Νέα

Ad Mansion Massage, αρχοντικό μασάζ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mansionescapemassage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
363
Πόντοι
21
Λοιπόν μύστες η κοπέλα είναι σπαθί.. Αυτά ακριβώς που γράφει αυτά κάνει και ολας για εμένα χωρίς σεξ ήταν η πρώτη φορά σε τέτοιου είδους ελαιοτριβείο..Μασαζ έκανε πάρα πολύ καλό και ο χώρος ήτανε κομπλέ.
Όταν αποκτήσεις εμπειρία και από άλλες της κατηγορίας...έλα να μας τα ξαναπείς αν ισχύουν...έως τότε...

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αγαπητή Μανσιόν, ότι μπήκα στο site και έχεις μια δήθεν συνέντευξη σε δημοσιογράφο χωρίς όνομα, χωρίς να αναφέρεις που δημοσιεύτηκε (σε site, εφημερίδα, ράδιο κτλ), το παραβλέπω. Απλώς φιλικά στο λέω χτυπάει τραγικά άσχημα για κάποιον που το iq του ειναι έστω πάνω από 10 μονάδες (ελπίζοντας και το τέτοιο του). Η ερωτηση μου ειναι αν η μασεζ ειστε μονο εσεις ή εχετε κι αλλες κοπελες, διοτι στο site δεν ειδα τις θεραπευτριες. Ευχαριστω.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.440
Πόντοι
5.595
Αγαπητή Μανσιόν, ότι μπήκα στο site και έχεις μια δήθεν συνέντευξη σε δημοσιογράφο χωρίς όνομα, χωρίς να αναφέρεις που δημοσιεύτηκε (σε site, εφημερίδα, ράδιο κτλ), το παραβλέπω. Απλώς φιλικά στο λέω χτυπάει τραγικά άσχημα για κάποιον που το iq του ειναι έστω πάνω από 10 μονάδες (ελπίζοντας και το τέτοιο του). Η ερωτηση μου ειναι αν η μασεζ ειστε μονο εσεις ή εχετε κι αλλες κοπελες, διοτι στο site δεν ειδα τις θεραπευτριες. Ευχαριστω.

Άσε θα σου απαντήσω εγώ

Germanos@

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Όταν αποκτήσεις εμπειρία και από άλλες της κατηγορίας...έλα να μας τα ξαναπείς αν ισχύουν...έως τότε...
Έχω εμπειρία και από τα άλλα σε τέτοιου είδους ελαιοτριβείο δηλαδή μονο μασαζ και μπριζολα οχι όπως συνήθως πρώτη φορά....έγραψα την άποψη μου Ωραία εμπειρία και μασαζ πλάτης που έκανε η κοπέλα ήταν πάρα πολύ καλό ότι κόμπους είχα τους έβγαλε αυτά....

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
363
Πόντοι
21
Έχω εμπειρία και από τα άλλα σε τέτοιου είδους ελαιοτριβείο δηλαδή μονο μασαζ και μπριζολα οχι όπως συνήθως πρώτη φορά....έγραψα την άποψη μου Ωραία εμπειρία και μασαζ πλάτης που έκανε η κοπέλα ήταν πάρα πολύ καλό ότι κόμπους είχα τους έβγαλε αυτά....
Εις υγείαν...

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
150
Άλλη μια χρονιά τελείωσε κ ήρθε επιτέλους η καινούρια !!!! Πολλά υποσχόμενη αισιόδοξη γεμάτη ενέργεια χαμόγελα αισθησιασμό κ πολλά μασάζ !!!! Σας ευχαριστούμε όλους πόλλυ πόλλυ θα είμεθα πάντα ξεχωριστοί αληθινοί μανσιονικοι !!!! Καλή χρονιά !!!!

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
150
Φιλτατε χανντστ αφού το παραβλέπεις κ έχεις αεί Κίου δεν είσαι σαν τους άλλους ...τι το αναφέρεις ? Η συνέντευξη έχει ερωτήσεις που μας κάνουν συνήθως...μπήκες στην ιστοσελίδα μας κι αυτό που σου έκανε εντύπωση ήταν αυτό? Τότε χρειάζεσαι επειγόντως να αναπτερώθει το ηθικό σου κ γιατί όχι κ το ανήθικο...καλή χρονιά με υγεία

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Φιλτατε χανντστ αφού το παραβλέπεις κ έχεις αεί Κίου δεν είσαι σαν τους άλλους ...τι το αναφέρεις ? Η συνέντευξη έχει ερωτήσεις που μας κάνουν συνήθως...μπήκες στην ιστοσελίδα μας κι αυτό που σου έκανε εντύπωση ήταν αυτό? Τότε χρειάζεσαι επειγόντως να αναπτερώθει το ηθικό σου κ γιατί όχι κ το ανήθικο...καλή χρονιά με υγεία
Οχι μου εκανε αρνητικη εντυπωση και οτι δεν ειχες φωτο του χωρου. Και ξαναρωταω, οι θεραπευτριες ποιες ειναι η εισαι μονο εσυ;

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
46
Πόντοι
0
Εγω εν τελει δεν καταλαβα 1 πραγμα, Βλεπεται αυτη η Αλικη; Γιατι αν οχι οτι και να δινει κανεις δεν θα το παρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom