matrix..8444
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2022
- Like
- 998
- Πόντοι
- 81
Μασάζ στο Ηράκλειο μόνο Αιμιλία..αν ξέρετε κάτι άλλο τα φώτα σάς
Αν δεν κάνω λάθος είναι Βουλγάρα.εχω πάει καλό μασάζ και φραπέΚαλό μασάζ, χαλαρωτικό, σε καθαρό χώρο στη Χερσόνησο, με φραπέ.. 40€ μία ώρα! Δεν κάνει τπτ παραπάνω
Απεχτη η ειρήνη ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει από το Ηράκλειοπαίδες η ειρήνη μετακόμισε μονιμα στα χανιά γιατι γνωρισε ενα αλβανό παντρεμένο χωρισμένο με παιδί και επειδή αυτη κουκούτσι μυαλό εχει πηγε να κανει την τυχη της εκεί.!
και εδω οταν ηταν βεβαια αντε να συνεννοηθεις μαζι της για να βρει χρονο για μασαζ!!
Παλιά η Μάγδα ήταν απέναντι από το Lidl σε ένα υπόγειο και έκανε τα πάντα... τώρα τίποταδεν παίζει κάτι εκεί μην χάνετε χρόνο και χρήμα...
Όμορφη δεν την λες γύρω στα σαράντα+ καλό μασάζ + φραπέΗλικία περίπου?είναι όμορφη?
Απ ότι φαίνεται έχεις δίκιοΑπεχτη η ειρήνη ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει από το Ηράκλειο
Η Ειρήνη προχωρουσε σε εκτόνωση σε εσας; Καλο μασαζ καλο τυπακι οντως.Απεχτη η ειρήνη ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει από το Ηράκλειο
Ήταν ΛουξΗ Ειρήνη προχωρουσε σε εκτόνωση σε εσας; Καλο μασαζ καλο τυπακι οντως.
Πιο φθηνό Πίο είναι τώρα τις Μαγδας?Εκεί Χανιά που πήγε συνεχίζει τα μασάζ με φραπέ?εμφάνιση πως ήτανε?όντως αυτό που λέει κ φίλος για Μάγδα επιβεβαιώνω.παντως είναι μιλφάρα και κάνει καλό μασάζ,κάτι σαν Αιμιλία,απλά η μια είναι skinny κ η άλλη busty,κ crown συμφέρει πιο πολύ γιατί είναι πιο φτηνό κ πολύ ωραίος χώρος
Εγώ φίλε μου δεν μπορώ τώρα να πάω στην Μάγδα που μου έκανε τά πάντα και τώρα το παίζει κυρία..και μου βάζει και πετσέτα... Αιμιλία δαγκωτο..αν σε πάει θα πάρεις και κάτι παραπάνωΠιο φθηνό Πίο είναι τώρα τις Μαγδας?
Εγώ φίλε μου δεν μπορώ τώρα να πάω στην Μάγδα που μου έκανε τά πάντα και τώρα το παίζει κυρία..και μου βάζει και πετσέτα... Αιμιλία δαγκωτο..αν σε πάει θα πάρεις και κάτι παραπάνω
Μάγδα αναλόγως την ώρα,νομίζω είναι 20 25 30 τα 30 45 60 λεπτά έχει κ μιάμιση ώρα δε θυμάμαι πόσο.τα καλοκαίρια φέρνει κ αλλά γκομενάκια πιπινακια αλλά από όσο ξέρω αυστηρά μασάζ.τωρα αν παίζει happy ending με γέρο φιλοδώρημα δε γνωρίζω...Πιο φθηνό Πίο είναι τώρα τις Μαγδας?
Ποιά είναι η μάγδα ρε παιδιά?Μάγδα αναλόγως την ώρα,νομίζω είναι 20 25 30 τα 30 45 60 λεπτά έχει κ μιάμιση ώρα δε θυμάμαι πόσο.τα καλοκαίρια φέρνει κ αλλά γκομενάκια πιπινακια αλλά από όσο ξέρω αυστηρά μασάζ.τωρα αν παίζει happy ending με γέρο φιλοδώρημα δε γνωρίζω...
Η ξανθιά η μιλφάρα που δουλεύει crown,μάλλον λόγω προφοράς και χρωμάτων(ξανθιά γαλανοματα ανοιχτο δερμα)από τέως ανατολικο μπλοκ.Ποιά είναι η μάγδα ρε παιδιά?
Εγώ ξέρω ότι crown και soft δεν παίζει τίποτα μόνο καλό μασάζ. Όσο για την ειρήνη περασμένα ξεχασμένα. Όσοι την χαρήκαμε την χαρήκαμε.Η ξανθιά η μιλφάρα που δουλεύει crown,μάλλον λόγω προφοράς και χρωμάτων(ξανθιά γαλανοματα ανοιχτο δερμα)από τέως ανατολικο μπλοκ.
Ίσα ίσα αν σε θυμάμαι είναι που πρέπει να πας και θα σου δώσει πιστεύω ότι έδινε,σε εμάς τίποτα που την γνωρίσαμε εκεί δεν παίζει πιστεύω...έχει να κάνει με την πολιτική του μαγαζιούΕγώ φίλε μου δεν μπορώ τώρα να πάω στην Μάγδα που μου έκανε τά πάντα και τώρα το παίζει κυρία..και μου βάζει και πετσέτα... Αιμιλία δαγκωτο..αν σε πάει θα πάρεις και κάτι παραπάνω
Ειχε προχωρήσει δηλαδή;; Για δωσε μας τα φώτα σουΉταν Λουξ
Έχω πάει εκεί δεν κάνει τίποτα ούτε να τον δειΊσα ίσα αν σε θυμάμαι είναι που πρέπει να πας και θα σου δώσει πιστεύω ότι έδινε,σε εμάς τίποτα που την γνωρίσαμε εκεί δεν παίζει πιστεύω...έχει να κάνει με την πολιτική του μαγαζιού
Επιβεβαιώνω και εγώ …Έχω πάει εκεί δεν κάνει τίποτα ούτε να τον δει