Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ειναι ασσυμετρη απειλη ε΄
Εκεί δεν υπάρχει μέτρο.
ειναι ασσυμετρη απειλη ε΄
Εκεί δεν υπάρχει μέτρο.
Με απολα τύπε?επαναφερω το νημα 11 χρονια μετα για να σας ανακοινωσω οτι μολις αγορασα 4 σουβλακια (ηταν προσφορα και ενιωθα πολυ γενναιος) αλλα τελικα επεσα στην μαχη μετα απο 2.7 σουβλακια.
![]()
Με απολα κι αλλα τοσα. 2 γυρο 2 καλαμακι, το ενα με κοτοπουλο γιατι κανω διαιταΜε απολα τύπε?
Εγώ ακόμα περιμένω τον σούρα @ΑΝΤΖΕΛΟ να μου πεί που είναι ο άνθρωπος να πάω να φάω......μαλλον μου εριξε πακιστανικη καταρα ο ντιλιβερας που πιθανοτατα εργαζοταν υπο την επηρεια ραμαζανιου...
Με απολα κι αλλα τοσα. 2 γυρο 2 καλαμακι, το ενα με κοτοπουλο γιατι κανω διαιτα![]()
Τέκνον μου, τις άγιες τούτες ημέρες δεν ξεχνάμε να βαφτίζουμε την τροφή μας σε κάτι άλλο νηστίσημο.επαναφερω το νημα 11 χρονια μετα για να σας ανακοινωσω οτι μολις αγορασα 4 σουβλακια (ηταν προσφορα και ενιωθα πολυ γενναιος) αλλα τελικα επεσα στην μαχη μετα απο 2.7 σουβλακια.
![]()
ΜήσουγαΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ αυτην την βδομαδα νηστεια...![]()
καλο ειναι αγνα υλικα κλπ..οχι φασονΜήσουγα
Θα φάω Πυρνάρι στην Ανθέων.
Καλό
![]()
Πήγες κοκκινομάλλα?καλο ειναι αγνα υλικα κλπ..οχι φασον
ναι αμε 2-3 φορεςΠήγες κοκκινομάλλα?
![]()
δεν ρωτησαΣου είπε τίποτα για μένα?
![]()
Αν σε ρωτήσει πές έχεις να με δεις καιρό....δεν ρωτησα![]()
αν και να το τονισω επειδη ειμαι ΚΥΡΙΟΣ και ΠΙΣΤΟΣ πηγα και ψωνισα χαλαρα και ετυχε να τη δωΑν σε ρωτήσει πές έχεις να με δεις καιρό....
![]()
Εννοείται ότι έτυχε αδερφέ.αν και να το τονισω επειδη ειμαι ΚΥΡΙΟΣ και ΠΙΣΤΟΣ πηγα και ψωνισα χαλαρα και ετυχε να τη δω![]()
Τσακο άνθρωπο
Λεγε ρε.Τσακο άνθρωπο![]()