alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Τι αλλαξε δηλαδή?Πιο παλια ητανε καλο το zoo.....Απο τοτε που αλλαξε μπηκαν πολλοι δροσεροι κι απογινε
Τι αλλαξε δηλαδή?Πιο παλια ητανε καλο το zoo.....Απο τοτε που αλλαξε μπηκαν πολλοι δροσεροι κι απογινε
Αλλαξε εμφανιση απ οταν εμπαινα εγω......νταξει δεν φταιει αυτο......αλλα πολλοι γκειΤι αλλαξε δηλαδή?
Ακομα ειναι hot τυπε.Εδω στην Θεσσαλονικη μια χαρα κυλαει γ ροδα.Τους legoliαρηδες τους αγνοεις.Πιο παλια ητανε καλο το zoo.....Απο τοτε που αλλαξε μπηκαν πολλοι δροσεροι κι απογινε
Τωρα ποσων ετων εισαι τύπε?25 αρα αυτη...
49 εγω...
εμπειρια ζωής....μόνο μην σου κάτσει να σε καψουρευτει...
50 αυτη
35 εγω...
αχορταγη..., ερωτικη, με φαντασια....θυμαμαι ακομα ενα βραδυ που με περιμενε σε ξενοδοχειο με μαυροκοκκινα , ενα μπουκαλι κοκκινο κρασι, δυο ποτηρια και 2-3 ρεσο... , μακαρι εγω να ημουν τοτε με τις σημερινες εμπειριες
ρε παιδια, οταν γαμας γυναικα με την οποια υπαρχει χημεια....ειναι ανεξαρτητο ηλικιακης διαφορας το θεμα
Ετσι!εχω πηδηξει και μια 63 χρονων εχω πηδηξει και 19χρονη......ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει
για πες και κιλα να μας φυγει το σαγονι...εχω πηδηξει και μια 63 χρονων εχω πηδηξει και 19χρονη......ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει
πως σε στριμωξε το πουρο?15,5 και ημουν 20
36 και ημουν 22
17 οταν ημουν 27. γαμιοταν ασυστολα ομως , τετοιο πραγμα δεν ξανασυναντησα στη ζωη μου, της ειπα οτι πρεπει να γινει πορνη για να χορτασει