life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αντε πεs........Και εννοουμε δεσμουs ετσι???? Οχι επαγγελματιεsμονο εγω δεν εχω πει
Αντε πεs........Και εννοουμε δεσμουs ετσι???? Οχι επαγγελματιεsμονο εγω δεν εχω πει
δεν εχω παει ποτε σε επαγγελματια εκτος μια φορα στην ζωη μου ρεΑντε πεs........Και εννοουμε δεσμουs ετσι???? Οχι επαγγελματιεs
Ευγε.......που μπορειs και κρατιεσαιδεν εχω παει ποτε σε επαγγελματια εκτος μια φορα στην ζωη μου ρε
Ευγε.......που μπορειs και κρατιεσαι
Εγω ειμαι αδυναμοs χαρακτηρ
Τυπε εχεις δρομο ακομα μπροστα σου.Πως γινεται να μην εχεις παει με milfαρες?Πρεπει να διευρυνεις τους στοχους σου ηλικιακα.μεγαλυτερη που εχω παει 32 αυτη εγω 40 και μικροτερη 16 αυτη 23 εγω
Εχεις καταλαβει που εισαι??δεν εχω παει ποτε σε επαγγελματια εκτος μια φορα στην ζωη μου ρε
ναιΕχεις καταλαβει που εισαι??
Ωχ λεs να ειναι δυσφημιστικο ??Εχεις καταλαβει που εισαι??
το εχω σκοπο ;)Τυπε εχεις δρομο ακομα μπροστα σου.Πως γινεται να μην εχεις παει με milfαρες?Πρεπει να διευρυνεις τους στοχους σου ηλικιακα.
Νομιζω οτι υπηρχε μια ταινια που ενας τυπος ειχε εργοστασιο σοκολατας και δεν ετρωγε σοκολατα!!!
Νομιζω οτι υπηρχε μια ταινια που ενας τυπος ειχε εργοστασιο σοκολατας και δεν ετρωγε σοκολατα!!!
Τιs πονηρεs δουλειεs τιs εκανε εκτοs γραφειου για να μην δινει στοχοΝομιζω οτι υπηρχε μια ταινια που ενας τυπος ειχε εργοστασιο σοκολατας και δεν ετρωγε σοκολατα!!!
Τυπε πρεπει.Μπες στο zoo και με λιγη υπομονη θα βρεις τον δρομο.το εχω σκοπο ;)
δε το εχω με το νετ και ειδικα στο ζοο δεν εχω καν λογαριασμοΤυπε πρεπει.Μπες στο zoo και με λιγη υπομονη θα βρεις τον δρομο.
Τυπε εισαι αβγαλτος.Θελεις εντατικα μαθηματα.Δεν ειναι κι ο απολυτος εδω να σε βοηθησει.δε το εχω με το νετ και ειδικα στο ζοο δεν εχω καν λογαριασμο
τι να κανω οτι κανω εξω στον κοσμοΤυπε εισαι αβγαλτος.Θελεις εντατικα μαθηματα.Δεν ειναι κι ο απολυτος εδω να σε βοηθησει.