You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 982
- Εμφανίσεις 62K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
γιατι ειναι απο τα γνωστα θρεντ του στυλ.......γαμησα την μανα μου απο τα αφτια....πειραζει?
για αυτο!
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Τι να απαντήσει φίλε μου?πάντως ο καπότας δεν έχει απαντήσει ακόμα.Γιατί άραγε???????????????????????
Πλάκα μας κάνει.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Εμένα με αγάπησε η πουτάνα η τράπεζα.
Τι να κάνω?
Να την παντρευτώ?
Τι να κάνω?
Να την παντρευτώ?
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
εκτος οτι μας κανει και πλακα! το πε κιολας οτι εχει μπει σαν κλωνος!(και καλα για να σε κερδισει) αλλα τεσπα!!Τι να απαντήσει φίλε μου?
Πλάκα μας κάνει.
παιζει τωρα να ναι και online με το αλλο το username και να ποσταρει και σε αυτο το θρεντ!!!!!
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εκτος οτι μας κανει και πλακα! το πε κιολας οτι εχει μπει σαν κλωνος!(και καλα για να σε κερδισει) αλλα τεσπα!!
παιζει τωρα να ναι και online με το αλλο το username και να ποσταρει και σε αυτο το θρεντ!!!!!
arkoudiarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
καποιοι γραψατε οτι καποτε σε ενα μελλοντικο καυγα ο αντρας 8α της το πει απο που την μαζεψε και αλλα διαφορα κοσμητικα.αληθεια ποσο αντρας μπορει να ειναι καποιος που την μια στιγμη αποδεχετε απολυτα αυτο που εχει διπλα του γνωριζοντας το κιολας απο πρωτο χερι και οχι απο φημες και καποια στιγμη στο μελλον θελοντας να βγει στον αφρο απο καποιο αδιεξοδο πετα την μεγιστη μαλακια??το να εχει η γυναικα μια υποψια πωσ καποια στιγμη ισως τησ το πει ειναι λογικο.αλλα να εχει ο αντρασ το 8ρασσος να της το πει ειναι πσευτομαγκια τουλαχιστον.τωρα οσον αφορα το παλικαρι που ξεκινισε το θεμα πιστευω πως οι ομορφες γυναικες που τον συντροφευανε στην ζωη ηταν ελαχιστες και ισως αυτο να ειναι που τον κανει να αισθανεταο τοσο μοναδικος και ισως λιγες φορες να εχει νοιωσει ενδιαφερον εντονο απο ατομο αντιθετου φυλου.ας το απολαυσει και ας καταληξει οπου μπορει να τα βγαλει εις περας πιο ευκολα.
Επισκέπτης
Αφου εχεις αρραβωνιαστικια ξεκολλα,αλλα ομορφα και πολιτισμενα.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...
Μην φερθεις σαν μαλακας του τυπου τρωω,πινω και μετα σε φτυνω.
Οσο για τα σχολια της Νταριας,ανηκουν σε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πουτανα...
Επισκέπτης
Mονο ενας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ θα εκανε κατι τετοιο.καποιοι γραψατε οτι καποτε σε ενα μελλοντικο καυγα ο αντρας 8α της το πει απο που την μαζεψε και αλλα διαφορα κοσμητικα.αληθεια ποσο αντρας μπορει να ειναι καποιος που την μια στιγμη αποδεχετε απολυτα αυτο που εχει διπλα του γνωριζοντας το κιολας απο πρωτο χερι και οχι απο φημες και καποια στιγμη στο μελλον θελοντας να βγει στον αφρο απο καποιο αδιεξοδο πετα την μεγιστη μαλακια??
Με την κυριολεκτικη εννοια της λεξης ομως.
..... επειδη ειμαι πανω απο μια 20 ετια στα λημερια των μπουρδελων και των στουντιο και πλεον εχω την εμπειρια να καταλαβω καποια πραγματα σας αναφερω οτι δεν προκειται για κατι επιπολεο και τα συναισθηματα της ειναι αληθινα, ......
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...
Κάπου στα 40 και ζητάς τη γνώμη του κοινού;
Το πιθανότερο πάντως είναι πως κάνεις χαβαλέ.
καποιοι γραψατε οτι καποτε σε ενα μελλοντικο καυγα ο αντρας 8α της το πει απο που την μαζεψε και αλλα διαφορα κοσμητικα.αληθεια ποσο αντρας μπορει να ειναι καποιος που την μια στιγμη αποδεχετε απολυτα αυτο που εχει διπλα του γνωριζοντας το κιολας απο πρωτο χερι και οχι απο φημες και καποια στιγμη στο μελλον θελοντας να βγει στον αφρο απο καποιο αδιεξοδο πετα την μεγιστη μαλακια??
δεν ειπε κανεις οτι ειναι σωστο.
αλλα ειναι μια ανθρωπινη αντιδραση σε στιγμη αδυναμιας.
arkoudiarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
σε στιγμες αδυναμιας καλο ειναι να μην μιλας ετσι,εξαλου σιγουρα 8α υπαρχουν αλλα μυρια να πει ι κα8ε πλευρα σε ενα τσακωμο,ασ πουνε λοιπον τα υπολοιπα και ασ αφησουν τα ευαισ8ητα κλειδωμενα στα μπαουλα.
παρουσιαστηκε καθε πιθανοτητα του τι ΜΠΟΡΕΙ να γινει.
τ'αρνητικα που και κατ'εμε ειναι περισσοτερα.
δεν ειπε κανεις οτι ειναι σωστο να πει κατι τετοιο ουτε το κριναμε απλα παρουσιασαμε.
το τι θα κανει το παλικαρι δε τ'αποφασιζει κανενας αλλος παρα αυτος.
τ'αρνητικα που και κατ'εμε ειναι περισσοτερα.
δεν ειπε κανεις οτι ειναι σωστο να πει κατι τετοιο ουτε το κριναμε απλα παρουσιασαμε.
το τι θα κανει το παλικαρι δε τ'αποφασιζει κανενας αλλος παρα αυτος.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Παιδιά συγγνώμη αλλά "Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;" δεν είναι σοβαρή ερώτηση και ως εκ τούτου δεν επιδέχεται και σοβαρής απαντήσεως!
Σοβαρές ερωτήσεις θα ήταν αντίστοιχα "Αγαπάω μια πουτάνα, τί να κάνω;" ή "Με αγαπάει μια πουτάνα τίς να της πώ να κάνει;"
Άμα ο φίλος δεν κάνει εντελώς πλάκα, ή κάπου είναι μπερδεμένος ή κοροϊδεύει τον εαυτό του και δεν παραδέχεται πως (και) αυτός την αγαπάει!
Σοβαρές ερωτήσεις θα ήταν αντίστοιχα "Αγαπάω μια πουτάνα, τί να κάνω;" ή "Με αγαπάει μια πουτάνα τίς να της πώ να κάνει;"
Άμα ο φίλος δεν κάνει εντελώς πλάκα, ή κάπου είναι μπερδεμένος ή κοροϊδεύει τον εαυτό του και δεν παραδέχεται πως (και) αυτός την αγαπάει!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
καταρχην θελω να σας ενημερωσω για να ειμαι ειλικρινης απεναντι σας οτι τα kapotas07 ειναι κλωνος αλλου nick απλα δεν θα ηθελα να φωτογραφισω την κοπελα γιατι εχω αναφερθει στο σαιτ, εδω και 6 μηνες εχω κανει σχεση με καποια κοπελα που δουλευει σε καποιο stoudio, η κοπελα ειναι αλλοδαπη, επειδη ειμαι πανω απο μια 20 ετια στα λημερια των μπουρδελων και των στουντιο και πλεον εχω την εμπειρια να καταλαβω καποια πραγματα σας αναφερω οτι δεν προκειται για κατι επιπολεο και τα συναισθηματα της ειναι αληθινα, εγω θα σας αναφερω καποια περιστατικα και θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας απο εσας που ειστε ομοιδεατες μου, καταρχην επισκεφτηκα το στουντι προ 8 μηνου οπου πηγα με την κοπελα αυτη απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε εμφανισιακα αλλα μου αρεσε και ο τροπος συμπεριφορας της απεναντι μου την επισκεφτηκα αλλες 4 φορες μεσα σε διαστημα 1 μηνος ενω ανταλλαξαμε και τηλεφωνα και μιλαγαμε καθημερινα πανω απο 2 ωρες στο τηλεφωνο, αναγκαστηκα και πηρα whats up για να μιλαμε τσαμπα. βγηκαμε και 2 φορες για καφε, εαπο εκει και περα ξεκιναει η ιστορια μας... θελει να με βλεπει συνεχεια με παιρνει τηλ να πηγαινω στο στουντιο και ποτε δεν πληρωνω, δινω τα λευτω στην τσατσα που υπαρχει και οταν ερχεται μεσα μου τα δινει απο τα δικα της, αυτο εχει γινει πανω απο 10 φορες, με παρακαλαει να πηγαινω απο εκει οταν εχω να παω πανω απο 1 εβδομαδα, ειναι δυσκολο να συναντιομαστε εξω συχνα καθως υπαρχουν αλλοι απο πισω μια φορα απο τις λιγες που εχουε βγει την εφερα στο χωρο εργασιας μου και γνωριζει που δουλευω, γνωριζει οτι ειμαι αρραβωνιασμενος και της ειπα οτι καποια στιγμη θα σταματησουμε να βλεπομαστε και μου ορκιστηκε οτι αθ ερθει στη δουλεια μου να με αναζητησει, δεν ξερω αματην αγαπαω , σιγουρο αυτη η πρωτογνωρη συμπεριφορα με εχι κολακεψει... μου λεει πως δεν εχει ξαναγαπησει τοσο πολυ στη ζωη της και ειναι η πρωτη φορα που πιστευω πουτανα
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...
πάρτης λεφτά
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
οντος αμα θες κρατα την οσο προχωραει.. μελλον δεν εχει αυτο ετσι κι'αλιος
και γαμώ τις πουτάνες είσαι
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ανοιξε καποιος ενα thread της πλακας και υπαρχουν μερικοι που του απανταν σοβαρα ο τυπος πρεπει να ειναι κοντα στα 40(αφου εχει 20 χρονια στο σπορ)και ρωταει εδω τι να κανει και καλα να ανοιξω ενα και εγω "με αγαπαει μια τσατσα τι να κανω;"
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ελα ρε!!!γιατι το λες αυτο;ωραιο το παραμυθι σου ..
για μια ακομη φορα εδωσε τροφη για συζητηση στο
πολυσυζητημενο θεμα "σχεση με επαγγελματια" ..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 302
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 137
- Εμφανίσεις