Καλημέρα και Χρόνια πολλά!
Είμαι νέος στο σάϊτ, διάβασα όλο το νήμα, αλλά δεν βρήκα συγκεκριμένες απαντήσεις από το Mansionescape massage στα ερωτήματα που έχουν τεθεί από συναδέλφους-χρήστες όλη την προηγούμενη περίοδο. Από την ημέρα δηλαδή που άνοιξε το νήμα.
Μπορεί κάποιος εάν γνωρίζει εκτός από τη διαφήμιση με τα προγράμματα που φαίνονται και στο σάϊτ του μασάζ-κέντρου να μας δώσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες όπως:
1. Τα προσφερόμενα προγράμματα σε τι χρόνους διάρκειας παρέχονται π.χ. 60 - 90 - 120 λεπτά?
2. Το κόστος του κάθε προγράμματος στον αντίστοιχο χρόνο. Έχει γραφτεί κάποια στιγμή, ένα ενδεικτικό κόστος των 60 ευρώ για τα απλά και 80 ευρώ για τα προχωρημένα, αλλά δεν λέει τίποτα παραπάνω τι περιλαμβάνει.
3. Το πρόγραμμα της 1 ώρας έχει πραγματική διάρκεια μιας ώρας ή είναι λιγότερο και πόσο? Έχω πάει σε μασατζίδικα που το πρόγραμμα μιας ώρας είναι μία ώρα και σε άλλα που είναι το πολύ 45 λεπτά. Έχει και αυτό τη σημασία του, αν συμπεριλάβει κάποιος και το πλύσιμο πριν και μετά τη συνεδρία, τι μένει στο τέλος.
4. Στα προχωρημένα προγράμματα όταν λέει π.χ. Τάντρα μασάζ είναι μόνο τάντρα ή το μισό πρόγραμμα είναι γενικό μασάζ?
5. Πόσες τελικά θεραπεύτριες υπάρχουν στο εν λόγω μασατζίδικο? Μπορεί κάποιος να κλείσει ραντεβού με κάποια συγκεκριμένη ή πάει στην τύχη?
6. Η κάθε θεραπεύτρια είναι ντυμένη ή γυμνή ή με στρινγκάκι όπως είναι συνήθως στα περισσότερα τέτοιου είδους μασατζίδικα?
7. Ο πελάτης μπορεί να πιάνει/ακουμπάει/"χουφτώνει" την θεραπεύτρια ή απαγορεύεται?
Προσπάθησα να μαζέψω όλα τα ερωτήματα που κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί στο νήμα, πρόσθεσα και κάποια δικά μου. Δε νομίζω ότι είναι κακό να τα γνωρίζουμε.
Ας απαντήσει κάποιος, ότι γνωρίζει και σιγά-σιγά να τα μάθουμε όλοι, αφού το Mansionescape massage δεν τα έχει απαντήσει ξεκάθαρα.