Νέα

Μεγάλη Εβδομάδα και νηστεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μπα, δεν νομίζω. Δεν νυστεύω ποτέ. Δεν είμαι ναρκωμανής οπότε δεν χρειάζομαι αποτοξίνωση :)

Επισκέπτης
Οτι θα κάνω είναι μέχρι αύριο, μετά....... μιλάμε ούτε εδώ δεν θα μπω, θέλω να είμαι "έξω" απο τους πειρασμούς.
Λενε οτι νηστεία είναι να μην κανείς πράγματα που σε ευχαριστούν, που σου αρέσουν... Πολλα μπορώ να κόψω για μια εβδομάδα, αλλα το..... τσιγάρο... τι νομίζατε οτι θα πω  ;)
Αμαρτωλή που ειμαι...
απο κει να καταλαβεις τι μαλακιες πανε να περασουν,οτι οι απολαυσεις ειναι κακο

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Νηστεια ποτε!

Εδω περυσι κυριακη των βαιων ( σαν αυριο δηλαδη ) σουβλιζαμε αρνι προωρα επειδη εφευγε ενας φιλος και θα καναμε καιρο να τον δουμε  :rockon:

Αν και ειναι καλη η εννοια της νηστειας, να ξεφυγεις λιγο διατροφικα, αλλα ποτε δεν το εκανα.

Βεβαια η σωστη θρησκευτικη νηστεια ειναι 40 μερες, και διαρκει και οχι μονο στις γιορτες, αλλα καθε Τεταρτη και Παρασκευη κτλ κτλ, δεν ειναι καθε Πασχα...

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
ξεχνιούνται τέτοιοι πελάτες?

Ναι φάε ψάρι, κάνει καλό στη μνήμη. Έτσι θα θυμηθείς όλες τις ταπεινώσεις που έχετε φάει και όχι μόνο το πρόσφατο.
'Αντε γειά για αύριο!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
εχω δει παπα να τρωει κοτοπουλο μ. πεμπτη και επαθα πλακα. προτιμω να δινω ενα φραγκο σε εναν φτωχο που εχει αναγκη και να ειμαι καλος ανθρωπος παρα να νηστευω και να ειμαι καλος χριστιανος, ασε που δεν πιστευω κιολας. ολοι νηστεια αλλα ως εκει

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
εχω δει παπα να τρωει κοτοπουλο μ. πεμπτη και επαθα πλακα. προτιμω να δινω ενα φραγκο σε εναν φτωχο που εχει αναγκη και να ειμαι καλος ανθρωπος παρα να νηστευω και να ειμαι καλος χριστιανος, ασε που δεν πιστευω κιολας. ολοι νηστεια αλλα ως εκει
ρε φιλε τους εχεις δει τι κοιλιες εχουνε!αν κανουν νηστεια μια ημερα
θα πεσουν κατω απο αδυναμια!!!

Επισκέπτης

παντως ενας παπας ειχε πει μια φορα σε μια γνωστη γνωστου παντρεμενη γυρω στα 28 οτι εαν θελει να συνευρεθει με τον αντρα της να το κανει παρολο που λενε οτι απαγορευεται....κ μαλιστα ειχε πει οτι καλυτερα να ειναι ηρεμο το σωμα παρα να κανει σκεψεις περιεργες

εγω του βγαζω το καπελο αυτου του παπα  :rockon: :rockon:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε τους εχεις δει τι κοιλιες εχουνε!αν κανουν νηστεια μια ημερα
θα πεσουν κατω απο αδυναμια!!!
εδώ στην Ν Φιλαδέλφεια στην εκκλησία που είναι απέναντι από την πρώην σκεπαστή του γηπέδου της ΑΕΚ έχει έναν αρχιμανδρίτη γύρω στα 180 κιλά μιλάμε σαν τρακτέρ είναι.....

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
εδώ στην Ν Φιλαδέλφεια στην εκκλησία που είναι απέναντι από την πρώην σκεπαστή του γηπέδου της ΑΕΚ έχει έναν αρχιμανδρίτη γύρω στα 180 κιλά μιλάμε σαν τρακτέρ είναι.....
αυτος δεν θελει νηστεια gilly diet θελει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
εχετε δει παπα και αδυνατο; οχι ματσο ειναι, α ρε και με ελεγε η μανα μου γινε ρε παπας να κονομισεις! ενα παπα ειχα πετυχει καλο ο οποιος ελεγε ουτε νηστεια χρειαζεται ουτε να ερθεις εκκλησια, κατσε στο δωματιο σου στην εικονα και κανε προσευχη το ιδιο ειναι, με τον τυπο παιζαμε καθε Σαββατο μπαλα η μπασκετ σωστος οχι αυτες τις κουφαλες που η θα πηδιουντε η θα κυκλοφορουν με μερσεντες. αληθεια αυτο λεει η θρησκεια; και ο χριστος ειχε τετοιες πολυτελιες; χρυσα πανω του και τετοια; ου γαμω την κωλοφυλη σας

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.208
Πόντοι
1.206
συμφωνω μ'αυτη τη λογικη.Η νηστεια δεν ειναι αποδεικτικο πιστης,πολλοι το κανουν καθαρα απο συνηθεια,επειδη ετσι εμαθαν απο παιδακια

Επισκέπτης
παντως ενας παπας ειχε πει μια φορα σε μια γνωστη γνωστου παντρεμενη γυρω στα 28 οτι εαν θελει να συνευρεθει με τον αντρα της να το κανει παρολο που λενε οτι απαγορευεται....κ μαλιστα ειχε πει οτι καλυτερα να ειναι ηρεμο το σωμα παρα να κανει σκεψεις περιεργες

εγω του βγαζω το καπελο αυτου του παπα  :rockon: :rockon:
σωστοοοοοοοςςςς.....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
εχετε δει παπα και αδυνατο; οχι ματσο ειναι, α ρε και με ελεγε η μανα μου γινε ρε παπας να κονομισεις! ενα παπα ειχα πετυχει καλο ο οποιος ελεγε ουτε νηστεια χρειαζεται ουτε να ερθεις εκκλησια, κατσε στο δωματιο σου στην εικονα και κανε προσευχη το ιδιο ειναι, με τον τυπο παιζαμε καθε Σαββατο μπαλα η μπασκετ σωστος οχι αυτες τις κουφαλες που η θα πηδιουντε η θα κυκλοφορουν με μερσεντες. αληθεια αυτο λεει η θρησκεια; και ο χριστος ειχε τετοιες πολυτελιες; χρυσα πανω του και τετοια; ου γαμω την κωλοφυλη σας

φίλε μου, το συγκρότημα Αντίδραση στο δίσκο τους "Ενάντια"
http://[URL unfurl="true"]www.studio52.gr/cdimage5/5203037004323.jpg[/img[/URL]]

στο πάνω μέρος του εξωφύλλου, γράφουν την εξής πρόταση:
"Θέλω να δω τον Χριστό στη γη, μόνο και μόνο για να αντικρύσω το φόβο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των παππάδων όλου του κόσμου"
κατάλαβες;;; δεν έχουν κι άδικο....
;););););)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
α.... και δε νηστεύω...
δεν το νιώθω πραγματικά για να το κάνω.... ;);)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66

Stories

Νέο!

Stories