Νέα

2,5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ εκατοστά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Easy Rider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.857
Πόντοι
11.146
Μια κοπελα μεγαλου γραφειου μου ειχε πει για πελατη οπου του τραβουσε μαλακια με τα 2 δακτυλα. Δεν χρειαζοταν τιποτα αλλο .

Οι καπότες του ηταν πολυ μεγαλες!!!
...θα μπορουσε να ηταν κ χειροτερα, να του βαρουσε μαλακια με το τσιμπιδακι :2funny::2funny::2funny:

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
12.891
Πόντοι
4.546

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
20.166
Ειλικρινά 2μισι εκατοστά δεν περίμενα να διαβάσω

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
20.166

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
20.166
Το αντίθετο είναι ενας μεξικάνος με 50 εκατοστά!!! Ναι καλά διαβάσατε

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.202
Πόντοι
2.356
Το αντίθετο είναι ενας μεξικάνος με 50 εκατοστά!!!
Αυτός είναι πρέπει να είναι καρα-fake.

Πραγματικά μετρημένος είναι ένας Αμερικάνος με 34-35 εκατοστά. :confused:

Επίσης ναυάγιο όμως, αφού προτιμάει να είναι άνεργος ηθοποιός στη Νέα Υόρκη από το να καθαρίζει κανένα 2χιλίαρο το 8ωρο για μια τσοντο-σκηνή. :confused:

OP
OP
E

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.015
Πόντοι
6.946
Αυτός είναι πρέπει να είναι καρα-fake.

Πραγματικά μετρημένος είναι ένας Αμερικάνος με 34-35 εκατοστά. :confused:

Επίσης ναυάγιο όμως, αφού προτιμάει να είναι άνεργος ηθοποιός στη Νέα Υόρκη από το να καθαρίζει κανένα 2χιλίαρο το 8ωρο για μια τσοντο-σκηνή. :confused:
Ο τύπος του άρθρου, την έχει 36 εκατοστά. Το 31 ήταν λάθος μέτρηση.

Υ.Γ.: Τύποι, λέτε αν πάω και εγώ να την μετρήσω την δική μου, να την βγάλω παραπάνω, μην έκανα και εγώ λάθος μέτρηση;

OP
OP
E

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.015
Πόντοι
6.946
1 στους 10000 αντρες εχει πεος κατω των 5 εκ.
Οποτε δεν ειναι τοσο σπανιο να βρεις πεος 2 και 3 εκ.
Στην ελλαδα υπάρχουν 500 άντρες με πεος κατω των 5 εκ
Αυτά τα στατιστικά από πού είναι; Υπάρχουν μελέτες ή από ένα Χ τυχαίο δείγμα σε αναλογία βγαίνει το ποσοστό;

Σαν κάποιες γυναίκες ωραιότατες βεβαίως, που δεν έχουν ίχνος στήθους; Αυτό τι ποσοστό αντιπροσωπεύει στον γυναικείο πληθυσμό; (Που δεν θα με πείραζε βέβαια αρκεί να είχε καλό προσωπάκι και θεσπέσιο κωλαράκι, δεν έχω θέμα με το μέγεθος των βυζιών προσωπικά. Προτιμώ φυσικά μικρά στήθη παρά φτιαχτά) .

Όπως και να έχει, είναι ανατομικό το θέμα. Κάνουμε την πλάκα μας εδώ, αλλά δεν θα κορόιδευα όυτε άντρα ούτε γυναίκα για ατέλειες του σώματος.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.202
Πόντοι
2.356
Όπως και να έχει, είναι ανατομικό το θέμα. Κάνουμε την πλάκα μας εδώ, αλλά δεν θα κορόιδευα όυτε άντρα ούτε γυναίκα για ατέλειες του σώματος.
Εννοείται, αλλά είναι θέμα για μας τους άντρες. Οι γυναίκες βάζουν μια ωραία σιλικόνη και ανεβάζουν κασέ χ 10. Σε κάποιες περιπτώσεις βλέπεις τρομερά στήθη που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι είναι αγορασμένα. :confused:

Με τον πέοντα δυστυχώς , δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Τον πίνεις απλά, αν σου τύχει micro περίπτωση. Γεννιέσαι μ' αυτό και λες "γαμώ την ατυχία" μου. Το ίδιο και με το ύψος. Όποιος έχει γεννηθεί κάτω από το μέσο όρο, έχει θέμα. :confused:

Τα λεφτά σου μπορείς να τα αυξήσεις, με τον μικρό εκεί κάτω και το ύψος όμως, παίρνεις τον μπούλο. :confused:

OP
OP
E

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.015
Πόντοι
6.946
Εννοείται, αλλά είναι θέμα για μας τους άντρες. Οι γυναίκες βάζουν μια ωραία σιλικόνη και ανεβάζουν κασέ χ 10. Σε κάποιες περιπτώσεις βλέπεις τρομερά στήθη που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι είναι αγορασμένα. :confused:

Με τον πέοντα δυστυχώς , δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Τον πίνεις απλά, αν σου τύχει micro περίπτωση. Γεννιέσαι μ' αυτό και λες "γαμώ την ατυχία" μου. Το ίδιο και με το ύψος. Όποιος έχει γεννηθεί κάτω από το μέσο όρο, έχει θέμα. :confused:

Τα λεφτά σου μπορείς να τα αυξήσεις, με τον μικρό εκεί κάτω και το ύψος όμως, παίρνεις τον μπούλο. :confused:
Σωστά, άλλο θέμα το ύψος!
Θεωρείται απολύτως φυσιολογικό οι γυναίκες να σε απορρίπτουν ως " κοντό", λες και όλοι οι θηλυκοι νάνοι δικαιούνται ψηλούς άντρες, για κάποιον λόγο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
Έρευνες έχουν δείξει ότι (για πολλές γυναίκες) το μέγεθος του πέους αυξάνεται αναλόγως με το μέγεθος του λογαριασμού της τράπεζας :coffee::coffee::coffee:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.202
Πόντοι
2.356
O Howard Stern μεγας ραδιοφωνικος παραγωγος στα USA ειχε κανει διαγωνισμο smallest penis, μπροστα στον νικητη τα 2,5 εκ ειναι παλαμαρι…:confused:
Εντάξει δεν υπάρχει η φάση, έτσι;:2funny:

xvideos.com/video.aodht4217/howard_stern_-_smallest_penis_contest

Νιώθω Danny D μετά απ' αυτά που είδα εκεί. :confused:

Νομίζω ο "νικητής" ήταν που είπε ότι τον έδειξε στη μάνα του και του είπε 'You gotta go'! :think: :2funny:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.746
Πόντοι
2.306

Νομίζω ο "νικητής" ήταν που είπε ότι τον έδειξε στη μάνα του και του είπε 'You gotta go'! :think: :2funny:
Αμα δεν σε στηριξει η μανα σου, ποιος θα σε στηριξει?:confused::confused:

OP
OP
E

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.015
Πόντοι
6.946

Το θέμα είναι πόσο πολύ ενισχύονται τα πουλιά των τύπων σε στύση. Άλλοι λίγο, άλλοι μέτρια, άλλοι πολλοί.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
ρε μαν...με 2.5 cm δε του φτάνει ούτε η ενίσχυση του ΔΝΤ για να έρθει στα ίσα του :confused::confused::confused:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.746
Πόντοι
2.306
ρε μαν...με 2.5 cm δε του φτάνει ούτε η ενίσχυση του ΔΝΤ για να έρθει στα ίσα του :confused::confused::confused:
Ασε που αμα δει η γκομενα τα 2,5 εκ. σε πληρη αναπτυξη, θα βγαλει κινητο να στειλει στις φιλες της το λαχειο…:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
Ασε που αμα δει η γκομενα τα 2,5 εκ. σε πληρη αναπτυξη, θα βγαλει κινητο να στειλει στις φιλες της το λαχειο…:confused:
Θα κάνεις κίνηση ματ θα βγάλεις τυχαία να ελέγξεις τα crypto σου και ξαφνικά θα ανεβάσει στόρυ για το πόσο καλά περνάει :coffee:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.746
Πόντοι
2.306
Θα κάνεις κίνηση ματ θα βγάλεις τυχαία να ελέγξεις τα crypto σου και ξαφνικά θα ανεβάσει στόρυ για το πόσο καλά περνάει :coffee:
Θα πρεπει πρωτα να της εξηγησεις ποσες τσαντες LV αγοραζεις με ενα crypto…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom