εδώ στην Ν Φιλαδέλφεια στην εκκλησία που είναι απέναντι από την πρώην σκεπαστή του γηπέδου της ΑΕΚ έχει έναν αρχιμανδρίτη γύρω στα 180 κιλά μιλάμε σαν τρακτέρ είναι.....
Μα οι περισσότεροι είναι χοντρομπαλάδες...
εδώ στην Ν Φιλαδέλφεια στην εκκλησία που είναι απέναντι από την πρώην σκεπαστή του γηπέδου της ΑΕΚ έχει έναν αρχιμανδρίτη γύρω στα 180 κιλά μιλάμε σαν τρακτέρ είναι.....
δεν ειναι αμαρτια καπως?;ρΟχι βεβαια, ειδικα οταν εχουμε και αδεια
Ή κάνεις πλάκα ή δεν είσαι σοβαρός..Βέβαια δεν έχω γνωρίσει και σοβαρό πιστό για να πώ την αλήθεια!δεν ειναι αμαρτια καπως?;ρ
Σου έκλεψε το θέμα..Κάποιος πρέπει να εξηγήσει πώς δε μοιράζονται βραβεία για το άνοιγμα θεμάτων..Φιλέ το έκανα Θέμα, πριν εγώ! Κανονικά πρέπει αυτές που εχούνε τα Σπίτια να απέχουνε αυτές της Μέρες{όσες είναι Χριστιανές} Για αισθησιακούς λόγους και μονο,Τουλάχιστον Μ.Πεμπτη! και Μ. Παρασκευή! Δεν θα πάθουν τίποτα ! > >
Μηπως σε ενδιαφερει παλι για τον γιο σου τυπε?.... Οπως μας ειπες στο θρεντ με τη γυμναστικη για το σωμα του?για πειτε/.
ε? που κολαει αυτο?εμενα ενδιαφερει και ρωταω/....τι βλακας που εισαι ..Μηπως σε ενδιαφερει παλι για τον γιο σου τυπε?.... Οπως μας ειπες στο θρεντ με τη γυμναστικη για το σωμα του?
Εγω φταιω που σ ειπα πως εχει καλο καλουπι ο γιος σου!ε? που κολαει αυτο?εμενα ενδιαφερει και ρωταω/....τι βλακας που εισαι ..
Κυριοι ΓΑΜΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. .Μην τα εξεταζεται αυτα...............Καντε το σταυρο σας και χυστε οποια πουτανα μπορειτε............Να περνατε καλα ..με Αγαπη απο το Αγρινιο
>Λυπάμαι Φιλέ! Αυτό λέγεται ΑΡΡΩΣΤΙΑ! Που το έχουν πολλοί! Σαν και σένα!Νηστεία απο τα μπουρδέλα??? ΠΟΤΕ
μα ειπες βλακεια τωρα....οτι το ρωταει ο γιος μου./..ο γιος μου γαμαει χωρις μπουρδελα αν και μερικες φορες του δινω λεφτα και παει με φιλουςΕγω φταιω που σ ειπα πως εχει καλο καλουπι ο γιος σου!
φιλε ειπες μαλακια..δεν ειναι αρωστια αυτο το πραγμα ...ειναι ο τροπος ζωης ενος αντρα και οι απαιτησεις ..>Λυπάμαι Φιλέ! Αυτό λέγεται ΑΡΡΩΣΤΙΑ! Που το έχουν πολλοί! Σαν και σένα!