feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 27.196
- Πόντοι
- 26.236
Κριμα νόμιζα ότι κάτι <<γατάκια>> τους αρεσει να πειράζουν …Οχι όχι ποντικακια δεν πειράζουμε ποτε
Κριμα νόμιζα ότι κάτι <<γατάκια>> τους αρεσει να πειράζουν …Οχι όχι ποντικακια δεν πειράζουμε ποτε
Κριτική;Πείτε με μαζοχα αλλά ψηθηκα να ξαναδοκιμάσω. Αν συγκρίνουμε από τα άλλα γραφεία μασάζ που σκας 120 για μια ψυχρή μλκια εδώ έχει και αγκαλίτσα..
Εμ... Αυτή είναι η διαφορά...ότι δεν νιώθεις κομμάτι κρέας...ο.τι γίνεται γίνεται με αγάπη κ σεβασμό στο σώμα σου...να νιώσεις άνετα κ πράγματι να αποβάλλεις όλες τις τοξίνες του σώματος σουΠείτε με μαζοχα αλλά ψηθηκα να ξαναδοκιμάσω. Αν συγκρίνουμε από τα άλλα γραφεία μασάζ που σκας 120 για μια ψυχρή μλκια εδώ έχει και αγκαλίτσα..
Τελικά μπερδεύτηκα λίγο. Τυχερός είναι αυτός που τον παίρνεις αγκαλιά και ριγμένος αυτός που του παίρνεις πίπα;Υπάρχουν 2 πόρτες (δωματίου)γιατί είστε κ ανωμαλιαρηδες χαχα.Λοιπον 2 πόρτες έχουμε λοιπόν :Στη μια μπαίνεις ξαπλώνεις σε πασαλειω μπρούμυτα ανάσκελα κ μετά αρχίζω κ το τραβάω τραβάω να χύσεις να τελειώνουμε...γιατί έχω στο μυαλό μου αυτό θες αυτό αποπνέεις να χύσεις να τελειώνουμε....η άντε σκύβω σου παίρνω κ μια πίπα (καταλαβαίνεις τώρα πίπα να χάμε να λέγαμε ...τι πίπα περίμενες κιόλας εδώ που τα λέμε...αγγαρεία το κάνω...να τελειώνεις να φύγουμε λέμε...Πάμε στην άλλη πόρτα τώρα...αφού έκανες το ντουζακι σου πριν ξαπλώσεις μπαίνω εγώ...παθαίνεις ένα λίγο σοκ στην αρχή που σου χαμογελάω (ρε φίλε λες από μέσα σου είναι όμορφη γλυκειά πόλλυ) παίρνω τη πετσέτα γονατίζω στα πόδια σου να σε σκουπίσω καλύτερα απ' τα νερά ...ξαπλώνεις εντοπίζω τις ανάγκες του σώματος σου σε ξεκουραζω σε χαλαρώνω...γιατί πρέπει να ξεκουραστεί το σώμα για να αφεθεί στη συνέχεια...αρχίζω να σε βασανίζω αγγίζοντας πρώτα μπρούμυτα κ μετά σου λέω να γυρίσεις...αρχίζω να σε παίρνω αγκαλιά...να σε αγγίζω σχολαστικά παντού...εσύ να λες τι γίνεται ?χαλαρώνω καυλώνω κ τα δυο μαζί...να ακουμπάω στο στήθος σου να ακούσω τη καρδιά σου...να σε βάζω στο στήθος μου να ακούσεις τη δική μου....κ μπουμ χωρίς να κάνω τίποτα με τις άκρες των δαχτύλων μου να νιώθεις την απόλυτη έκρηξη!!!!!!Ε δεν αναλύεται κ παραπάνω το μασάζ...Απολαμβανεται !!!!
Χαχα γερόντισσα ? Πάει το παθα το έμφραγμαΤελικά μπερδεύτηκα λίγο. Τυχερός είναι αυτός που τον παίρνεις αγκαλιά και ριγμένος αυτός που του παίρνεις πίπα;
Μιλάς με γρίφους γερόντισσα
Όπου βλέπεις κριτικές να ανησυχείςΑνησυχητικό πάντως που δεν υπάρχει καμία κριτική μέχρι στιγμής
Το κοινό που απευθύνομαι κρατάει την συνέδρια για τον εαυτό του...δεν φέρνει σε δύσκολη θέση μια κυρία...ούτε οι αρνητικές ούτε οι θετικές κριτικές μου αρέσουν...όταν ξέρεις τι προσφέρεις ....η κάθε συνεδρία είναι προσωπική ατομική εχεμυθη.δεν την κρεμάμε με μανταλάκια...την κρατάμε για τον εαυτό μας σε τέτοιες ιδιαίτερες υπηρεσίεςΌπου βλέπεις κριτικές να ανησυχείς
Όλα εκτός από σίδερο.το σίδερο μας κουραζει ...κ συμφωνώ δεν πατάει κάνεις !!!! Θα το κάνω κ σκριν σοτ να το στείλω στον ΚούληΔεν έχουν κριτικές γιατί απλά δεν πατάει κανένας εκεί για αυτό ψάχνει όλη μέρα εδώ μέσα .αν είχε δούλεια θα ήταν όλη μέρα εδώ μέσα ;;λοιπόν άκου για να έρθουμε πρέπει να τα κάνετε όλα .φουλ μασάζ .όλα .ο πελάτης έχει πάντα δίκιο κ πρέπει να κάνετε ότι δεν ζητάνε οι πελάτες ...
Φωτό - τι μούλες έχουμε;Dulcolax κ θα ανακουφιστειτε αρκετά...πόλλυ λυπηρό να ζοριζεστε έτσι
Δηλαδή αν κάποιος θέλει να ανοίξει την πρώτη πόρτα (αυτή μ την αγγαρεία) την προσφέρεις κανονικά ή απλώς το έγραψες για να το γράψεις;;;Υπάρχουν 2 πόρτες (δωματίου)γιατί είστε κ ανωμαλιαρηδες χαχα.Λοιπον 2 πόρτες έχουμε λοιπόν :Στη μια μπαίνεις ξαπλώνεις σε πασαλειω μπρούμυτα ανάσκελα κ μετά αρχίζω κ το τραβάω τραβάω να χύσεις να τελειώνουμε...γιατί έχω στο μυαλό μου αυτό θες αυτό αποπνέεις να χύσεις να τελειώνουμε....η άντε σκύβω σου παίρνω κ μια πίπα (καταλαβαίνεις τώρα πίπα να χάμε να λέγαμε ...τι πίπα περίμενες κιόλας εδώ που τα λέμε...αγγαρεία το κάνω...να τελειώνεις να φύγουμε λέμε...Πάμε στην άλλη πόρτα τώρα...αφού έκανες το ντουζακι σου πριν ξαπλώσεις μπαίνω εγώ...παθαίνεις ένα λίγο σοκ στην αρχή που σου χαμογελάω (ρε φίλε λες από μέσα σου είναι όμορφη γλυκειά πόλλυ) παίρνω τη πετσέτα γονατίζω στα πόδια σου να σε σκουπίσω καλύτερα απ' τα νερά ...ξαπλώνεις εντοπίζω τις ανάγκες του σώματος σου σε ξεκουραζω σε χαλαρώνω...γιατί πρέπει να ξεκουραστεί το σώμα για να αφεθεί στη συνέχεια...αρχίζω να σε βασανίζω αγγίζοντας πρώτα μπρούμυτα κ μετά σου λέω να γυρίσεις...αρχίζω να σε παίρνω αγκαλιά...να σε αγγίζω σχολαστικά παντού...εσύ να λες τι γίνεται ?χαλαρώνω καυλώνω κ τα δυο μαζί...να ακουμπάω στο στήθος σου να ακούσω τη καρδιά σου...να σε βάζω στο στήθος μου να ακούσεις τη δική μου....κ μπουμ χωρίς να κάνω τίποτα με τις άκρες των δαχτύλων μου να νιώθεις την απόλυτη έκρηξη!!!!!!Ε δεν αναλύεται κ παραπάνω το μασάζ...Απολαμβανεται !!!!
Αυτή την απορία την έχουμε όλοι!!!Τελικά μπερδεύτηκα λίγο. Τυχερός είναι αυτός που τον παίρνεις αγκαλιά και ριγμένος αυτός που του παίρνεις πίπα;
Μιλάς με γρίφους γερόντισσα
Κάνεις λάθος. Ο σκοπός του φόρουμ είναι για ενημέρωση των πάντων και όχι προσωπικός χώρος για διαφήμιση!!!Το κοινό που απευθύνομαι κρατάει την συνέδρια για τον εαυτό του...δεν φέρνει σε δύσκολη θέση μια κυρία...ούτε οι αρνητικές ούτε οι θετικές κριτικές μου αρέσουν...όταν ξέρεις τι προσφέρεις ....η κάθε συνεδρία είναι προσωπική ατομική εχεμυθη.δεν την κρεμάμε με μανταλάκια...την κρατάμε για τον εαυτό μας σε τέτοιες ιδιαίτερες υπηρεσίες
Ωραία θα ήταν μετά την πιπουλα και λίγο αγκαλίτσα γούτσου γουτσουΔηλαδή αν κάποιος θέλει να ανοίξει την πρώτη πόρτα (αυτή μ την αγγαρεία) την προσφέρεις κανονικά ή απλώς το έγραψες για να το γράψεις;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτή την απορία την έχουμε όλοι!!!
Γιατί κάνει και πίπα η κοπέλα;;;Ωραία θα ήταν μετά την πιπουλα και λίγο αγκαλίτσα γούτσου γουτσου
Πίπα όχι αλλά όταν ανοίγει το στόμα της λέει διαστημικές πίπεςΓιατί κάνει και πίπα η κοπέλα;;;
Καλημέρα κ Χρόνια πολλά κ σε σένα !Είστε νέος στο σάιτ κ νέος πόλλυ νέος γενικότερα ?Οι ερωτήσεις εύλογες ερωτήσεις που έχω συνηθίσει να μου κάνουν είναι τι μασάζ προσφέρετε ?μπείτε στο σάιτ να ενημερωθείτε .τι άλλες έξτρα υπηρεσίες προσφέρετε ? Περιποίηση προσώπου αποτρίχωση όπου είναι κ δώρο.Μπανιο προσφέρετε ? Φυσικά κ πριν κ μετά τη συνεδρία καθώς κ οοολα τα απαραίτητα..Τι ώρες δέχεστε ? 12.00-00.00 κατόπιν ραντεβού.Μπορω να περάσω κ έτσι χωρίς ραντεβού ? Όχι παρακαλώ γιατί αν δεν υπάρχει διαθέσιμη ώρα κενή πως θα εξυπηρετηθείτε ? Μπορώ να διαλέξω ? Όχι παρακαλώ.Μονο το φύλλο θεραπευτή .Άντρα η γυναίκα .για το λόγο ότι είναι ανεξάρτητη συνεργάτες κ δουλεύουν με ραντεβού είτε κατ οίκον είτε στο χώρο μας.Δεν περιφέρονται με ζαρτιερες στην υποδοχή κ γυρνάνε βόλτες να επιλέξετε.Αυτο θα συνέβαινε ίσως σε κάποιο στούντιο ? Με κάρτα μπορώ να πληρώσω ? Η μόνο μετρητά ? Όπως σας εξυπηρετεί παρακαλώ .το κέντρο σωματικης ευεξίας είναι πλήρως λειτουργικό.τι είναι τάντρα ? Διαβάστε παρακαλώ κ ενημερωθείτε ο.τι πρόκειται για το σώμα σας !!!είναι δικό σας το σώμα .εμεις εξηγούμαι σαφώς από κοντά .αλλά διαβάστε να ενημερωθείτε !!!!!Ας απαντήσω στην 1).ερώτηση σου.Πανελαδδικα μια συνέδρια μασάζ πραγματικού μασάζ κρατάει 45λ.τοσο αντέχει ένα σώμα το σιατσου το Τάι το αθλητικό το χαλαρωτικό μασάζ.Στα απελευθερωμένα θα είναι 50.Πρεπει να μπείτε για ντουζ να αερίστει ο χώρος να απολυμανθει το κρεββάτι.Τωρα υπάρχουν πελάτες πόλλυ σχολαστικοί κ εφόσον το επιτρέπει κ το βαλαντιο τους να προτιμούν κ 60 κ 90 κ 2ωρες.κατι που προσπαθώ να αποφεύγω γιατί τους λέω ότι άντε βαριά 1.30 .είναι μόνιμοι οι πελάτες μας κ δεν με ενδιαφέρει να πάρω χρήματα παραπάνω .Τους προστατεύω κατάλαβες ? Αφού έχουμε πει 60 τα απλά κλασσικά μασάζ 80 ξεκινάνε τα απελευθερωμένα .το τι περιλαμβάνουν...? Ξανά μπες στο σάιτ κ διάβασε για το κάθε μασάζ .Πάμε παρακάτω...όταν θέλεις τάντρα μασάζ προστάτη μασάζ αγκαλιας πρώτα θα σε ξεκουράσουμε αγορίνα μου λίγο .δεν σε βλέπουμε σαν κομμάτι κρέας.Στα περισσότερα τέτοιου είδους μασατζιδικα ? Κυκλοφορούν με στρινγκακι.Μαλιστα ! Αλλού μπορεί να κυκλοφορούν εντελώς γυμνές κ άλλου με κελεμπιες ! Δεν θα σταθώ εκεί..προσπερναω να σε ενημερώσω τι θα φοράει η θεραπευτρια ...Να πιάσεις χουφτωσεις κτλπ ...ξαναδιάβασε λοιπόν το σάιτ κ ξαναδιάβασε το όσες φορές χρειαστεί .Καλημέρα και Χρόνια πολλά!
Είμαι νέος στο σάϊτ, διάβασα όλο το νήμα, αλλά δεν βρήκα συγκεκριμένες απαντήσεις από το Mansionescape massage στα ερωτήματα που έχουν τεθεί από συναδέλφους-χρήστες όλη την προηγούμενη περίοδο. Από την ημέρα δηλαδή που άνοιξε το νήμα.
Μπορεί κάποιος εάν γνωρίζει εκτός από τη διαφήμιση με τα προγράμματα που φαίνονται και στο σάϊτ του μασάζ-κέντρου να μας δώσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες όπως:
1. Τα προσφερόμενα προγράμματα σε τι χρόνους διάρκειας παρέχονται π.χ. 60 - 90 - 120 λεπτά?
2. Το κόστος του κάθε προγράμματος στον αντίστοιχο χρόνο. Έχει γραφτεί κάποια στιγμή, ένα ενδεικτικό κόστος των 60 ευρώ για τα απλά και 80 ευρώ για τα προχωρημένα, αλλά δεν λέει τίποτα παραπάνω τι περιλαμβάνει.
3. Το πρόγραμμα της 1 ώρας έχει πραγματική διάρκεια μιας ώρας ή είναι λιγότερο και πόσο? Έχω πάει σε μασατζίδικα που το πρόγραμμα μιας ώρας είναι μία ώρα και σε άλλα που είναι το πολύ 45 λεπτά. Έχει και αυτό τη σημασία του, αν συμπεριλάβει κάποιος και το πλύσιμο πριν και μετά τη συνεδρία, τι μένει στο τέλος.
4. Στα προχωρημένα προγράμματα όταν λέει π.χ. Τάντρα μασάζ είναι μόνο τάντρα ή το μισό πρόγραμμα είναι γενικό μασάζ?
5. Πόσες τελικά θεραπεύτριες υπάρχουν στο εν λόγω μασατζίδικο? Μπορεί κάποιος να κλείσει ραντεβού με κάποια συγκεκριμένη ή πάει στην τύχη?
6. Η κάθε θεραπεύτρια είναι ντυμένη ή γυμνή ή με στρινγκάκι όπως είναι συνήθως στα περισσότερα τέτοιου είδους μασατζίδικα?
7. Ο πελάτης μπορεί να πιάνει/ακουμπάει/"χουφτώνει" την θεραπεύτρια ή απαγορεύεται?
Προσπάθησα να μαζέψω όλα τα ερωτήματα που κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί στο νήμα, πρόσθεσα και κάποια δικά μου. Δε νομίζω ότι είναι κακό να τα γνωρίζουμε.
Ας απαντήσει κάποιος, ότι γνωρίζει και σιγά-σιγά να τα μάθουμε όλοι, αφού το Mansionescape massage δεν τα έχει απαντήσει ξεκάθαρα.