Νέα

Μεγαλύτερη αποχή από σεξ+μαλακία που έχετε κάνει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasasximos86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
  • Like
Αντιδράσεις: RETRO

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Δηλαδή αν είχες τώρα ένα μουνάκι μπροστά σου πιστεύεις δεν θα σου σηκωνόταν?
Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό.
Θέλω να πιστεύω πως θα μου σηκωνότανε και θα γινόντουσαν όλα τα υπόλοιπα.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Καλά το φαντάστηκα!!! Αδερφέ αν είσαι κάτω από 60 χρονών και δεν έχεις καύλες μετά από αγαμία, να το κοιτάξεις!!! Ίσως λόγω νηστείας να έχεις έλλειψη σε ψευδάργυρο ή κάτι άλλο!! Το περνάω κι εγώ καμιά φορά όταν κόβω κιλά! Φάε καλά, καλά όμως, όχι σαβούρα, πιες και κανένα ποτήρι με μέτρο, όχι ξύδια και κρεπάλες και θα στρώσεις!!!
μπορεί να έχει κάτι άλλο....Να είναι καψούρης ή να τον απασχολεί κάτι...Το σίγουρο είναι ο,τι σύντομα θα του έρθουν και οι καύλες και θα θέλει να γαμήσει ...

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.775
Πόντοι
1.056
Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό.
Θέλω να πιστεύω πως θα μου σηκωνότανε και θα γινόντουσαν όλα τα υπόλοιπα.
Βάλε καμιά τσόντα όπως είπε και ένας φίλος,τι τσόντες σ'αρεσει να βλέπεις?

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.939
Πόντοι
6.166
άσχετο: οι στατίνες, τα φάρμακα που παίρνουμε για μείωση χοληστερίνης, ξέρουμε αν επηρεάζουν αρνητικά τη στύση;
Δεν ξερω για τισ στατινεσ δες αν γραφουν στησ οδηγιεσ χρησεωσ κλπ αλλα αν εισαι παχχυσαρκοσ εχουμε θεμα και στην χοληστερινη και στην στυση το θεμα ειναι να κανεισ διατροφη και σιγα σιγα περπατημα καθημερινο αν δεν κουνιεσαι καθολου καντο σιγα σιγα περπατα δεκα λεπτα την πρωτη εβδομαδα δεκαπεντε λεπτα κλπ εχουμε κυκλοφορια στο αιμα αρα παει και στο πουλι μπολικο

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.781
Πόντοι
2.846
Δεν ξερω για τισ στατινεσ δες αν γραφουν στησ οδηγιεσ χρησεωσ κλπ αλλα αν εισαι παχχυσαρκοσ εχουμε θεμα και στην χοληστερινη και στην στυση το θεμα ειναι να κανεισ διατροφη και σιγα σιγα περπατημα αν δεν κουνιεσαι καθολου καντο σιγα σιγα περπατα δεκα λεπτα την πρωτη εβδομαδα δεκαπεντε λεπτα κλπ εχουμε κυκλοφοαρισα στο αιμα αρα παει και στο πουλι μπολικο
από κιλά είμαι οκ δόξα τον αλλάχ. Ύψος 1,84 βάρος 76 κιλά. Από περπάτημα περίπου όπως τα λες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom