Νέα

Μεγάλη Εβδομάδα και νηστεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Ήσουν σκληρό παιδί Αργύρη!
Επειδή στα Βόρεια οι συνθήκες είναι αλλιώς έβρισκα τελείως χαζό να ταλαιπωρούμαι με κρυώματα τετοια μερα....προτιμούσα ένα ζεστό σαντουιτσακι με λουκάνικο και από όλα βαρβαριστι hot dog από την καντίνα που παραδοσιακά ήταν εκεί και την δούλευε μπαμπάς παιδιού που

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.229
Πόντοι
3.846
@Ωρίων καλό Πάσχα και σε εσένα, η ζωή σου πάντα να είναι υπερπλήρης όπως το πασχαλινό τραπέζι!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
...που πήγαινε στο ίδιο σχολείο.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.481
Πόντοι
2.536
Επειδή στα Βόρεια οι συνθήκες είναι αλλιώς έβρισκα τελείως χαζό να ταλαιπωρούμαι με κρυώματα τετοια μερα....προτιμούσα ένα ζεστό σαντουιτσακι με λουκάνικο και από όλα βαρβαριστι hot dog από την καντίνα που παραδοσιακά ήταν εκεί και την δούλευε μπαμπάς παιδιού που
Εντάξει Αργύρη, κατάλαβα. Στην θέση σου πάντως δεν θα έλεγα ότι προτιμούσα ένα ζεστό σαντουιτσακι με λουκάνικο από τον μπαμπά ενός παιδιού που πήγαινε στο ίδιο σχολείο. Υπάρχουν διάφοροι κακοήθεις που θα σκεφτούν άλλα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Εντάξει Αργύρη, κατάλαβα. Στην θέση σου πάντως δεν θα έλεγα ότι προτιμούσα ένα ζεστό σαντουιτσακι με λουκάνικο από τον μπαμπά ενός παιδιού που πήγαινε στο ίδιο σχολείο. Υπάρχουν διάφοροι κακοήθεις που θα σκεφτούν άλλα.
Αυτοί οι κακοήθεις έχουν συνηθίσει να βάζουν λουκάνικα με φλέβες στο στόμα τους.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.481
Πόντοι
2.536
Αυτοί οι κακοήθεις έχουν συνηθίσει να βάζουν λουκάνικα με φλέβες στο στόμα τους.
Εγώ φταίω που σε έχω φίλο και σου εφιστώ την προσοχή σε κινδύνους που παραμονεύουν. Εντάξει Αργύρη. Καλή συνέχεια. Ευχαριστώ. Αληθώς ο Κύριος.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.857
Πόντοι
6.236
Αργυρότοξε, είσαι ο δεύτερος φίλος του που του άρχισε τα "εντάξει" σήμερα. Είναι δύσκολη μέρα γιατί το έχει σκυλομετανιώσει που δεν ήρθε να ακούσει σουβλοrock.
Κατά βάθος, είναι καλός, όμως. Μην του κρατάς κακία.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.481
Πόντοι
2.536
Αργυρότοξε, είσαι ο δεύτερος φίλος του που του άρχισε τα "εντάξει" σήμερα. Είναι δύσκολη μέρα γιατί το έχει σκυλομετανιώσει που δεν ήρθε να ακούσει σουβλοrock.
Ευχαριστώ. Αληθώς ο Κύριος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Μα μουσικά είμαστε brothers in arms όπως λένε και οι Dire Straits!!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Xτυπησα και εγώ τις ροκιες μου ενωρίτερα όμως σε συνδυασμό με παραδοσιακά άσματα λόγω ημερών.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Τύποι έκανα νηστεία μια εβδομάδα και ένιωσα φρέσκος και κάτι που είχα από μικρό παιδί να νιώσω. Σαν να έφυγε η βρώμα από μέσα μου. Κάθε μέρα κρέας, και μάλιστα τι κρέας;;; Όλη τη σαβούρα της Αθήνας. Καταρχάς δεν χρειαζόταν 2 φορές τη μέρα βούρτσισμα τα δόντια. Και η μία ήταν υπεραρκετή. Με τα αρτήσιμα βρωμάς ολόκληρος (όχι με τα αρτήσιμα σαν αρτήσιμα, αλλά με την ακραία σαβούρα που παίζει πια σε κρέατα/κοτόπουλα κλπ). Πυροβολημένη διαπίστωση αλλά πείτε γνώμες
Ολα θελουν μετρο τυπε, και μπροκολο αμα τρως καθε μερα θα χαζεψει το κεφαλι σου και θα γινεις μηρυκαστικο.
Κοψε το ετοιματζιδικο σαβουροκρεας, τσιμπα κανα οσπριο και κανα ψαρι, και δεν θα χρειαζεται να περιμενεις την νηστεια για να νιωσεις τις αρτηριες σου να ξεβουλωνουν. Ακομα κι αν τρως ντιλιβερι, πλεον εχει μαγειρευτα και λαδερα στα μισα μαγαζια του efood.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.438
Πόντοι
206
Eυχαριστώ για την απάντηση τύπε.
Δεν ήταν ακριβώς οι αρτηρίες. χαχα. Το στομάχι πιο ανάλαφρο ένιωσα που έχω στομαχικά θέματα, και γιατί όχι, και καλύτερη διάθεση!
Επιβεβαιωμένο και από μένα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom