CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.022
- Πόντοι
- 3.786
Γιατί έχεις τόση οργή μέσα σου ρε Ωρίωνα;Κακομαθημένο εγώ;;
Αυτός είναι λόγος για να μην σας ξαναμιλήσω, αλλά μέρα που είναι, ας δώσω τόπο στην οργή.
Γιατί έχεις τόση οργή μέσα σου ρε Ωρίωνα;Κακομαθημένο εγώ;;
Αυτός είναι λόγος για να μην σας ξαναμιλήσω, αλλά μέρα που είναι, ας δώσω τόπο στην οργή.
Ελάτε και στη θέση μου. Ανυπομονώ να γίνει το αρνί, να τσιμπήσω λίγη πέτσα.Γιατί έχεις τόση οργή μέσα σου ρε Ωρίωνα;
Πέτσα ε; Αν είναι πέτσα δεν μπορώ να βοηθήσω φίλε μουΕλάτε και στη θέση μου. Ανυπομονώ να γίνει το αρνί, να τσιμπήσω λίγη πέτσα.
Σε τι θα μπορούσατε;Πέτσα ε; Αν είναι πέτσα δεν μπορώ να βοηθήσω φίλε μου
Θέλω αργότερα φωτογραφίες από το γιορτινό τραπέζι.Ελάτε και στη θέση μου. Ανυπομονώ να γίνει το αρνί, να τσιμπήσω λίγη πέτσα.
Αργότερα θα είναι το τραπέζι σκέτο!Θέλω αργότερα φωτογραφίες από το γιορτινό τραπέζι.
Προσοχή μη φάτε και το τραπέζι.....τι καλό έχει το μενού?Αργότερα θα είναι το τραπέζι σκέτο!
Αυτό πρέπει να το βρεις μόνος σου Ωρίωνα. Να παραμερίσεις την οργή σου και να κάνεις μια ενδοσκόπηση, να βρεις τι πραγματικά θέλεις βρε αδελφέ!Σε τι θα μπορούσατε;
Θες να μας πεις ότι δεν θα το φας κι αυτό , χονδρούλη;Αργότερα θα είναι το τραπέζι σκέτο!
Τίποτα ιδιαίτερο, τα παραδοσιακά : σαλάτες, πατάτες, αυγά, αλοιφές, πίτες, το κρέας σε αναμονή κλπΠροσοχή μη φάτε και το τραπέζι.....τι καλό έχει το μενού?
Κακομαθημένο, χονδρούλη...μήπως θέλετε να πείτε κάτι και δεν το λέτε ευθέως, Καπετάνιε; Τι σας έκανα, μιλήστε ελεύθερα.Αυτό πρέπει να το βρεις μόνος σου Ωρίωνα. Να παραμερίσεις την οργή σου και να κάνεις μια ενδοσκόπηση, να βρεις τι πραγματικά θέλεις βρε αδελφέ!
Θες να μας πεις ότι δεν θα το φας κι αυτό , χονδρούλη;
Τίποτα ιδιαίτερο, τα παραδοσιακά : σαλάτες, πατάτες, αυγά, αλοιφές, πίτες, το κρέας σε αναμονή κλπ
Και για το τέλος, παγωτό (είναι τοπική παράδοση!).
Μου είπες Χριστός Ανέστη και περίμενες να σου πω Αληθώς ο Κύριος. Με δυο λόγια: με προκαλείς, Ωρίωνα και το ξέρεις...Κακομαθημένο, χονδρούλη...μήπως θέλετε να πείτε κάτι και δεν το λέτε ευθέως, Καπετάνιε; Τι σας έκανα, μιλήστε ελεύθερα.
Καλά, με συγχωρείτε.Μου είπες Χριστός Ανέστη και περίμενες να σου πω Αληθώς ο Κύριος. Με δυο λόγια: με προκαλείς, Ωρίωνα και το ξέρεις...
Χριστός Ανέστη!
Ποιος είναι σκορπιός;![]()
Αν και δεν είπα σε εσάς "Χριστός Ανέστη".Μου είπες Χριστός Ανέστη και περίμενες να σου πω Αληθώς ο Κύριος. Με δυο λόγια: με προκαλείς, Ωρίωνα και το ξέρεις...
Δεν μου είπες δηλαδή όταν σου απηύθυνα τον λόγο "Αληθώς ο Κύριος λέει ο κόσμος". Εντάξει Ρίο.Αν και δεν είπα σε εσάς "Χριστός Ανέστη".
Αυτό σας το είπα, ναι. Αλλά "Χριστός Ανέστη" σε εσάς δεν είπα.Δεν μου είπες δηλαδή όταν σου απηύθυνα τον λόγο "Αληθώς ο Κύριος λέει ο κόσμος". Εντάξει Ρίο.
Σκας γάιδαρο ρε Ωρίωνα. Μου είπες έμμεσα και άμεσα μου είπες καλή ανάσταση. Δηλαδή δεν κατάλαβες ότι καταστρατήγησες την συνταγματική διάταξη περί ανεξιθρησκείας, ε; Εντάξει Ωρίωνα.Αυτό σας το είπα, ναι. Αλλά "Χριστός Ανέστη" σε εσάς δεν είπα.
Εντάξει, Καπετάνιε.
Παγωτό;Τίποτα ιδιαίτερο, τα παραδοσιακά : σαλάτες, πατάτες, αυγά, αλοιφές, πίτες, το κρέας σε αναμονή κλπ
Και για το τέλος, παγωτό (είναι τοπική παράδοση!).
Ήσουν σκληρό παιδί Αργύρη!Παγωτό;
Βέβαια θυμάμαι όταν τελειώναμε την παρέλαση 25ης Μαρτίου αρκετοί χτυπούσαν το πρώτο παγωτό ...και το ανάλογο κρύωμα μετα!