Νέα

Μεγάλη Εβδομάδα και νηστεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
πάω προχθές στο σπίτι του και μου βγάζει μεζέ κάτι κομμάτια πίτσα, ρε κουμπάρε τυρί έχει μέσα και μου λέει μην φοβάσαι είναι νηστίσιμο τυρί από σόγια... 
Παντως ο κιμας απο σογια ειναι φοβερος.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παντως ο κιμας απο σογια ειναι φοβερος.
λέω να πάω κατά Μενίδι μεριά να χτυπήσω κανένα σασλίκ....

αν βρω φυσικά γιατί οι Πόντιοι είναι και αυτοί με το παλιό ημερολόγιο και φανατίλες...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.208
Πόντοι
1.206
νηστεια για ποιο λογο,για εξιλεωση;ειναι χαζο να στερεις πραγματα απ τον εαυτο σου επειδη νομιζεις οτι  ετσι θα κερδισεις κατι
η νηστεια γινεται για λογους θρησκευτικους,για εξιλεωση και μετανοια απ'τις αμαρτιες και συνιστα αποχη οχι μονο απο τροφες και ποτα αλλα κι απ'ολες τις ηδονες του βιου,συμφωνα με το τυπικο της εκκλησιας.Εκτος αυτου αποτελει ευκαιρια για αποτοξινωση απο καποια φαγητα που τρωμε καθημερινα.Προσωπικα,εχω χρονια να νηστεψω αλλα πιστευω οτι δεν βγαινει κανεις ζημιωμενος απ'τη νηστεια

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
η νηστεια γινεται για λογους θρησκευτικους,για εξιλεωση και μετανοια απ'τις αμαρτιες και συνιστα αποχη οχι μονο απο τροφες και ποτα αλλα κι απ'ολες τις ηδονες του βιου,συμφωνα με το τυπικο της εκκλησιας.Εκτος αυτου αποτελει ευκαιρια για αποτοξινωση απο καποια φαγητα που τρωμε καθημερινα.Προσωπικα,εχω χρονια να νηστεψω αλλα πιστευω οτι δεν βγαινει κανεις ζημιωμενος απ'τη νηστεια
απλά η νηστεία γίνεται για εξισορρόπηση του οργανισμού και αποτοξίνωση του... απλά πριν 2 με 3 χιλιάδες χρόνια άντε να το εξηγούσες στον κόσμο και απλά όλα αυτά τα πέρναγαν μέσα από την θρησκεία..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
απλά η νηστεία γίνεται για εξισορρόπηση του οργανισμού και αποτοξίνωση του... απλά πριν 2 με 3 χιλιάδες χρόνια άντε να το εξηγούσες στον κόσμο και απλά όλα αυτά τα πέρναγαν μέσα από την θρησκεία..
ρε πως φαίνονται τα κουμμούνια..οι άθεοι....ΟΥΣΤ παλιοστάλιν...στα γκουλάκ γρήγορα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
η νηστεια γινεται για λογους θρησκευτικους,για εξιλεωση και μετανοια απ'τις αμαρτιες και συνιστα αποχη οχι μονο απο τροφες και ποτα αλλα κι απ'ολες τις ηδονες του βιου,συμφωνα με το τυπικο της εκκλησιας.

Αυτο συμαινει οτι δεν ακουμπαμε ουτε βαζουμε στο στομα μας ή αλλου ωμο κρεας.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.208
Πόντοι
1.206
προφανως,αυτο αποτελει δικη σου υποθεση.στους αρχαιους λαους παντως(ελληνες,αιγυπτιους,εβραιους)η νηστεια πηγαζε απο θρησκευτικους λογους

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο συμαινει οτι δεν ακουμπαμε ουτε βαζουμε στο στομα μας ή αλλου ωμο κρεας.
πάρε παράδειγμα τους μουσουλμάνους που δεν τρώνε χοιρινό κρέας απλά είναι για λόγους υγείας και ειδικά στης περιοχές που ζουν το χοιρινό είναι το κρέας που χαλάει ποιο εύκολα...
είναι όμως νόστιμο κρέας και αν τους έλεγες ότι χαλάει θα έλεγαν καλύτερα να φάμε κάτι νόστιμο και ας πάθουμε και καμιά δηλητηρίαση... ενώ αν το πει ο Αλάχ τα σκυλιά δεμένα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Αλητάμπουρα ξεροσφύρι θα τα πίνεις τα ουζάκια την Μεγάλη Εβδομάδα? :grin:

Επισκέπτης
Οτι θα κάνω είναι μέχρι αύριο, μετά....... μιλάμε ούτε εδώ δεν θα μπω, θέλω να είμαι "έξω" απο τους πειρασμούς.
Λενε οτι νηστεία είναι να μην κανείς πράγματα που σε ευχαριστούν, που σου αρέσουν... Πολλα μπορώ να κόψω για μια εβδομάδα, αλλα το..... τσιγάρο... τι νομίζατε οτι θα πω  ;)
Αμαρτωλή που ειμαι...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.777
Πόντοι
12.056
Αυτες οι μερες ειναι μερες κατανυξης και περισυλλογης.. :rockon: :rockon:
Μια νηστεια γενικως..επιβαλετε  :2funny: :2funny: :2funny:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Οτι θα κάνω είναι μέχρι αύριο, μετά....... μιλάμε ούτε εδώ δεν θα μπω, θέλω να είμαι "έξω" απο τους πειρασμούς.
Λενε οτι νηστεία είναι να μην κανείς πράγματα που σε ευχαριστούν, που σου αρέσουν... Πολλα μπορώ να κόψω για μια εβδομάδα, αλλα το..... τσιγάρο... τι νομίζατε οτι θα πω  ;)
Αμαρτωλή που ειμαι...
αν το εκοβες και αυτο διαπαντως θα ηταν ακομα καλυτερα. ;)

Επισκέπτης
"Εδω" θα πέσει καμια νηστεια ;; Εννοώ αν θα μου κάνει κάποιος "παρέα"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom