Νέα

μεγαλύτερη -μικρότερη που έχετε πηδηξει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Αναρωτιέμαι όταν ήσουν 33 που γνώρισες το 15χρονο? Γιατί δεν είναι 18-19 να πείς ότι είναι πιο εύκολο. το 15 είναι πολύ μικρό.
Φιλε δεν μου το πε οτι ηταν τοσο και δε φαινοταν σε καμια περιπτωση!Νομιζα οτι ηταν 17 και καποια στιγμη που μιλαγε με την κολλητη της της ξεφυγε οτι εχει σχολειο αυριο κ επαθα!Η ζημια ειχε γινει...μην νομιζεις οτι ηταν καμια παρθενα...τη γροθια μου εβαλα μεσα στο μουνι της...για να παρεις μια ιδεα...

supervans13

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
75
Πόντοι
1
λοιπον ημουν 15 κ ηταν 13 οταν ξεπαρθενιαστηκαμε
ημουν 20 κ ηταν 41 οταν ξεσκιστηκαμε

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Πορτες στο Ψυχικο καθημερινες τα πρωινα ,Σ.Κ.πρωινα και μεσημερια καθως επισης και στις μαζεμενες καφετεριες που ειναι στον κεντρικο διπλο δρομο διπλα απο τις πορτες.Επιμονη,υπομονη,λοκαρισμα στοχου και θα δικαιωθεις παληκαρι μου :)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Όταν ήμουν 20 χρονών είχα πηδήξει μία 40κάτι. Την είχα γνωρίσει από το Netmeeting αν θυμάται κανείς. Παντρεμένη με παιδιά έμενε μόνιμα στην επαρχία ή σε ένα νησί, και είχε και σπίτι στην Αθήνα. Στο σπίτι της έγινε το γλέντι. Την ίδια μέρα μιλήσαμε μετά από λίγο πήγα σπίτι της.

Η πιο μικρή όταν ήμουν 27 είχα γνωρίσει δύο 18χρονα καυλάκια !  Δεν ήταν παρτούζα. Ξεχωριστά η μία με την άλλη.

Προσωπική μου άποψη πάντως πως δε συγκρίνονται οι μικρές ! Είναι κλάσεις ανώτερες. Άλλο δέρμα, άλλη φωνή. Οι μεγάλες είναι για όταν είμαστε πιτσιρικάδες. Μετά θέλουμε τον αφρό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom