Νέα

Μεγαλύτερη αποχή από σεξ+μαλακία που έχετε κάνει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasasximos86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306

Πάνε στο νήμα του μάγου, μ’ έχουν πει εκεί και νεκρούς ανασταίνουν.

Τεσπα, πάνε κάνε αιματολογικά και με παρακολούθηση γιατρού σταμάτα τα χάπια και προσπάθησε να ισορροπήσεις το νευρικό σου σύστημα με μεθόδους οπως διαλογισμό, περπάτημα, συναναστροφή κτλ. Αντικαταθλιπτικά, ηρεμιστικά κτλ γαμάνε τη λίμπιντο. Ο ύπνος είναι φυσική λειτουργία του οργανισμού όπως ο χτύπος της καρδιάς, δεν έχεις πρόβλημα. Απλώς έχεις έκκριση αδρεναλίνης και η καμπύλη της κορτιζόλης σου έχει βγει εκτός. Όχι ότι θα κοιμάσαι οκταωρο σα μωρό ξανά αλλά με λίγη υπομονή και ένα σταθερό πλάνο ύπνου (κοιμάσαι ίδια ώρα, ξυπνάς ίδια ώρα, και σε σταθερό διάστημα, δλδ 12-6 πχ) σιγά-σιγά θα ισορροπήσεις και σε 1-2 χρόνια θα είσαι καλά.

Το σύστημα είναι ουσιαστικά ότι κοιμάσαι 6 ώρες κάθε βράδυ, δώδεκα με έξι (η ώρα είναι σημαντικό για τις λειτουργίες του οργανισμού). Δεν έχει σημασία αν κοιμηθείς και τις 6, ή αν νυστάζεις. Ξυπνάς, δεν κοιμάσαι μέχρι τις 12. Ξανά ίδιο μοτίβο. Σιγά σιγά το «σοκ» του νευρικού συστήματος μικραίνει, διάφοροι συσχετισμοί του κρεβατιού με αϋπνία κτλ φεύγουν. Μόλις κοιμάσαι σταθερά έξι ώρες, ανεβάζεις πάσα 12-6:15, κτλ κτλ μέχρι να πας 7-8 ώρες ποιοτικού ύπνου (χωρίς διακοπές). Μετά από σοκ, μπορεί πχ στον ύπνο σου το μυαλό να τρεχει, ή να κοιμάσαι ελαφρά (να νομίζεις δλδ ότι είσαι ξύπνιος στον ύπνο σου, αλλά στην πραγματικότητα κοιμάσαι). Με τον καιρό φεύγει η «εμμονή» με αυτό και ηρεμεις. Θέλει χρόνια, ειδικά αν έχεις μια τρέχουσα κατάσταση που ενοχλεί όπως εμβοες κλπ.

Μπορείς, θα τα καταφέρεις.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.306
Πόντοι
6.056

Τεσπα, πάνε κάνε αιματολογικά και με παρακολούθηση γιατρού σταμάτα τα χάπια και προσπάθησε να ισορροπήσεις το νευρικό σου σύστημα με μεθόδους οπως διαλογισμό, περπάτημα, συναναστροφή κτλ. Αντικαταθλιπτικά, ηρεμιστικά κτλ γαμάνε τη λίμπιντο. Ο ύπνος είναι φυσική λειτουργία του οργανισμού όπως ο χτύπος της καρδιάς, δεν έχεις πρόβλημα. Απλώς έχεις έκκριση αδρεναλίνης και η καμπύλη της κορτιζόλης σου έχει βγει εκτός. Όχι ότι θα κοιμάσαι οκταωρο σα μωρό ξανά αλλά με λίγη υπομονή και ένα σταθερό πλάνο ύπνου (κοιμάσαι ίδια ώρα, ξυπνάς ίδια ώρα, και σε σταθερό διάστημα, δλδ 12-6 πχ) σιγά-σιγά θα ισορροπήσεις και σε 1-2 χρόνια θα είσαι καλά.

Το σύστημα είναι ουσιαστικά ότι κοιμάσαι 6 ώρες κάθε βράδυ, δώδεκα με έξι (η ώρα είναι σημαντικό για τις λειτουργίες του οργανισμού). Δεν έχει σημασία αν κοιμηθείς και τις 6, ή αν νυστάζεις. Ξυπνάς, δεν κοιμάσαι μέχρι τις 12. Ξανά ίδιο μοτίβο. Σιγά σιγά το «σοκ» του νευρικού συστήματος μικραίνει, διάφοροι συσχετισμοί του κρεβατιού με αϋπνία κτλ φεύγουν. Μόλις κοιμάσαι σταθερά έξι ώρες, ανεβάζεις πάσα 12-6:15, κτλ κτλ μέχρι να πας 7-8 ώρες ποιοτικού ύπνου (χωρίς διακοπές). Μετά από σοκ, μπορεί πχ στον ύπνο σου το μυαλό να τρεχει, ή να κοιμάσαι ελαφρά (να νομίζεις δλδ ότι είσαι ξύπνιος στον ύπνο σου, αλλά στην πραγματικότητα κοιμάσαι). Με τον καιρό φεύγει η «εμμονή» με αυτό και ηρεμεις. Θέλει χρόνια, ειδικά αν έχεις μια τρέχουσα κατάσταση που ενοχλεί όπως εμβοες κλπ.

:wanker: :wanker: :wanker:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956

Πάλι σεντόνι ...θα λες σωστά πράγματα αλλά βαριέμαι να το διαβάσω

Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Like
512
Πόντοι
21
Εγώ παίζει να κάνω τρύπες και στον τοίχο αν δεν βαρέσω καμιά βδομάδα.

Όταν ήμουν φοιτητής, είπα να ξεκινήσω το #nofap, μιας και άρχισε να με πιάνει κατάθλιψη επειδή δεν είχα γκόμενα. "Ρε μπας και είμαι μόνος γιατί έχω θέσει τον πήχη ψηλά;" έλεγα.

Γκόμενες στο δρόμο σχετικά μέτριες, άρχισαν να μου φαίνονται γλυκούλες απ' την 3η κιόλας μέρα αποχής.
Με όποια άγνωστη γυναίκα μίλαγα, έβρισκα στο λέγειν μου υπονοούμενα και μια χροιά τύπου "Θα σε γαμάω μέχρι να λιποθημήσεις από ηδονή".
5η-6η μέρα άρχισε να θολώνει το μυαλό σε φάση που είχα φαντασιώσεις να έμπαινα και σε γκιλφ ταμεία του Μασούτη, από κώλο, ακάποτα.

Όντας σιχασιάρης, αυτές οι σκέψεις με επανέφεραν γρήγορα στα λογικά μου και ηρέμησα για μερικά μισάωρα. Αμέσως μετά όμως οι σεξουαλικές φαντασιώσεις επανήλθαν πολύ ισχυρότερες, σχετικά πιο φυσιολογικές (να γλύψω κάνα μουνάκι, να δαγκώσω κάθε εκατοστό του κορμιού της τύπισσας, να την κάνω να πάλλεται από τους οργασμούς, τέτοια..).

Δεν μπορούσα αλλά και ούτε ήθελα άλλο να συγκρατηθώ. Δεν ήθελα ούτε όμως να αυνανιστώ. Στράφι να πάει τόση αυτοσυγκράτηση;

Πριν τελειώσει η 7η μέρα πήγα στο Μασούτη και αγόρασα μεταξύ άλλων σφουγγαράκια για τα πιάτα, το γκιλφάκι δεν είχε βάρδια εκείνη την ώρα.

Στο δρόμο για το σπίτι μπήκα και στο φαρμακείο και αγοράσα γάντια να πλύνω τα πιάτα γιατί είχαν αρχίσει να σκάνε τα χέρια μου. Με ρωτάει ο μαλάκας ο φαρμακοποιός "τι τα θες;". Του είπα για τα πιάτα, λέει οκ. Εντωμεταξύ, όταν είχα παλιότερα είχα αγοράσει απ'το ίδιο φαρμακείο προφυλακτικά, η γυναίκα του με ρώτησε "τι προφυλακτικά;". Καταστασιόν γαμηστασιόν εκεί στην Καβάλα. Της είχα πει κι αυτηνής την αλήθεια: "Για μεγάλη ματαιοδοξία". Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Μην τα πολυλογώ, μπήκα σφαίρα σπίτι αλλά πριν αρχίσω να πλένω τα πιάτα είχα σχεδιάσει να κάνω κάτι άλλο πρώτα, κάτι πολύ πιο δημιουργικό ->

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Πάλι σεντόνι ...θα λες σωστά πράγματα αλλά βαριέμαι να το διαβάσω

Κουμάντο εμείς σκιά. Διάβασε το, αφού έχεις χρόνο.

Επίσης πάνω σ’ αυτό για το νευρικό σύστημα, βοηθάει πάρα πολύ το να μάθεις να ακούς το περιβάλλον γύρω σου χωρίς να σκέφτεσαι, το λένε διαλογισμό και πίπες αλλά στην ουσία αυτό είναι. Μερικές φορές θα παρατηρήσεις ότι ηρεμεις όταν ακούς κάτι στο κινητό σου πχ, γιατί; Γιατί το μυαλό στρέφεται εκεί και απλά ακούει, δεν τρεχει. Πολλοί κοιμούνται έτσι, το ΑΣΜΡ αποτελεί ένα παράδειγμα διότι είναι και εξαιρετικά ήρεμο. Έτσι, τα ΑΣΜΡ που είναι μόνο ηχητικά ίσως να μη λειτουργούν τόσο αλλά όταν υπάρχει ομιλία, λειτουργεί καλύτερα γιατί το μυαλό κεντράρει καλύτερα σε αυτό.

Το νευρικό σύστημα βέβαια δεν επουλώνεται πληρως αλλά σε μεγάλο βαθμό (αν και υπάρχουν μελέτες που μιλούν για αναγέννηση νευρώνων). Εάν έχεις υψηλή διαστολική, συσπάσεις μυών κτλ, έχεις αυτό το πράγμα. Με την πάροδο του χρόνου διορθώνεται. Το θέμα είναι ότι πολύ κόσμος το πολεμάει με το να βρει μια «ασχολία». Δηλαδή κάτι που να έχει το μυαλό του εκεί και έτσι να γλυτωσει. Αμ δε πάει έτσι, διότι ναι μεν φεύγει η αρχική «εμμονή» αλλά το νευρικό σύστημα παραμένει ον (στο συμπαθητικό δλδ). Το αν είσαι «καλά» θα το δεις όταν είσαι κάπου και δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Εάν μπορείς να μεινεις έτσι σε ηρεμία, είσαι οκέι. Αν αρχίσεις να τρεμεις, να χτυπάς πόδια, να σε πιάνει κρίση, να ξεφυσάς, τότε είσαι συνεχώς σε εγρήγορση (σα να σε κυνηγάνε ή να κινδυνεύεις).

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.687
Πόντοι
3.656

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.688
Πόντοι
9.297
Ρωτάω γιατί έχω να τον παίξω από τις 31/7 και δεν ξέρω αν αυτό πρέπει να με ανησυχεί.
Αν έχεις ζάχαρο η παίρνεις ψυχοφαρμακα η έχεις κανένα καραμπινατο αυτοάνοσο είσαι σε καλό δρόμο...
Αλλιώς είναι μαλακια να μην σκέφτεσαι την μαλακια...εκτός αν σου ετυχε κάτι προσωπικό η οικογενειακό και έχασες κάθε ενδιαφέρον για σεξ.
Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να βλέπεις παντού ασχημες γυναίκες και να μην σου κάνει κούκου.
Τι έγινε ισχυει από όλα αυτά;

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Πόσο καιρό μπορείτε να μείνετε χωρίς να αυνανιστείτε σε περίοδο αγαμίας;
Έχω μείνει ένα μήνα πιτσιρικάς αλλά πολύ ερωτευμένος με μια 12 χρόνια μεγαλύτερη μου.

Τελικά μου έκατσε σε άλλη φάση της ζωής μου που είχα γκομενα.

ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Εγώ πιστευω ότι πρέπει να κανείς σχεδόν καθημερινά sex , στα διαλείμματα να τον παίζεις……
Στο κατω κάτω 10 ευρώ να τον δώσεις μια πίπα παίζει πλέον αβίαστα

brdla1000

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Κριτικές
4
Like
316
Πόντοι
1
Όταν το nofap ήταν της μόδας είχα πέσει στην παγίδα να κόψω τη μαλακία. Μετά από 1 μήνα αποχής είχα χάσει κάθε είδους ερωτική επιθυμία, όχι απλά να τον παίξω. Ξεκίνα να τον παίζεις με το ζόρι τύπε...τρώγοντας έρχετε η όρεξη....ότι αφήνεις σε αφήνει και αυτό!

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Όταν το nofap ήταν της μόδας είχα πέσει στην παγίδα να κόψω τη μαλακία. Μετά από 1 μήνα αποχής είχα χάσει κάθε είδους ερωτική επιθυμία, όχι απλά να τον παίξω. Ξεκίνα να τον παίζεις με το ζόρι τύπε...τρώγοντας έρχετε η όρεξη....ότι αφήνεις σε αφήνει και αυτό!
Και τελικά την έκοψες τη μαλακία;
Ή μετά από καιρό το άρχισες πάλι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom