Νέα

Μεγάλη Εβδομάδα και νηστεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Βασικά προτιμώ να μην ξεκινάς μαζί μου....
Να τελειώνεις είναι πολύ καλύτερα.....

:sunglasses::upsidedown:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.042
Πόντοι
6.236
Αυτός που σε τσίμπησε Ωρίωνα.....
Διάβασε λίγο την ιστορία σου...

:s&m_1:
Α, νόμιζα ότι εννοούσες κάποιον από τους διαδικτυακούς φίλους μου, θέλοντας να μου επιστήσεις την προσοχή...:rolleyes:

Φυσικά και γνωρίζω την ιστορία μου, Μαρκήσιε...δεν είναι τυχαία διαλεγμένο το νικ :sunglasses:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Α, νόμιζα ότι εννοούσες κάποιον από τους διαδικτυακούς φίλους μου, θέλοντας να μου επιστήσεις την προσοχή...:rolleyes:

Φυσικά και γνωρίζω την ιστορία μου, Μαρκήσιε...δεν είναι τυχαία διαλεγμένο το νικ :sunglasses:
Πάντοτε σου επιστώ την προσοχή.....
Νού σου....

Σαν παιδί του Ποσειδώνα θα είσαι και ελαφρώς αφελής....

Να σε προσέχουμε, τέτοιο διαμαντάκι, πρέπει,να μην πέσεις θύμα εκμετάλλευσης....

:sunglasses:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Πάω για τρέξιμο.

Θα γυρίσω θα έχω κάνει μπάνιο και όλοι θα κοιμούνται ακόμα....

:sad2:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Επίσης.

Δεν μου αρέσει η σειρά....
Σου συνιστώ να ξεκινάς ή να τελειώνεις με Μαρκήσιο...

υ.γ:πρόσεχε τους σκορπιούς......

:coffee:
Ρε συ Μαρκήσιε, σε έβαλε τέταρτο και αναρωτιόμουν αν είσαι παοκτσής τελικά.
Χριστός Ανέστη!

Ποιος είναι σκορπιός; :upsidedown:
Ώστε "Χριστός Ανέστη" ε; Δεν θα σε πετύχω ρε; Θα φτύσεις το γάλα της μάνας σου

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
:2funny::2funny:

"Αληθώς ο Κύριος" λέει ο κόσμος...
Την μια ο κόσμος λέει αληθώς ο κύριος, την άλλη λέει ευχαριστώ αν σου φέρουν λαμπάδα, με έχεις πάει τραίνο στην καταπίεση Ωρίωνα. Δηλαδή αν είχα έρθει στο χωριό σου για Πάσχα μήπως περιμένεις ότι θα χόρευα και δημοτικά; Έλεος ρε

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.042
Πόντοι
6.236
Την μια ο κόσμος λέει αληθώς ο κύριος, την άλλη λέει ευχαριστώ αν σου φέρουν λαμπάδα, με έχεις πάει τραίνο στην καταπίεση Ωρίωνα. Δηλαδή αν είχα έρθει στο χωριό σου για Πάσχα μήπως περιμένεις ότι θα χόρευα και δημοτικά; Έλεος ρε
Εγώ, ως βαθιά ευγενικός άνθρωπος (μην κοιτάς που τσαμπουκαλεύτηκα χθες γιατί τα πήρα στο κρανίο :2funny:), σε συμβούλευσα και στις 2 περιπτώσεις, τι είναι το σωστό να λέμε πρώτα. Και η συμβουλή θεωρείται καταπίεση τώρα; :rolleyes:

Είχα φτιάξει playlist με rock για το ψήσιμο του αρνιού, για σένα αλλά ...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Εγώ, ως βαθιά ευγενικός άνθρωπος (μην κοιτάς που τσαμπουκαλεύτηκα χθες γιατί τα πήρα στο κρανίο :2funny:), σε συμβούλευσα και στις 2 περιπτώσεις, τι είναι το σωστό να λέμε πρώτα. Και η συμβουλή θεωρείται καταπίεση τώρα; :rolleyes:

Είχα φτιάξει playlist με rock για το ψήσιμο του αρνιού, για σένα αλλά ...
Θα σου μάθω εγώ τι είναι το σωστό να λέμε πρώτα ρε!

Ξέρω, ξέρω. Ροκ για να γυρίζω την σούβλα 6 ώρες αδιαμαρτύρητα. Α ρε Ρίο, κακομαθημένο. Τελικά έβγαλες μια τηλεόραση δίπλα στην σούβλα και έβαλες τον Κινέζο να την γυρνάει και τον άλλο, τον ανώμαλο, να πάει "για τρέξιμο" και να σου μαζέψει χόρτα για τη συνοδευτική πρασινάδα...

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.085
Πόντοι
9.297
Κρεμομαστε από την κωλοτρ...από τα χείλη σου ήθελα να πω .

Χρόνια πολλά σε όλους τους μύστες με υγεία.
Χρόνια πολλά σε όλους τους μύστες με υγεία.

Δημοτικά έχει το πρόγραμμα αυτές τις μέρες...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Να περάσουν μερικές μέρες και βλέπουμε...
Γιατί ρε φίλε; Που το γράφει αυτό, ότι και μετά την Ανάσταση δεν έχει μουνί για μερικές μέρες; σε ποιο ευαγγέλιο το λέει αυτό; Επειδή δεν διαβάζαμε τέτοια πας να μας πιάσεις κορόιδο;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.042
Πόντοι
6.236
Θα σου μάθω εγώ τι είναι το σωστό να λέμε πρώτα ρε!

Ξέρω, ξέρω. Ροκ για να γυρίζω την σούβλα 6 ώρες αδιαμαρτύρητα. Α ρε Ρίο, κακομαθημένο. Τελικά έβγαλες μια τηλεόραση δίπλα στην σούβλα και έβαλες τον Κινέζο να την γυρνάει και τον άλλο, τον ανώμαλο, να πάει "για τρέξιμο" και να σου μαζέψει χόρτα για τη συνοδευτική πρασινάδα...
Κακομαθημένο εγώ;;
Αυτός είναι λόγος για να μην σας ξαναμιλήσω, αλλά μέρα που είναι, ας δώσω τόπο στην οργή.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.085
Πόντοι
9.297
Γιατί ρε φίλε; Που το γράφει αυτό, ότι και μετά την Ανάσταση δεν έχει μουνί για μερικές μέρες; σε ποιο ευαγγέλιο το λέει αυτό; Επειδή δεν διαβάζαμε τέτοια πας να μας πιάσεις κορόιδο;
Έχοντας φάει ωσάν τερψιπρωκτος και με ιδρύματα που ενδεχομένως να είναι κλειστά οι πιθανότητες να κάνεις κάτι μειώνονται κατακόρυφα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom