tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
τι τριο με 2 αντρες? η 2 γυναικες?Οι περισσότερες μικρές που ξέρω θέλουν να δοκιμάσουν τρίο. Η συγκεκριμένη καυλώνει τρελά με μαύρους.
τι τριο με 2 αντρες? η 2 γυναικες?Οι περισσότερες μικρές που ξέρω θέλουν να δοκιμάσουν τρίο. Η συγκεκριμένη καυλώνει τρελά με μαύρους.
Δικα του ειναι τα παιδια ρε τουλαχιστον τα δυο μεγαλυτερα, για το τελευταιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.Το ξέρεις το ανέκδοτο με την αρκούδα και ομπρέλα, μαν;
τι τριο με 2 αντρες? η 2 γυναικες?
και γιατι δεν τους κανεις την χαρη ρε φιλε?Με 2 άντρες, αρχικά ως cuckold "για να νιώσει άνετα" και μετά κανονικό.
και γιατι δεν τους κανεις την χαρη ρε φιλε?
ποιον θα επιλεξεις για την παρτουζαΓιατί την απέλυσαν τον Δεκέμβρη απ' την κλινική που δούλευε κι έχει πάει στους γονείς της στην επαρχία. Θα γίνει όμως, θα ξαναγυρίσει.
ποιον θα επιλεξεις για την παρτουζα
Μπορούμε να απαντήσουμε κ τα γυναικεία μελη???
καφενειο φαση και ετσι?Έχουμε συμφωνήσει να βγούμε για ποτάκι ή τσιπουράκι με φίλους μου και να επιλέξει εκείνη. Προφανώς ο φίλος δεν θ' αρνηθεί ;)
καφενειο φαση και ετσι?
αντεχει ομως αυτη 2 πουτσες ρε φιλε?Όχι ρε, έξοδος, είτε για ποτάκι ή για τσιπουράκι. Και υποτίθεται ότι οι υποψήφιοι δεν θα το ξέρουν.
Πες, αφού σε τρώει
αντεχει ομως αυτη 2 πουτσες ρε φιλε?
Με τον μικρότερο ημασταν συνομηλικοι, ο μεγαλυτερος με περνουσε 22 χρονια.
οχι, δεν ηταν αυτος!!!Εκείνη θα τις φάει και θέλει κιόλας ;)
Πες μου ότι είσαι γεννημένη το 1993, η διαφορά βγάζει τον άλλον γεννημένο το 1971
φιλε παθητικος?οχι, δεν ηταν αυτος!!!
Εγω ημουν 26 κ ο αλλος 48.
Τωρα ειμαι 28.
φιλε παθητικος?
οχι, δεν ηταν αυτος!!!
Εγω ημουν 26 κ ο αλλος 48.
Τωρα ειμαι 28.
Προφανως ρε τυπε, φυση και θεση!!!φιλε παθητικος?