Νέα

Ad Mansion Massage, αρχοντικό μασάζ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mansionescapemassage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
80
Καλημέρα και Χρόνια πολλά!
Είμαι νέος στο σάϊτ, διάβασα όλο το νήμα, αλλά δεν βρήκα συγκεκριμένες απαντήσεις από το Mansionescape massage στα ερωτήματα που έχουν τεθεί από συναδέλφους-χρήστες όλη την προηγούμενη περίοδο. Από την ημέρα δηλαδή που άνοιξε το νήμα.

Μπορεί κάποιος εάν γνωρίζει εκτός από τη διαφήμιση με τα προγράμματα που φαίνονται και στο σάϊτ του μασάζ-κέντρου να μας δώσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες όπως:
1. Τα προσφερόμενα προγράμματα σε τι χρόνους διάρκειας παρέχονται π.χ. 60 - 90 - 120 λεπτά?
2. Το κόστος του κάθε προγράμματος στον αντίστοιχο χρόνο. Έχει γραφτεί κάποια στιγμή, ένα ενδεικτικό κόστος των 60 ευρώ για τα απλά και 80 ευρώ για τα προχωρημένα, αλλά δεν λέει τίποτα παραπάνω τι περιλαμβάνει.
3. Το πρόγραμμα της 1 ώρας έχει πραγματική διάρκεια μιας ώρας ή είναι λιγότερο και πόσο? Έχω πάει σε μασατζίδικα που το πρόγραμμα μιας ώρας είναι μία ώρα και σε άλλα που είναι το πολύ 45 λεπτά. Έχει και αυτό τη σημασία του, αν συμπεριλάβει κάποιος και το πλύσιμο πριν και μετά τη συνεδρία, τι μένει στο τέλος.
4. Στα προχωρημένα προγράμματα όταν λέει π.χ. Τάντρα μασάζ είναι μόνο τάντρα ή το μισό πρόγραμμα είναι γενικό μασάζ?
5. Πόσες τελικά θεραπεύτριες υπάρχουν στο εν λόγω μασατζίδικο? Μπορεί κάποιος να κλείσει ραντεβού με κάποια συγκεκριμένη ή πάει στην τύχη?
6. Η κάθε θεραπεύτρια είναι ντυμένη ή γυμνή ή με στρινγκάκι όπως είναι συνήθως στα περισσότερα τέτοιου είδους μασατζίδικα?
7. Ο πελάτης μπορεί να πιάνει/ακουμπάει/"χουφτώνει" την θεραπεύτρια ή απαγορεύεται?

Προσπάθησα να μαζέψω όλα τα ερωτήματα που κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί στο νήμα, πρόσθεσα και κάποια δικά μου. Δε νομίζω ότι είναι κακό να τα γνωρίζουμε.
Ας απαντήσει κάποιος, ότι γνωρίζει και σιγά-σιγά να τα μάθουμε όλοι, αφού το Mansionescape massage δεν τα έχει απαντήσει ξεκάθαρα.
Καλημέρα κ Χρόνια πολλά κ σε σένα !Είστε νέος στο σάιτ κ νέος πόλλυ νέος γενικότερα ?Οι ερωτήσεις εύλογες ερωτήσεις που έχω συνηθίσει να μου κάνουν είναι τι μασάζ προσφέρετε ?μπείτε στο σάιτ να ενημερωθείτε .τι άλλες έξτρα υπηρεσίες προσφέρετε ? Περιποίηση προσώπου αποτρίχωση όπου είναι κ δώρο.Μπανιο προσφέρετε ? Φυσικά κ πριν κ μετά τη συνεδρία καθώς κ οοολα τα απαραίτητα..Τι ώρες δέχεστε ? 12.00-00.00 κατόπιν ραντεβού.Μπορω να περάσω κ έτσι χωρίς ραντεβού ? Όχι παρακαλώ γιατί αν δεν υπάρχει διαθέσιμη ώρα κενή πως θα εξυπηρετηθείτε ? Μπορώ να διαλέξω ? Όχι παρακαλώ.Μονο το φύλλο θεραπευτή .Άντρα η γυναίκα .για το λόγο ότι είναι ανεξάρτητη συνεργάτες κ δουλεύουν με ραντεβού είτε κατ οίκον είτε στο χώρο μας.Δεν περιφέρονται με ζαρτιερες στην υποδοχή κ γυρνάνε βόλτες να επιλέξετε.Αυτο θα συνέβαινε ίσως σε κάποιο στούντιο ? Με κάρτα μπορώ να πληρώσω ? Η μόνο μετρητά ? Όπως σας εξυπηρετεί παρακαλώ .το κέντρο σωματικης ευεξίας είναι πλήρως λειτουργικό.τι είναι τάντρα ? Διαβάστε παρακαλώ κ ενημερωθείτε ο.τι πρόκειται για το σώμα σας !!!είναι δικό σας το σώμα .εμεις εξηγούμαι σαφώς από κοντά .αλλά διαβάστε να ενημερωθείτε !!!!!Ας απαντήσω στην 1).ερώτηση σου.Πανελαδδικα μια συνέδρια μασάζ πραγματικού μασάζ κρατάει 45λ.τοσο αντέχει ένα σώμα το σιατσου το Τάι το αθλητικό το χαλαρωτικό μασάζ.Στα απελευθερωμένα θα είναι 50.Πρεπει να μπείτε για ντουζ να αερίστει ο χώρος να απολυμανθει το κρεββάτι.Τωρα υπάρχουν πελάτες πόλλυ σχολαστικοί κ εφόσον το επιτρέπει κ το βαλαντιο τους να προτιμούν κ 60 κ 90 κ 2ωρες.κατι που προσπαθώ να αποφεύγω γιατί τους λέω ότι άντε βαριά 1.30 .είναι μόνιμοι οι πελάτες μας κ δεν με ενδιαφέρει να πάρω χρήματα παραπάνω .Τους προστατεύω κατάλαβες ? Αφού έχουμε πει 60 τα απλά κλασσικά μασάζ 80 ξεκινάνε τα απελευθερωμένα .το τι περιλαμβάνουν...? Ξανά μπες στο σάιτ κ διάβασε για το κάθε μασάζ .Πάμε παρακάτω...όταν θέλεις τάντρα μασάζ προστάτη μασάζ αγκαλιας πρώτα θα σε ξεκουράσουμε αγορίνα μου λίγο .δεν σε βλέπουμε σαν κομμάτι κρέας.Στα περισσότερα τέτοιου είδους μασατζιδικα ? Κυκλοφορούν με στρινγκακι.Μαλιστα ! Αλλού μπορεί να κυκλοφορούν εντελώς γυμνές κ άλλου με κελεμπιες ! Δεν θα σταθώ εκεί..προσπερναω να σε ενημερώσω τι θα φοράει η θεραπευτρια ...Να πιάσεις χουφτωσεις κτλπ ...ξαναδιάβασε λοιπόν το σάιτ κ ξαναδιάβασε το όσες φορές χρειαστεί .

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
80
Καλημέρα κ Χρόνια πολλά κ σε σένα !Είστε νέος στο σάιτ κ νέος πόλλυ νέος γενικότερα ?Οι ερωτήσεις εύλογες ερωτήσεις που έχω συνηθίσει να μου κάνουν είναι τι μασάζ προσφέρετε ?μπείτε στο σάιτ να ενημερωθείτε .τι άλλες έξτρα υπηρεσίες προσφέρετε ? Περιποίηση προσώπου αποτρίχωση όπου είναι κ δώρο.Μπανιο προσφέρετε ? Φυσικά κ πριν κ μετά τη συνεδρία καθώς κ οοολα τα απαραίτητα..Τι ώρες δέχεστε ? 12.00-00.00 κατόπιν ραντεβού.Μπορω να περάσω κ έτσι χωρίς ραντεβού ? Όχι παρακαλώ γιατί αν δεν υπάρχει διαθέσιμη ώρα κενή πως θα εξυπηρετηθείτε ? Μπορώ να διαλέξω ? Όχι παρακαλώ.Μονο το φύλλο θεραπευτή .Άντρα η γυναίκα .για το λόγο ότι είναι ανεξάρτητη συνεργάτες κ δουλεύουν με ραντεβού είτε κατ οίκον είτε στο χώρο μας.Δεν περιφέρονται με ζαρτιερες στην υποδοχή κ γυρνάνε βόλτες να επιλέξετε.Αυτο θα συνέβαινε ίσως σε κάποιο στούντιο ? Με κάρτα μπορώ να πληρώσω ? Η μόνο μετρητά ? Όπως σας εξυπηρετεί παρακαλώ .το κέντρο σωματικης ευεξίας είναι πλήρως λειτουργικό.τι είναι τάντρα ? Διαβάστε παρακαλώ κ ενημερωθείτε ο.τι πρόκειται για το σώμα σας !!!είναι δικό σας το σώμα .εμεις εξηγούμαι σαφώς από κοντά .αλλά διαβάστε να ενημερωθείτε !!!!!Ας απαντήσω στην 1).ερώτηση σου.Πανελαδδικα μια συνέδρια μασάζ πραγματικού μασάζ κρατάει 45λ.τοσο αντέχει ένα σώμα το σιατσου το Τάι το αθλητικό το χαλαρωτικό μασάζ.Στα απελευθερωμένα θα είναι 50.Πρεπει να μπείτε για ντουζ να αερίστει ο χώρος να απολυμανθει το κρεββάτι.Τωρα υπάρχουν πελάτες πόλλυ σχολαστικοί κ εφόσον το επιτρέπει κ το βαλαντιο τους να προτιμούν κ 60 κ 90 κ 2ωρες.κατι που προσπαθώ να αποφεύγω γιατί τους λέω ότι άντε βαριά 1.30 .είναι μόνιμοι οι πελάτες μας κ δεν με ενδιαφέρει να πάρω χρήματα παραπάνω .Τους προστατεύω κατάλαβες ? Αφού έχουμε πει 60 τα απλά κλασσικά μασάζ 80 ξεκινάνε τα απελευθερωμένα .το τι περιλαμβάνουν...? Ξανά μπες στο σάιτ κ διάβασε για το κάθε μασάζ .Πάμε παρακάτω...όταν θέλεις τάντρα μασάζ προστάτη μασάζ αγκαλιας πρώτα θα σε ξεκουράσουμε αγορίνα μου λίγο .δεν σε βλέπουμε σαν κομμάτι κρέας.Στα περισσότερα τέτοιου είδους μασατζιδικα ? Κυκλοφορούν με στρινγκακι.Μαλιστα ! Αλλού μπορεί να κυκλοφορούν εντελώς γυμνές κ άλλου με κελεμπιες ! Δεν θα σταθώ εκεί..προσπερναω να σε ενημερώσω τι θα φοράει η θεραπευτρια ...Να πιάσεις χουφτωσεις κτλπ ...ξαναδιάβασε λοιπόν το σάιτ κ ξαναδιάβασε το όσες φορές χρειαστεί .
Αυτο υσχυει για οοοολους τους φίλους που μπαίνουν συγκεκριμένα εδώ.Διαβαστε τη φιλοσοφία κ την τεχνική αυτών των απελευθερωμένων μασάζ επιτέλους !!!!! Διαβάστε τις θεραπευτικές ιδιότητες που προσφέρουν.Κατα καιρούς κ οπότε έχω χρόνο ανεβάζω τι προσφέρω.τα είδη μασάζ που προσφέρουμε !!!! Συνηδητοποιηστε τη διαφορά ! Το πιο σημαντικό ? Συνηδητοποιηστε ότι αξίζετε μια καλύτερη μεταχειρηση_ξεκουραση_απελευθερωση ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom