You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
μεγαλύτερη -μικρότερη που έχετε πηδηξει?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 336
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μάγκες μπορέιτε να μοιραστείτε τις σχετικές σας εμπειρίες?
Νομίζω ότι η σωστή ερώτηση είναι για την διαφορά ηλικίας και όχι μόνο για την ηλικία. Πχ το να πηδήξεις μία με 20 χρόνια διαφορά είναι αλλιώς στα 18 σου (άρα εκείνη είναι 38 milfάρα) και αλλιώς στα 40 σου (κι εκείνη να είναι 60).
tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
ωραια αναφερετε και την δηκια σας ηληκια,οταν πηδηξατε την μεγαλυτερη και την μικροτερηΝομίζω ότι η σωστή ερώτηση είναι για την διαφορά ηλικίας και όχι μόνο για την ηλικία. Πχ το να πηδήξεις μία με 20 χρόνια διαφορά είναι αλλιώς στα 18 σου (άρα εκείνη είναι 38 milfάρα) και αλλιώς στα 40 σου (κι εκείνη να είναι 60).
tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
16? ρε φιλε εσυ πας μεσα κατευθειαν-16 η μικρότερη, τώρα στα 40 μου, +20 η μεγαλύτερη στα 25 μου. Μιλάω για μη επαγγελματίες φυσικά.
bourdeliotis2
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
απο 17 χρονια μικροτερη ως 25 χρονια μεγαλυτερη
....και
απο 64 κιλα ελαφρυτερη ως 28 κιλα βαρυτερη
απο 17 εκατοστα κοντυτερη ως 12 εκατοστα ψηλοτερη
αι πλερωμενες εξαιρουνται εκει τα ορια διευρυνονται και αλλο!!!
....και
απο 64 κιλα ελαφρυτερη ως 28 κιλα βαρυτερη
απο 17 εκατοστα κοντυτερη ως 12 εκατοστα ψηλοτερη
αι πλερωμενες εξαιρουνται εκει τα ορια διευρυνονται και αλλο!!!
bourdeliotis2
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν εγραψε 16 ρε αλλα -16 δηλαδη 24χρονη τωρα στα 40 του μια χαρα νομιμος ειναι16? ρε φιλε εσυ πας μεσα κατευθειαν
16? ρε φιλε εσυ πας μεσα κατευθειαν
Μείον 16 ρε μαν, 24 είναι η κοπέλλα, νοσηλεύτρια.

tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
ααα δεν το προσεξα,καλη ρε?Μείον 16 ρε μαν, 24 είναι η κοπέλλα, νοσηλεύτρια.![]()
ααα δεν το προσεξα,καλη ρε?
Πολύ καλή στο πήδημα, δίνει και κώλο, αλλά χάλια στην πίπα.
tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
καλο κομματι?Πολύ καλή στο πήδημα, δίνει και κώλο, αλλά χάλια στην πίπα.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.875
- Πόντοι
- 3.656
Νομίζω ότι η σωστή ερώτηση είναι για την διαφορά ηλικίας και όχι μόνο για την ηλικία. Πχ το να πηδήξεις μία με 20 χρόνια διαφορά είναι αλλιώς στα 18 σου (άρα εκείνη είναι 38 milfάρα) και αλλιώς στα 40 σου (κι εκείνη να είναι 60).
τυπε στον τομεα της πιο μεγαλης γυναικας πρεπει να σου ριχνει ο τυπος με εκεινο το θρεντ που πηδηξε την μανα του :S
tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
14? ελαα ρεεε,μωρο παιδι,χαχαΟταν ημουνα 20-21 ειχα γαμησει μια 14χρονη, αλλα δεν το ηξερα οτι ηταν τοσο μικρη, μου χε πει ψεμματα οτι ειναι 17.
Παντως για 14 δεν εμοιαζε με τιποτα.
Οταν εμαθα την πραγματικη της ηλικια, σκαλωσα λιγο ειναι η αληθεια και την απαξιωσα. Αλλα μετα σεληνιαστηκα και συνεχησα να τη γαμαω. Αφου ειχε γινει ηδη το κακο, δεν εβρησκα λογο να καταπιεζω αλλο τις ορμες μου
Τωρα για μεγαλυτερη δεν ξερω ακριβως, εχω γαμησει σε μπουρδελα αρκετες σαπιες ανω των 55-60.![]()
Η μικροτερη πρεπει να ταν 15 η 16,δε μου ειπε ποτε ηλικια....Μαζι με αυτη ειχαμε κανει ενα τριγωνο με την κολλητη της ιδιας ηλικιας που η κολλητη με πιπωνε και επαιρνε ματι που γαμαγα τη φιλη της...Μπορω να πω οτι ηταν απο τα highlight της καριερρας μου...εγω πρεπει να μουν γυρω στα 33 τοτε.
Επισης εχω πιπωσει και αλλο πιτσιρικι σε τετοια ηλικια,απιστευτη πιπα by the way...
H μεγαλυτερη ειναι 50 ετων,δυο κιολας μιλφαρες.Η μια τα χριστουγεννα του 13 και η αλλη πριν καμια 5ετια.
Εγω ειμαι τωρα κοντα στα 40 οποτε do the math...
Γενικα προτιμω να πιπωνω πιτσιρικια παρα πολυ,το πολυ μεχρι 20-22,να γαμαω 30αρες και να ξεχαρμανιαζω πουρα στα 50 τους.οχι παραπανω ομως απαγορευτικα...
μου αρεσει η γυναικα να ναι λιγο σφιχτη και ναι τα δυο μιλφ που ειχα παει ηταν σφιχτα γιατι ηταν με τα γυμναστηρια τους ,τα μποτοξ τους κτλ...
Επισης εχω πιπωσει και αλλο πιτσιρικι σε τετοια ηλικια,απιστευτη πιπα by the way...
H μεγαλυτερη ειναι 50 ετων,δυο κιολας μιλφαρες.Η μια τα χριστουγεννα του 13 και η αλλη πριν καμια 5ετια.
Εγω ειμαι τωρα κοντα στα 40 οποτε do the math...
Γενικα προτιμω να πιπωνω πιτσιρικια παρα πολυ,το πολυ μεχρι 20-22,να γαμαω 30αρες και να ξεχαρμανιαζω πουρα στα 50 τους.οχι παραπανω ομως απαγορευτικα...
μου αρεσει η γυναικα να ναι λιγο σφιχτη και ναι τα δυο μιλφ που ειχα παει ηταν σφιχτα γιατι ηταν με τα γυμναστηρια τους ,τα μποτοξ τους κτλ...
καλο κομματι?
Καλό είναι και διψάει για μάθηση και εμπειρίες. Μέσω FB την γνώρισα, φίλη φίλης.
tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
δηλαδη θελει τριο και τετοια?Καλό είναι και διψάει για μάθηση και εμπειρίες. Μέσω FB την γνώρισα, φίλη φίλης.
τυπε στον τομεα της πιο μεγαλης γυναικας πρεπει να σου ριχνει ο τυπος με εκεινο το θρεντ που πηδηξε την μανα του :S
Μπα, μου ρίχνουν αρκετοί και ειδικά ο Απόλυτος.
Επισκέπτης
Το να πηδηξεις μικροτερη η μεγαλυτερη δεν ειναι τιποτα, καλτιλα τελειος ειναι να παντρευτεις καποιον με αρκετα χρονια διαφορα, φιλικο μου ζευγαρι εχει διαφορα κοντα 20 χρονια την παντρευτηκε οταν ηταν αυτος 35 και αυτη στα 16
τωρα εχουν τρια παιδια.
δηλαδη θελει τριο και τετοια?
Οι περισσότερες μικρές που ξέρω θέλουν να δοκιμάσουν τρίο. Η συγκεκριμένη καυλώνει τρελά με μαύρους.
Το να πηδηξεις μικροτερη η μεγαλυτερη δεν ειναι τιποτα, καλτιλα τελειος ειναι να παντρευτεις καποιον με αρκετα χρονια διαφορα, φιλικο μου ζευγαρι εχει διαφορα κοντα 20 χρονια την παντρευτηκε οταν ηταν αυτος 35 και αυτη στα 16τωρα εχουν τρια παιδια.
Το ξέρεις το ανέκδοτο με την αρκούδα και ομπρέλα, μαν;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 675
- Εμφανίσεις
- 141K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 106