Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
μαγκες η πουτανα τον βρηκε αγαθιαρη τον καποτα,και το παιζει ερωτευμενη.η γκομενα θα ειδε και αποειδε στα μπουρδελα και τωρα μαλλον θα θελει να ξεφυγει απο αυτα.μαλακες σαν το καποτα ολες οι πουτανες ψαχνουν οταν θελουν να τα παρατησουν,και να γινουν καλα κοριτσια.

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
καταρχην θελω να σας ενημερωσω για να ειμαι ειλικρινης απεναντι σας οτι τα kapotas07 ειναι κλωνος αλλου nick απλα δεν θα ηθελα να φωτογραφισω την κοπελα γιατι εχω αναφερθει στο σαιτ, εδω και 6 μηνες εχω κανει σχεση με καποια κοπελα που δουλευει σε καποιο stoudio, η κοπελα ειναι αλλοδαπη, επειδη ειμαι πανω απο μια 20 ετια στα λημερια των μπουρδελων και των στουντιο και πλεον εχω την εμπειρια να καταλαβω καποια πραγματα σας αναφερω οτι δεν προκειται για κατι επιπολεο και τα συναισθηματα της ειναι αληθινα, εγω θα σας αναφερω καποια περιστατικα και θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας απο εσας που ειστε ομοιδεατες μου, καταρχην επισκεφτηκα το στουντι προ 8 μηνου οπου πηγα με την κοπελα αυτη απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε εμφανισιακα αλλα μου αρεσε και ο τροπος συμπεριφορας της απεναντι μου την επισκεφτηκα αλλες 4 φορες μεσα σε διαστημα 1 μηνος ενω ανταλλαξαμε και τηλεφωνα και μιλαγαμε καθημερινα πανω απο 2 ωρες στο τηλεφωνο, αναγκαστηκα και πηρα whats up για να μιλαμε τσαμπα. βγηκαμε και 2 φορες για καφε, εαπο εκει και περα ξεκιναει η ιστορια μας... θελει να με βλεπει συνεχεια με παιρνει τηλ να πηγαινω στο στουντιο και ποτε δεν πληρωνω, δινω τα λευτω στην τσατσα που υπαρχει και οταν ερχεται μεσα μου τα δινει απο τα δικα της, αυτο εχει γινει πανω απο 10 φορες, με παρακαλαει να πηγαινω απο εκει οταν εχω να παω πανω απο 1 εβδομαδα, ειναι δυσκολο να συναντιομαστε εξω συχνα καθως υπαρχουν αλλοι απο πισω μια φορα απο τις λιγες που εχουε βγει την εφερα στο χωρο εργασιας μου και γνωριζει που δουλευω, γνωριζει οτι ειμαι αρραβωνιασμενος και της ειπα οτι καποια στιγμη θα σταματησουμε να βλεπομαστε και μου ορκιστηκε οτι αθ ερθει στη δουλεια μου να με αναζητησει, δεν ξερω αματην αγαπαω , σιγουρο αυτη η πρωτογνωρη συμπεριφορα με εχι κολακεψει... μου λεει πως δεν εχει ξαναγαπησει τοσο πολυ στη ζωη της και ειναι η πρωτη φορα που πιστευω πουτανα
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...
ωραιο το παραμυθι σου ..

για μια ακομη φορα εδωσε τροφη για συζητηση στο
πολυσυζητημενο θεμα "σχεση με επαγγελματια" ..

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ποτέ δεν ξέρεις πως σκέφτεται η αισθάνεται μια πουτάνα και αν πραγματικά τον αγαπάει τον φίλο ή απλά θέλει να ξεφύγει από τα μπουρδέλα.........Αυτό θα φανεί αργά ή γρήγορα αν τελικά μείνουν μαζί.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
ωχ εκεί είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα και πολύ δύσκολα βρίσκεις σωτηρία.............Για σκέψου να υπάρχουν παιδί-ια στην μέση και να βλέπουν όλη αυτή την κατάσταση να εξελίσσεται?????????????????????????????????

Τοτε απλα γαμα τα.

αλλα θεωρω οτι στη περιπτωση εδω αυτο ειναι ακομα μακρια.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Τοτε απλα γαμα τα.

