Νέα

Μεγάλη Εβδομάδα και νηστεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
εδώ στην Ν Φιλαδέλφεια στην εκκλησία που είναι απέναντι από την πρώην σκεπαστή του γηπέδου της ΑΕΚ έχει έναν αρχιμανδρίτη γύρω στα 180 κιλά μιλάμε σαν τρακτέρ είναι.....

Μα οι περισσότεροι είναι χοντρομπαλάδες...

Συνημμένα

• photo5.jpg
    photo5.jpg
    44,9 KB · Εμφανίσεις: 23

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Οχι βεβαια, ειδικα οταν εχουμε και αδεια  :grin:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Αν είσαι αληθινός πιστός ,χριστιανός ορθόδοξος κάνεις σεξ μόνο μέσα στο γάμο! Τέλος..
Όλα τα υπόλοιπα είπαμε είναι πίστη α λα καρτ..

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
:cussing:Φιλέ το έκανα Θέμα, πριν εγώ! Κανονικά πρέπει αυτές που εχούνε τα Σπίτια να απέχουνε αυτές της Μέρες{όσες είναι Χριστιανές} Για αισθησιακούς λόγους  και μονο,Τουλάχιστον Μ.Πεμπτη! και  Μ. Παρασκευή! Δεν θα πάθουν τίποτα ! >:cheesy: >:cheesy: :knuppel:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
:cussing:Φιλέ το έκανα Θέμα, πριν εγώ! Κανονικά πρέπει αυτές που εχούνε τα Σπίτια να απέχουνε αυτές της Μέρες{όσες είναι Χριστιανές} Για αισθησιακούς λόγους  και μονο,Τουλάχιστον Μ.Πεμπτη! και  Μ. Παρασκευή! Δεν θα πάθουν τίποτα ! >:cheesy: >:cheesy: :knuppel:
Σου έκλεψε το θέμα..Κάποιος πρέπει να εξηγήσει πώς δε μοιράζονται βραβεία για το άνοιγμα θεμάτων..

Διονλυσης

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
φιλε συγνωμη δεν ξερω οτι εβαλες το ιδιο θεμα...τοτε δεν κανω αποχη :s&m_3:

Διονλυσης

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
:pipa2:
Μηπως σε ενδιαφερει παλι για τον γιο σου τυπε?.... :P Οπως μας ειπες στο θρεντ με τη γυμναστικη για το σωμα του?
ε? που κολαει αυτο?εμενα ενδιαφερει και ρωταω/....τι βλακας που εισαι ..

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Κυριοι ΓΑΜΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:.Μην τα εξεταζεται αυτα...............Καντε το σταυρο σας και χυστε οποια πουτανα μπορειτε............Να περνατε καλα ..με Αγαπη απο το Αγρινιο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κυριακη των Βαιων εχει μπουρδελοτσαρκα  :dancing:

Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Κυριοι ΓΑΜΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ   ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:.Μην τα εξεταζεται αυτα...............Καντε το σταυρο σας και χυστε οποια πουτανα μπορειτε............Να περνατε καλα ..με Αγαπη απο το Αγρινιο

Αδερφέ στο αγρίνιο παίζει τίποτα απο ντέλα ή δια της γνωστής οδού, ποτάκι και χαμούρεμα μπας και κατσει το γκομενάκι?

Διονλυσης

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εγω φταιω που σ ειπα πως εχει καλο καλουπι ο γιος σου!  :birdman:
μα ειπες βλακεια τωρα....οτι το ρωταει ο γιος μου./..ο γιος μου γαμαει χωρις μπουρδελα αν και μερικες φορες του δινω λεφτα και παει με φιλους:)

Διονλυσης

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
>:cheesy:Λυπάμαι Φιλέ! Αυτό λέγεται  ΑΡΡΩΣΤΙΑ! Που το έχουν πολλοί! Σαν και σένα! :badair:
φιλε ειπες μαλακια..δεν ειναι αρωστια αυτο το πραγμα ...ειναι ο τροπος ζωης ενος αντρα και οι απαιτησεις ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom