασταίνεις κι αυτόν, όπως είπα παραπάνω)
Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς.

Όχι επειδη δεν δέχομαι τις ευχαριστίες σου, αλλά να ξερεις πως ο,τι και να σου πουμε εμείς, το θέμα ειναι τι θα κανεις ΕΣΥ! Απο εσένα εξαρτώνται ολα. Αυτο ειναι που δεν πιστεύεις. Αν το πιστέψεις, θα γινει.

Μπορεί να σου φαίνεται πολύ ουτοπικό αυτο που σου λέω, αλλά πιστεψέ με… γίνεται!!!!

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Φίλε Μενέδημε, διάβασα προσεκτικά την ανάρτησή σου, όπως και τη συζήτηση που επακολούθησε. Έχω περάσει από τη θέση να ψάχνω εργασία, όσο και από το να κρίνω υποψηφίους.

Καταλαβαίνω πως δε ζητάς συμβουλες, όμως με όλο το σεβασμό, νιώθω πως χρειάζεσαι κάποιες.

700+ βιογραφικά και μόνο 10 προσκλήσεις είναι ανησυχητικό από μόνο του. Σε αυτό συμβάλλουν φυσικά οι λόγοι που αναφέρεις, ωστόσο δε είναι οι μόνοι για αυτό το αποτέλεσμα. Θα αναφέρω εκ των έσω πράγματα που για εμένα είναι κόκκινο σημάδι κάθε που διαβάζω ένα βιογραφικό:
  • Ο υποψήφιος έχει ΕΝΑ μόνο βιογραφικό και ΕΝΑ μονο cover letter. Φαινεται ξεκάθαρα αν τα έχει προετοιμάσει για τη θέση, ή στέλνει παντού τα ίδια.
  • Το βιογραφικό πλατειάζει και με μια ματιά δε δίνει στον αναγνώστη τις κύριες αξίες/προσόντα του υποψηφίου.
  • Βλέπω υποψήφιο που έχει περάσει από αξιόλογες θέσεις και έχει κάτσει 2-3 μονο χρόνια σε κάθε μια. Θα κάνει το ίδιο αν τον πάρω και εγώ; (σώζεται αν αναφερθεί στη συχνή αλλαγή στο cover letter του)
  • Ο υποψήφιος έχει αρκετά "κενά" στο timeline του.
  • Ο υποψήφιος δεν αναφέρει ξεκάθαρα "highlights" για τα οποία είναι υπερήφανος από την καριέρα του.
  • Οι υποψήφιοι δε καταλαβαίνουν πως τις περισσότερες φορές, τα βιογραφικά περνούν automated screening απο bot πριν φτάσουν στο HR.
  • Αυτά, συν τα τυπικά προσόντα φυσικά.
Ερωτήσεις που θα ρωτούσα τον εαυτό μου.
  • Έχω καλογραμμένο βιογραφικό; Οχι. Όσο καλό και αν νομίζω πως είναι, θέλει ξαναγράψιμο. Μήπως να απευθυνθώ σε επαγγελματία;
  • Το cover letter μου είναι σύντομο (3/4 Α4 το πολύ), περιεκτικό, και πείθει τον αναγνώστη πως ταιριάζω στη θέση;
  • Έχω ΟΛΑ τα keywords και required skills της αγγελίας διάσπαρτα στο βιογραφικό και στο cover letter για να περάσει το screening;
  • Ξέρω τι δουλειά θέλω να κάνω; Ακολουθώ online courses στους τομείς που έχω εμπειρία και στους τομείς που θέλω να εξελίξω; (πχ getsmarter, κτλ)
Διαφωνώ με όσους λένε "βρες κάτι για να ξεκινήσεις". Η άποψή μου, είναι βελτιώσου για να πετύχεις εκεί που θέλεις.
Αγαπητέ μου φίλε σε ευχαριστώ για ό,τι γράφεις.

Πλέον, 2 χρόνια μετά δεν ξανασχολουμαι με βιογραφικά. Ήδη θα ξεκινήσω σεκιουριτάς κάπου εκτός αν γίνει το θαύμα. Και αυτό το αναζήτησα και δεν το βρήκα. Πλέον με δυο χρόνια κενό έχει αχρηστευθεί το βιογραφικό μου. Ό,τι και να λές δίκιο έχεις και είναι αποδεκτό. Σε κάθε σου bullet έχεις δίκιο. όπως και εγώ έχω δίκιο ότι ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.

Είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω.

Αποτελεί τιμή για μένα και στολίδι της λογικής τα όλα όσα αναφέρεις. Ναι έχω κενά σε πολλά επίπεδα και τα αποδέχομαι στο ακέραιο. Κουράγιο πια δεν έχω. Αναγκαστικά θα πάω κάπου να ξεκινήσω.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς.

Όχι επειδη δεν δέχομαι τις ευχαριστίες σου, αλλά να ξερεις πως ο,τι και να σου πουμε εμείς, το θέμα ειναι τι θα κανεις ΕΣΥ! Απο εσένα εξαρτώνται ολα. Αυτο ειναι που δεν πιστεύεις. Αν το πιστέψεις, θα γινει.

Μπορεί να σου φαίνεται πολύ ουτοπικό αυτο που σου λέω, αλλά πιστεψέ με… γίνεται!!!!
Αυτό που είναι να κάνω θα το κάνω. Απλά ΨΑΧΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΠΡΟΣΤΑ αδερφέ μου και αγαπητέ φίλε. Εκεί σταματάει η όλη φάση.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Έχω χάσει ήδη 2 χρόνια. Δεν μπορώ να συνεχίζω έτσι. Πήγα και δοκίμασα κάπου και δεν μου βγήκε. Τέλος. Έχω τεστάρει τον εαυτό μου σε κάποια πράγματα. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ. ΤΙΠΟΤΑ.

Τώρα πια έχω ένα δρόμο που ανέφερα πιο πριν στο νήμα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Οι περισσότεροι λέτε τα απολύτως αυτονόητα. Δεν με καλύπτουν. Ναι, σας ευχαριστώ. Ναι, είστε όλοι σωστοί και δεν έχω λόγο να είμαι ευγενικός. Θα μπορούσα άνετα να γράφω κάτω από τον καθέναν την φραση: ΑΚΥΡΟ - ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΕ - ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ.

Ο άλλος μου λέει πως γράψω βιογραφικό. Δίκιο έχει αλλά πλέον την έχασα τη μπάλα. Βιογραφικό με κενά έχω κλπ Πάπαλα.

Και όμως δεν το κάνω. όχι από γελοία ευγένεια. Αλλά γιατί θέλω να κερδίσω από τις συμβουλές όσο και αν δεν τις ζητώ.
Επίσης μας διαβάζουν και άλλοι.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Ένας μου έστειλε ένα μήνυμα πριν κάποιες ώρες και μου λεει: ΦΙΛΕ ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΕΙ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ.

Ναι μπορεί να μην βγει η βοήθειά του, αλλά ο τύπος είναι εντός θέματος. Δεν βγήκε να μου κάνει μαθήματα. Όχι, να μην με παρεξηγείτε απλά κάποια στιγμή πρέπει να ξέρουμε να είμαστε εντός θέματος. Όλοι είμαστε μορφωμένοι και σοβαροί. Πήρα κάποιες απαντησεις εδω στο νημα από όλους σας που με βοηθάνε.

Παραμένω στη διάθεση των επισκεπτών και το μαιλ μου είναι στο πρώτο μήνυμα. Όποιος θέλει κάτι ή να μου μιλήσει για κάτι ας το κάνει.

Τελευταία τροποποίηση:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ένα βιογραφικό με 2 κενά χρόνια δεν είναι καμμένο, πόσο μάλιστα αν μιλάμε για τα τελευταία δύο χρόνια.

Ειλικρινά και με όποιο θάρρος μπορούμε να έχουμε, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Ωστόσο για κάποιον που έχει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για πολύ καλύτερα, θεωρώ τέτοιες λύσεις ξεπεσμό. Εφόσον δε σε νοιάζει να επεκταθείς σε κάτι ξένο από την προυπηρεσία σου, θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με το χειρισμό cnc. Δεν είμαι σίγουρος αν το συζητούσαμε μαζι παλαιότερα, όταν ανέφερα πως όποιος είναι χειριστής/προγραμματιστής κάθε είδους CNC, θα βγάλει χρήματα. Πολλά χρήματα. Ψάχνω να προσλάβω πάνω από 10μηνο (με πολύ καλό μισθό) και δεν υπάρχει κανένας υποψήφιος.

Αν θέλεις κάτι το απτό, σου προτείνω αυτή τη σχολή: https://www.cnctraining.gr/gr/ Μετά από ένα πρόγραμμα 2-3 μηνών θα ανοίξουν δραματικά οι επαγγελματικοί σου ορίζοντες.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Ένα βιογραφικό με 2 κενά χρόνια δεν είναι καμμένο, πόσο μάλιστα αν μιλάμε για τα τελευταία δύο χρόνια.

Ειλικρινά και με όποιο θάρρος μπορούμε να έχουμε, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Ωστόσο για κάποιον που έχει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για πολύ καλύτερα, θεωρώ τέτοιες λύσεις ξεπεσμό. Εφόσον δε σε νοιάζει να επεκταθείς σε κάτι ξένο από την προυπηρεσία σου, θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με το χειρισμό cnc. Δεν είμαι σίγουρος αν το συζητούσαμε μαζι παλαιότερα, όταν ανέφερα πως όποιος είναι χειριστής/προγραμματιστής κάθε είδους CNC, θα βγάλει χρήματα. Πολλά χρήματα. Ψάχνω να προσλάβω πάνω από 10μηνο (με πολύ καλό μισθό) και δεν υπάρχει κανένας υποψήφιος.

Αν θέλεις κάτι το απτό, σου προτείνω αυτή τη σχολή: https://www.cnctraining.gr/gr/ Μετά από ένα πρόγραμμα 2-3 μηνών θα ανοίξουν δραματικά οι επαγγελματικοί σου ορίζοντες.
Αν σου πω ότι το έχω σκεφτεί θα με πιστέψεις; Αν σου πω ότι το έχω ψάξει θα με πιστέψεις; Και για το κερασάκι στη τούρτα αν σου πω πως πήγα ρωτησα και έμαθα και μου είπαν πως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ Ή ΤΕΧΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ θα με πιστέψεις; Ελπίζω ναι.

Τη σχολή τη ξέρω. Είναι στο Κορωπί. Ναι είναι ακριβή αλλά χέστηκα. Θ απλήρωνα. Την έψαχνα στο λοκνταουν. Τωρα δειλά δειλα ξεκινάει.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Και σχολές ηλεκτροσυγκολλησης κοίταγα αλλά μόλις μίλαγα με ανθρωπους των χωρων αυτών και τους έλεγα την ηλικία μου λέγαν δεν θα έχω ούτε δουλεια ούτε θα με πάρουν πουθενά.... Μόνο για χόμπυ αν θέλω. Μάλιστα ένας μου το έγραψε εδώ δημόσια αυτό.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Οι περισσότεροι λέτε τα απολύτως αυτονόητα. Δεν με καλύπτουν. Ναι, σας ευχαριστώ. Ναι, είστε όλοι σωστοί και δεν έχω λόγο να είμαι ευγενικός. Θα μπορούσα άνετα να γράφω κάτω από τον καθέναν την φραση: ΑΚΥΡΟ - ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΕ - ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ.

Ο άλλος μου λέει πως γράψω βιογραφικό. Δίκιο έχει αλλά πλέον την έχασα τη μπάλα. Βιογραφικό με κενά έχω κλπ Πάπαλα.

Και όμως δεν το κάνω. όχι από γελοία ευγένεια. Αλλά γιατί θέλω να κερδίσω από τις συμβουλές όσο και αν δεν τις ζητώ.
Επίσης μας διαβάζουν και άλλοι.
Μενέδημε... κάτι δεν μας λες καλά...

Από την μια συμφωνείς με όλους μας σε αυτά που σου λέμε (που ουσιαστικά το κοινό που σου λέμε όλοι είναι ότι όλα εξαρτωνται από σένα) και από την άλλη περιμένεις μασημένη τροφή, ένα όνομα κι ένα τηλέφωνο να καλέσεις.

Δεν στο λέω κακοπροαίρετα, αλλά... μήπως τελικά αν το δεις λίγο διαφορετικά, θα σου βγει καλύτερα?

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Μενέδημε... κάτι δεν μας λες καλά...

Από την μια συμφωνείς με όλους μας σε αυτά που σου λέμε (που ουσιαστικά το κοινό που σου λέμε όλοι είναι ότι όλα εξαρτωνται από σένα) και από την άλλη περιμένεις μασημένη τροφή, ένα όνομα κι ένα τηλέφωνο να καλέσεις.

Δεν στο λέω κακοπροαίρετα, αλλά... μήπως τελικά αν το δεις λίγο διαφορετικά, θα σου βγει καλύτερα?
Ξέρω πως το λες και αντιλαμβάνεσαι πως το λέω εγώ. Αν το θεωρείς ότι ζητάω μασημένη τροφή ναι ζητάω μασημένη τροφή. Φυσικά αποδέχομαι τη συμβουλή σου αλλά δεν μου αρκεί.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ξέρω πως το λες και αντιλαμβάνεσαι πως το λέω εγώ. Αν το θεωρείς ότι ζητάω μασημένη τροφή ναι ζητάω μασημένη τροφή. Φυσικά αποδέχομαι τη συμβουλή σου αλλά δεν μου αρκεί.
To αντιλαμβάνομαι πλήρως (ότι δεν σου αρκεί) και ΟΚ! Περίμενε την μασημένη τροφή αλλά ταυτόχρονα κάνε κάτι από μόνος σου. Όχι ότι δεν κάνεις ή δεν έχεις κάνει μέχρι τώρα... απλά ΜΗΝ το παρατάς!

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
To αντιλαμβάνομαι πλήρως (ότι δεν σου αρκεί) και ΟΚ! Περίμενε την μασημένη τροφή αλλά ταυτόχρονα κάνε κάτι από μόνος σου. Όχι ότι δεν κάνεις ή δεν έχεις κάνει μέχρι τώρα... απλά ΜΗΝ το παρατάς!
Μαζί σου είμαι σε ό,τι λες και το ξέρεις.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Ο φίλος από πάνω εννούσε αυτές τις σπουδές. Φυσικά το έψαξα εδώ και μήνες απλά ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ των σπουδών αυτών είναι να έχεις τεχνικό επόπεδο εκπαιδευσης. Ναι δίνουν αποκατάσταση. Μισθοί είναι γύρω στο 1000 μαξ. Είναι μια καλή επιλογή. Δυστυχώς όχι για μένα για αρκετούς λόγους όπως η ηλικία μου και το ότι δεν προέρχομαι από τεχνικές σχολές. Αν ισχύει κάτι άλλο ας έρθει κάποιος να μου το πει.

1632673477565.png

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
✅ Είμαι απόφοιτος ΑΕΙ Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας με πολλά σεμινάρια management.
✅ Έχω εμπειρία σε διάφορα πεδία:
? Logistics (3 χρόνια)
? Διοικητική Υποστήριξη διαφόρων τμημάτων (3 χρόνια)
? Εξυπηρέτηση Πελατών. (2 χρόνια)
? Operation Management (3 χρόνια)
και άλλα αρκετά πεδία.
?? Αγγλικά B1-B2
? OFFICE σε καλό επίπεδο χρήστη (κυρίως powerpont +word+ excel βασικά)
?? Άριστος χειρισμός ελληνικού γραπτού λόγου - μη βλέπετε που γράφω όπως μου έρθει εδώ ?
Συνολικά πόσα χρόνια εργασίας έχεις; Ένσημα δηλ;

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ Ή ΤΕΧΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ θα με πιστέψεις; Ελπίζω ναι.
Φυσικά, αν και έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με αυτό που γράφουν: "Δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα..... ...το Πρόγραμμα Επιπέδου 1 μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα από την ύπαρξη πρότερης εμπειρίας ή γνώσεων στο αντικείμενο αυτό, την κατοχή πανεπιστημιακού ή άλλου επαγγελματικού τίτλου, την ηλικία και το φύλο τους."

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Συνολικά πόσα χρόνια εργασίας έχεις; Ένσημα δηλ;
Ένσημα έχω αρχίδια, κοντά στα 8 ή και πιο κάτω. Σε πολλές με είχανε μαυρο ή με μισα. ΓΑΜΑ ΤΑ. Γιατί; γιατί έκανα υποχωρήσεις για να με πάρουν και να με κρατησουν. Δουλειά πάνω από 10 έτη πλας

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Ένσημα έχω αρχίδια, κοντά στα 8 ή και πιο κάτω. Σε πολλές με είχανε μαυρο ή με μισα. ΓΑΜΑ ΤΑ. Γιατί; γιατί έκανα υποχωρήσεις για να με πάρουν και να με κρατησουν. Δουλειά πάνω από 10 έτη πλας
Τότε, θα με απογοητεύσω αλλά δεν έχεις πολλές ελπίδες. Θα πρέπει κάποιος πραγματικά, να σου κάνει τη χάρη.

Το Γιουνανιστάν είναι χώρα τσατσική από την αρχή μέχρι το τέλος.

Στη 2η μου δουλειά ο CEO έκανε τη γραμματέα του Δντρια Επικοινωνίας. Υπήρχε η φήμη ότι την πήδαγε - παντρεμένοι και οι δύο.

Υπάρχουν πάντως κενά σε όλους τους κλάδους και σε όλες τις επιχειρήσεις. Απλά εδώ στο Ελλαδιστάν, παίζει η γνωριμία αποκλειστικά. :confused:

Οι εταιρείες headhunting ασχολούνται μόνο με εξειδικευμένα πόστα (IT, c-level staff κλπ).

Sorry που ήμουν κάπως απότομος, αλλά εγώ αν ήμουν recruiter το πρώτο που θα κοιτούσα είναι αυτό που ρώτησα.

Έτη εργασίας σε σχέση με την ηλικία.

Καλό ψάξιμο εύχομαι (επιμένω ότι υπάρχουν κενά παντού) και μην το βάζεις κάτω.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Τότε, θα με απογοητεύσω αλλά δεν έχεις πολλές ελπίδες. Θα πρέπει κάποιος πραγματικά, να σου κάνει τη χάρη.

Το Γιουνανιστάν είναι χώρα τσατσική από την αρχή μέχρι το τέλος.

Στη 2η μου δουλειά ο CEO έκανε τη γραμματέα του Δντρια Επικοινωνίας. Υπήρχε η φήμη ότι την πήδαγε - παντρεμένοι και οι δύο.

Υπάρχουν πάντως κενά σε όλους τους κλάδους και σε όλες τις επιχειρήσεις. Απλά εδώ στο Ελλαδιστάν, παίζει η γνωριμία αποκλειστικά. :confused:

Οι εταιρείες headhunting ασχολούνται μόνο με εξειδικευμένα πόστα (IIT, c-level staff κλπ).

Sorry που ήμουν κάπως απότομος, αλλά εγώ αν ήμουν recruiter το πρώτο που θα κοιτούσα είναι αυτό που ρώτησα.

Έτη εργασίας σε σχέση με την ηλικία.

Καλό ψάξιμο εύχομαι (επιμένω ότι υπάρχουν κενά παντού) και μην το βάζεις κάτω.
Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Να είσαι πάντα καλά. Δεν έγραψες κάτι καινούργιο. Τα ξέρω όλα. Απλά αυτό με τα ένσημα κάπως με μπέρδεψε. Στα υπόλοιπα 100% μαζί σου.

Κανένας recruiter δεν ρωτάει για ένσημα αδερφέ. Έχω γνωστό μου 6 χρόνια είναι freelancer τεχνικός δικτύων και IT στο μαυρο. ΓΑΜΑΕΙ και ΔΕΡΝΕΙ από γνώσεις. Τι θα του πει ο υπεύθυνος προσλήψεων? Που είναι τα ένσημα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom