Νέα

Μεγάλη Εβδομάδα και νηστεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
δεν υπαρχει νηστεια ολες οι μερες ιδιες ειναι......απλα εγω θα νηστεψω οχι μονο την μεγαλη εβδομαδα αλλα και τις αλλες μερες λογω μη υπαρξης ρευστου....... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Επισκέπτης
μα ειπες βλακεια τωρα....οτι το ρωταει ο γιος μου./..ο γιος μου γαμαει χωρις μπουρδελα αν και μερικες φορες του δινω λεφτα και παει με φιλους:)
Ρε φιλε μοναχογιό τον εχεις και τον ανεβαζεις τοσο?....ηρεμησε λιγο!...εχει στηθάρα εκ φυσεως, γαμαει χωρις μπουρδελα απο τα 16.....coolare! :headbang: :dancing:

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
τη μεγαλη βδομαδα εχει νηστεια κυριακη του πασχα βουρ μετα το αρνι μ ας μας βγει απο τη μυτη!

Διονλυσης

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φιλε μοναχογιό τον εχεις και τον ανεβαζεις τοσο?....ηρεμησε λιγο!...εχει στηθάρα εκ φυσεως, γαμαει χωρις μπουρδελα απο τα 16.....coolare! :headbang: :dancing:
εννοω πως δεν πολυπαει στα μπουρδελα γιατι ειπες πως παλι για το γιο σου το θες...για αυτο το λεω..φυσικο φιλε μ εσυ εχεις τα παπαρια μου... για να ξερεις;)

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
 :tickedoff:Ρε οι Μουσουλμάνοι στο Ραμαζάνι δεν ζυγώνουν την Γυναίκα τους! Εμείς δεν κρατιόμαστε δίχως ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ??? Μην τρελαθούμε! Μόλις πάθουμεκάτι! Χριστέ μου ΒΟΗΘΕΙΑ!! Τότε λοιπόν ???  :tickedoff:

shrodinger

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
την περίοδο νηστείας είναι ευκαιρία κάποιοι να κόψουν την   :jerking: :jerking: :jerking:

ας πάνε σε μπουρδέλο...(να ανασάνουν)

Διονλυσης

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
:pipa2:
 :tickedoff:Ρε οι Μουσουλμάνοι στο Ραμαζάνι δεν ζυγώνουν την Γυναίκα τους! Εμείς δεν κρατιόμαστε δίχως ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ??? Μην τρελαθούμε! Μόλις πάθουμεκάτι! Χριστέ μου ΒΟΗΘΕΙΑ!! Τότε λοιπόν ???  :tickedoff:
φιλε μια ζωη την εχουμε..πρεπει να την γλεντησουμε:)

Επισκέπτης

Συνημμένα

• lebron-james-crying.jpg
    lebron-james-crying.jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 22

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Αδερφέ στο αγρίνιο παίζει τίποτα απο ντέλα ή δια της γνωστής οδού, ποτάκι και χαμούρεμα μπας και κατσει το γκομενάκι?
Φιλε εχει 2 στουντιο αλλα δεν ξερω αυτη την στιγμη τι παιζει απο γκομενες ....Αποφευγω να πηγαινω μην με παρει κανα ματι και ειμαι γνωστος .....Αυριο σκαει φιλος απο Αθηνα και πιθανον να τα επισκευτουμε ........

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
εδω γενικα δε νηστευουμε,απ' τα μπουρδελα θα νηστεψουμε; ισα ισα τωρα που ερχονται και γιορτες ενας λογος παραπανω να καταθεσουμε αβερτα  :sunglasses:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα μάγκες.

Πάντα αναρωτιόμουν απο μικρό παιδάκι, ποιό το νόημα της νηστείας. Είπε ποτέ ο Χριστός να μη τρώμε κρέας και γάλα για να μαστε καλοί χριστιανοί; Κι εκτός αυτού ποιός ο λόγος να λές ότι κάνεις νηστεία στο φαι και να βαράς μαλακία, να γαμάς και να φέρεσαι άσχημα στο διπλανό σου;

Θεωρώ πως η νηστεία είναι μια πατέντα των παπάδων.

μετά τιμής..

Ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ :sunglasses: :)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
α και το άλλο.βλέπεις κάτι δήθεν χριστιανούς και πιστούς της νηστέιας. νηστεύουν 2-3 μέρες και τη βραδιά της ανάστασης μόλις ο παπάς βγάλει ανάσταση 12.10 είναι σπίτι και τρώνε λαίμαργα 2-3 πιάτα μαγειρίτσα και γαρδούμπες.Αυτό δεν είναι το νόημα της νηστείας για μένανε.

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Η νηστεια εχει ενα γενικο νοημα αποχης απο πολλα πραγματα..Οχι μονο απο τα κρεατα και τα λαδια.Αλλα δεν ειμαι φαν

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αυτα ειναι απλα << ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ>>

τιποτα πραπανω.. οι μουσουλμανοι εχουν το ραμαζανι και δεν τρωνε τιποτα απο το πρωι μεχρι το βραδακι και οι χριστιανοι την σαρακοστη..

νηστευουν 40 μερες και ολο τον υπολοιπο χρονο κανουν χιλιες δυο μαλακιες..

δεν μετριεται ο ανθρωπος με την νηστεια.. αλλου ειναι αξια..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτό δεν είναι το νόημα της νηστείας για μένανε.

Μην πικεριζεις και εσυ τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

ειπαμε ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ  :grin:

Εσεις νηστευετε , εμεις νηστεψαμε?
εσεις γαμησατε... εμεις γαμησαμε?  :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ναι κάνουνε νηστεία και τρώνε γαρίδες, αστακούς , καραβίδες , χταπόδια , καλαμάρια, χτένια και ένα σωρό άλλες λιχουδιές. :idiot: :idiot: :uglystupid:

Αν αυτό είναι νηστεία......  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Πιστεύω ότι το μέτρο σε όλα τα πράγματα σε ένα άνθρωπο από το φαϊ το ποτό, μέχρι και τα γαμήσι είναι αυτό που θα μπορέσει να τον διατηρήσει σε φόρμα και ψυχική ισορροπία. Ένα μέτρο που δεν θα έχει απαγορεύσεις αλλά σωστή κατανάλωση των παραπάνω, και δεν θα γίνεται 40 μέρες αλλά όλο τον χρόνο. Από όλα και από λίγα κύριοι.  :sunglasses:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Ναι κάνουνε νηστεία και τρώνε γαρίδες, αστακούς , καραβίδες , χταπόδια , καλαμάρια, χτένια και ένα σωρό άλλες λιχουδιές. :idiot: :idiot: :uglystupid:

Πιστεύω ότι το μέτρο σε όλα τα πράγματα σε ένα άνθρωπο από το φαϊ το ποτό, μέχρι και τα γαμήσι είναι αυτό που θα μπορέσει να τον διατηρήσει σε φόρμα και ψυχική ισορροπία. Ένα μέτρο που δεν θα έχει απαγορεύσεις αλλά σωστή κατανάλωση των παραπάνω, και δεν θα γίνεται 40 μέρες αλλά όλο τον χρόνο. Από όλα και από λίγα κύριοι.  :sunglasses:
το μετρο ειναι η Σια δικε μου.

Επισκέπτης

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
αυτα ειναι απλα << ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ>>

τιποτα πραπανω.. οι μουσουλμανοι εχουν το ραμαζανι και δεν τρωνε τιποτα απο το πρωι μεχρι το βραδακι και οι χριστιανοι την σαρακοστη..

νηστευουν 40 μερες και ολο τον υπολοιπο χρονο κανουν χιλιες δυο μαλακιες..

δεν μετριεται ο ανθρωπος με την νηστεια.. αλλου ειναι αξια..

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom