Απευθύνομαι σε σένα που ψάχνεις κάτι διαφορετικό...κάτι να ξεκουραστείς να αφεθείς κάτι να σου ανεβάσει τι λίμπιντο...κάτι να ξεφύγεις από την καθημερινότητα της δουλειάς του σπιτιού...Σε σένα τον εγκεφαλικό...Σε σένα με οξυδέρκεια ..Με σεβασμό...που κατανοείς κ αντιλαμβάνεσαι το κάθε επάγγελμα...Σε σένα που σέβεσαι αυτόν που σου δίνει ένα κομμάτι από τον εαυτό του στη συνέδρια μας...Σε σένα που υπολογίζεις το κόπο κ τα έξοδα μιας επιχείρησης...Σε σένα που σου προσφέρω τσάι κ κέικ όταν μπεις..Σου παρέχω καθαρές πετσέτες καθαρό χώρο ζεστό νερό μπατονετες για τ αυτακια σου...να φρεσκαριστεις με τα αρώματα σου...Σε σένα που σου εγγυώμαι ένα μόνιμο χαμόγελο κ στην αρχή κ στο τέλος της συνέδριας μας κ μη σου πω κ μέχρι να έρθει η στιγμή να με συναντήσεις...Σε σένα που αντιλαμβάνεσαι για το τι προσφέρω γιατί είμαι εντελώς ξεκάθαρη...Σου ανεβάζω οπότε βρω χρόνο άρθρα με το κάθε μασάζ αναλυτικά...Σε σένα που δεν θα μου πεις κ θα κρίνεις εσύ πόσο θα κοστολογισω τις ιδιαίτερες υπηρεσίες μου...Σε σένα που σέβεσαι τους πάντες κ τα πάντα ! Σε σένα που συγχαρητήρια στη μαμά σου κ στο μπαμπά σου που σε έμαθε να σέβεσαι γενικότερα τις γυναίκες ! Γιατί έχεις αντιληφθεί πόσο άσχημος πόσο βαρετός θα ήταν ο κόσμος χωρίς αυτές!