Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
Ακόμη Ανάσταση είσαι ;Επίσης.
Δεν μου αρέσει η σειρά....
Σου συνιστώ να ξεκινάς ή να τελειώνεις με Μαρκήσιο...
υ.γ:πρόσεχε τους σκορπιούς......
Ακόμη Ανάσταση είσαι ;Επίσης.
Χριστός Ανέστη!υ.γ:πρόσεχε τους σκορπιούς......
Ακόμη Ανάσταση είσαι ;
Αυτός που σε τσίμπησε Ωρίωνα.....Χριστός Ανέστη!
Ποιος είναι σκορπιός;
Α, νόμιζα ότι εννοούσες κάποιον από τους διαδικτυακούς φίλους μου, θέλοντας να μου επιστήσεις την προσοχή...Αυτός που σε τσίμπησε Ωρίωνα.....
Διάβασε λίγο την ιστορία σου...
Πάντοτε σου επιστώ την προσοχή.....Α, νόμιζα ότι εννοούσες κάποιον από τους διαδικτυακούς φίλους μου, θέλοντας να μου επιστήσεις την προσοχή...
Φυσικά και γνωρίζω την ιστορία μου, Μαρκήσιε...δεν είναι τυχαία διαλεγμένο το νικ
Θα φέρεις καμια τυροπιττα στο γυρισμο;Πάω για τρέξιμο.
Θα γυρίσω θα έχω κάνει μπάνιο και όλοι θα κοιμούνται ακόμα....
Ρε συ Μαρκήσιε, σε έβαλε τέταρτο και αναρωτιόμουν αν είσαι παοκτσής τελικά.Επίσης.
Ώστε "Χριστός Ανέστη" ε; Δεν θα σε πετύχω ρε; Θα φτύσεις το γάλα της μάνας σουΧριστός Ανέστη!
Ποιος είναι σκορπιός;
Ώστε "Χριστός Ανέστη" ε; Δεν θα σε πετύχω ρε; Θα φτύσεις το γάλα της μάνας σου
Την μια ο κόσμος λέει αληθώς ο κύριος, την άλλη λέει ευχαριστώ αν σου φέρουν λαμπάδα, με έχεις πάει τραίνο στην καταπίεση Ωρίωνα. Δηλαδή αν είχα έρθει στο χωριό σου για Πάσχα μήπως περιμένεις ότι θα χόρευα και δημοτικά; Έλεος ρε
"Αληθώς ο Κύριος" λέει ο κόσμος...
Εγώ, ως βαθιά ευγενικός άνθρωπος (μην κοιτάς που τσαμπουκαλεύτηκα χθες γιατί τα πήρα στο κρανίο ), σε συμβούλευσα και στις 2 περιπτώσεις, τι είναι το σωστό να λέμε πρώτα. Και η συμβουλή θεωρείται καταπίεση τώρα;Την μια ο κόσμος λέει αληθώς ο κύριος, την άλλη λέει ευχαριστώ αν σου φέρουν λαμπάδα, με έχεις πάει τραίνο στην καταπίεση Ωρίωνα. Δηλαδή αν είχα έρθει στο χωριό σου για Πάσχα μήπως περιμένεις ότι θα χόρευα και δημοτικά; Έλεος ρε
Θα σου μάθω εγώ τι είναι το σωστό να λέμε πρώτα ρε!Εγώ, ως βαθιά ευγενικός άνθρωπος (μην κοιτάς που τσαμπουκαλεύτηκα χθες γιατί τα πήρα στο κρανίο ), σε συμβούλευσα και στις 2 περιπτώσεις, τι είναι το σωστό να λέμε πρώτα. Και η συμβουλή θεωρείται καταπίεση τώρα;
Είχα φτιάξει playlist με rock για το ψήσιμο του αρνιού, για σένα αλλά ...
Κρεμομαστε από την κωλοτρ...από τα χείλη σου ήθελα να πω .
Χρόνια πολλά σε όλους τους μύστες με υγεία.
Χρόνια πολλά σε όλους τους μύστες με υγεία.
Δημοτικά έχει το πρόγραμμα αυτές τις μέρες...Την μια ο κόσμος λέει αληθώς ο κύριος, την άλλη λέει ευχαριστώ αν σου φέρουν λαμπάδα, με έχεις πάει τραίνο στην καταπίεση Ωρίωνα. Δηλαδή αν είχα έρθει στο χωριό σου για Πάσχα μήπως περιμένεις ότι θα χόρευα και δημοτικά; Έλεος ρε
Καλημέρα Αργύρη! Πήγες μπουρδελάκι ή βραδάκι, αφού χωνέψεις πρώτα;Δημοτικά έχει το πρόγραμμα αυτές τις μέρες...
Να περάσουν μερικές μέρες και βλέπουμε...Καλημέρα Αργύρη! Πήγες μπουρδελάκι ή βραδάκι, αφού χωνέψεις πρώτα;
Γιατί ρε φίλε; Που το γράφει αυτό, ότι και μετά την Ανάσταση δεν έχει μουνί για μερικές μέρες; σε ποιο ευαγγέλιο το λέει αυτό; Επειδή δεν διαβάζαμε τέτοια πας να μας πιάσεις κορόιδο;Να περάσουν μερικές μέρες και βλέπουμε...
Κακομαθημένο εγώ;;Θα σου μάθω εγώ τι είναι το σωστό να λέμε πρώτα ρε!
Ξέρω, ξέρω. Ροκ για να γυρίζω την σούβλα 6 ώρες αδιαμαρτύρητα. Α ρε Ρίο, κακομαθημένο. Τελικά έβγαλες μια τηλεόραση δίπλα στην σούβλα και έβαλες τον Κινέζο να την γυρνάει και τον άλλο, τον ανώμαλο, να πάει "για τρέξιμο" και να σου μαζέψει χόρτα για τη συνοδευτική πρασινάδα...
Έχοντας φάει ωσάν τερψιπρωκτος και με ιδρύματα που ενδεχομένως να είναι κλειστά οι πιθανότητες να κάνεις κάτι μειώνονται κατακόρυφα....Γιατί ρε φίλε; Που το γράφει αυτό, ότι και μετά την Ανάσταση δεν έχει μουνί για μερικές μέρες; σε ποιο ευαγγέλιο το λέει αυτό; Επειδή δεν διαβάζαμε τέτοια πας να μας πιάσεις κορόιδο;