Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
για λέγε, μισά τα αφήνεις !!!τυπε απο οτι βλεπω εισαι και παλιο μελος με εντονη συμμετοχη σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ θεματολογια του σαη
για λέγε, μισά τα αφήνεις !!!τυπε απο οτι βλεπω εισαι και παλιο μελος με εντονη συμμετοχη σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ θεματολογια του σαη
Αυτό φίλε δεν γίνεται.Για στείλε το fb της!
Οκ,δεν πειράζει! καμιά φωτογραφία δεν σου έστειλε ?Αυτό φίλε δεν γίνεται.
Μου έστειλε μια φώτο της ντυμένη. Για κάτι παραπάνω δεν ήθελε.Οκ,δεν πειράζει! καμιά φωτογραφία δεν σου έστειλε ?
Δηλαδή αν είχες τώρα ένα μουνάκι μπροστά σου πιστεύεις δεν θα σου σηκωνόταν?Μου έστειλε μια φώτο της ντυμένη. Για κάτι παραπάνω δεν ήθελε.
τι λες να εχει ο ασθενης εσυ που εισαι μαστερ στις διατροφες και σχετικα θεματα?
Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό.Δηλαδή αν είχες τώρα ένα μουνάκι μπροστά σου πιστεύεις δεν θα σου σηκωνόταν?
μπορεί να έχει κάτι άλλο....Να είναι καψούρης ή να τον απασχολεί κάτι...Το σίγουρο είναι ο,τι σύντομα θα του έρθουν και οι καύλες και θα θέλει να γαμήσει ...Καλά το φαντάστηκα!!! Αδερφέ αν είσαι κάτω από 60 χρονών και δεν έχεις καύλες μετά από αγαμία, να το κοιτάξεις!!! Ίσως λόγω νηστείας να έχεις έλλειψη σε ψευδάργυρο ή κάτι άλλο!! Το περνάω κι εγώ καμιά φορά όταν κόβω κιλά! Φάε καλά, καλά όμως, όχι σαβούρα, πιες και κανένα ποτήρι με μέτρο, όχι ξύδια και κρεπάλες και θα στρώσεις!!!
ναι και εγω απο εκει βλεπω να ειναι το θεμαΚωλόχαπα Ρεζ. Μακριά...
Βάλε καμιά τσόντα όπως είπε και ένας φίλος,τι τσόντες σ'αρεσει να βλέπεις?Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό.
Θέλω να πιστεύω πως θα μου σηκωνότανε και θα γινόντουσαν όλα τα υπόλοιπα.
ΛεσβίεςΒάλε καμιά τσόντα όπως είπε και ένας φίλος,τι τσόντες σ'αρεσει να βλέπεις?
Ε βρες μία με δύο ωραία μουνάκια άραξε κάπου καναπέ κρεβάτι και ξεκίναΛεσβίες
Δεν έχω διάθεσηΕ βρες μία με δύο ωραία μουνάκια άραξε κάπου καναπέ κρεβάτι και ξεκίνα
Έχεις φάει για μεσημέρι?Δεν έχω διάθεση
Όχι ακόμαΈχεις φάει για μεσημέρι?
Δεν ξερω για τισ στατινεσ δες αν γραφουν στησ οδηγιεσ χρησεωσ κλπ αλλα αν εισαι παχχυσαρκοσ εχουμε θεμα και στην χοληστερινη και στην στυση το θεμα ειναι να κανεισ διατροφη και σιγα σιγα περπατημα καθημερινο αν δεν κουνιεσαι καθολου καντο σιγα σιγα περπατα δεκα λεπτα την πρωτη εβδομαδα δεκαπεντε λεπτα κλπ εχουμε κυκλοφορια στο αιμα αρα παει και στο πουλι μπολικοάσχετο: οι στατίνες, τα φάρμακα που παίρνουμε για μείωση χοληστερίνης, ξέρουμε αν επηρεάζουν αρνητικά τη στύση;
Κάτσε φάε και πέσε και κοιμήσου!!!Όχι ακόμα
Δεν συνηθίζω να κοιμάμαι τα μεσημέρια, ειδικά σήμερα που ξύπνησα 10.30Κάτσε φάε και πέσε και κοιμήσου!!!
Δεν σε πιάνουμε πουθενά φίλε μου!!!Δεν συνηθίζω να κοιμάμαι τα μεσημέρια, ειδικά σήμερα που ξύπνησα 10.30
από κιλά είμαι οκ δόξα τον αλλάχ. Ύψος 1,84 βάρος 76 κιλά. Από περπάτημα περίπου όπως τα λες.Δεν ξερω για τισ στατινεσ δες αν γραφουν στησ οδηγιεσ χρησεωσ κλπ αλλα αν εισαι παχχυσαρκοσ εχουμε θεμα και στην χοληστερινη και στην στυση το θεμα ειναι να κανεισ διατροφη και σιγα σιγα περπατημα αν δεν κουνιεσαι καθολου καντο σιγα σιγα περπατα δεκα λεπτα την πρωτη εβδομαδα δεκαπεντε λεπτα κλπ εχουμε κυκλοφοαρισα στο αιμα αρα παει και στο πουλι μπολικο