αλλα θεωρω οτι στη περιπτωση εδω αυτο ειναι ακομα μακρια.

Σωστό αυτό που λες αλλά δεν ξέρεις μετά από πόσο ακιρό θα έρθουν οι γκρίνιες και θα αρχίσουν να ακούγονται αλήθειες του στύλ ''εγώ σε έκανα κυρία'' ή ''ξεχνάς που δούλευες πριν με γνωρίσεις'' και άλλα τέτοια χαριτωμένα.Και να μέχρι τότε έχουν αποκτήσει κάποιο παιδί τι θα γίνει?Όλα αυτά είναι υποθετικά αλλά πρέπει να τα λάβει υπόψην του ο φίλος.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
θα ήθελα να μου πεις αν στους 8 αυτούς μήνες σου τρώει λεφτά!

γηλ πώς είναι η σχέση σας σε σχέση με το οικονομικό?

της παίρνεις δώρα? πάτε ταξίδια και πληρώνεις?

πες κάποιες λεπτομέρειες να δούμε πόσο πυτάνα είναι η πουτάνα!

δεν μου είπες όμως!

[glow=red,2,300]σε ενοχλέι καθόλου που τη λέμε πουτάνα?[/glow]

Σωστες οι επισυμανσεις σου αλλα .....
η τελευταια φραση ειναι [glow=red,2,300]ολο το ζουμι της υποθεσης[/glow]

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

πάντως ο καπότας δεν έχει απαντήσει ακόμα.Γιατί άραγε???????????????????????

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ναι δεν το έβαλα τυχαία. κι η αλήθεια είναι ότι περίμενα να αντιδράσει!

το ότι δεν αντέδρασε κάτι σημαίνει!θα δείξει!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εμενα μαγαπαη μια γελαδα να τιν παντρεφτο???

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
μαγκες η πουτανα τον βρηκε αγαθιαρη τον καποτα,και το παιζει ερωτευμενη.η γκομενα θα ειδε και αποειδε στα μπουρδελα και τωρα μαλλον θα θελει να ξεφυγει απο αυτα.μαλακες σαν το καποτα ολες οι πουτανες ψαχνουν οταν θελουν να τα παρατησουν,και να γινουν καλα κοριτσια.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ινε καλα κοριτσα κε φιλανε στο μετοπο

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ναι δεν το έβαλα τυχαία. κι η αλήθεια είναι ότι περίμενα να αντιδράσει!

το ότι δεν αντέδρασε κάτι σημαίνει!θα δείξει!

βασικα κατι μου χτυπαει ασχημα
"μ αγαπαει μια πουτανα"

και οχι
"αγαπαω μια πουτανα"

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
βασικα κατι μου χτυπαει ασχημα
"μ αγαπαει μια πουτανα"

και οχι
"αγαπαω μια πουτανα"
γιατι ειναι απο τα γνωστα θρεντ του στυλ.......γαμησα την μανα μου απο τα αφτια....πειραζει?
για αυτο!

Επισκέπτης
Μπορει να υπαρξει ερωτας απο μια πουτανα προς πελατη, τιποτα δεν ειναι απιθανο! Κι εμενα μου εχει τυχει αρκετες φορες να εχω "ειδικη" μεταχειριση απο πουτανες, αν και οχι σε σημειο να μην πληρωσω ή να τη βγαλω για καφε - βεβαια ουτε εγω το εχω επιδιωξει κατι τετοιο. Ξερω ομως δυο τουλαχιστον ατομα, το ενα πηδουσε τζαμπα σε μπουρδελο και το αλλο εβγαλε πουτανα εξω για καφε, μιλουσαν συχνα στο τηλεφωνο και πηγε και αρκετες φορες σπιτι της. Διαφωνω επισης οτι κανενας αντρας δεν μπορει να ξεχασει το παρελθον μιας γυναικας. Βασικα για μενα δεν ειναι καν μειονεκτημα να εχει υπαρξει καποια γυναικα πουτανα για μια περιοδο της ζωης της, το θεωρω τιμητικο επαγγελμα και δεν θα με πειραζε ουτε και η κορη μου να το εκανε. Εχω μεγαλη εκτιμηση για τις πουτανες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom