Η αγγελία δεν βρέθηκε
www.kritikes-aggelies.gr
Είναι η κοπέλα που προσφέρει μασαζ στη Χερσόνησσο 40 ευρω η μια ώρα νομίζω έχει αναφερθεί πιο πάνω ..εγω γνωριζουμε κατι?Η αγγελία δεν βρέθηκε
www.kritikes-aggelies.gr
Πρέπει να είναι ένα απο τα τηλέφωνα της Μαρίας με τα αντισηπτικά στο Τεχνόπολις απέναντιΗ αγγελία δεν βρέθηκε
www.kritikes-aggelies.gr
Ξέρει κάποιος αν είναι η mazor ή η Μαρία με τα αντισηπτικά;;
δεν λειτουργει το τηλεφωνο εδω και 2 μερες6939411464 Είμαι αυτό που βλέπεις !!!
Προσφέρω χαλαρωτικό μασάζ και ερωτική παρέα στο χώρο μου. Σε περιμένω να νιώσεις όμορφα μαζί μου!!! Κάλεσε με!!! Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.kanesex.com
Καλό μασάζ, χαλαρωτικό, σε καθαρό χώρο στη Χερσόνησο, με φραπέ.. 40€ μία ώρα! Δεν κάνει τπτ παραπάνωεγω γνωριζουμε κατι?Η αγγελία δεν βρέθηκε
www.kritikes-aggelies.gr
Ηλικία περίπου?είναι όμορφη?Καλό μασάζ, χαλαρωτικό, σε καθαρό χώρο στη Χερσόνησο, με φραπέ.. 40€ μία ώρα! Δεν κάνει τπτ παραπάνω
Αδερφέ καλησπέρα έχεις τηλ για το 5 που αναφέρεις και για το δέκα που έχεις γράψει στην λίστα;Παραθέτω τις δικές μου εμπειρίες
1. Soft touch πάρα πολύ καλό μασάζ με εσώρουχο(στην αμμουδάρα) και μόνο μασάζ,χωρίς εσώρουχο στο Κομμένο Μπεντένι κλπ κλπ
2. Αιμιλία γυμνός πολύ καλό μασάζ και μόνο μασάζ... αλλά χωρίς πετσέτα και γυναικάρα
3. Heraklion μασάζ εδώ γίνονται τα πάντα ... αρκεί να ξέρεις ...
4. Μασταμπά Ρωσίδα (μεγάλη) φραπέ ... και μιλάει πολύ
5. Ρομαντική Γωνία Ελληνίδα (γριά) πολύ καλό μασάζ γυμνός ...παλιά έφερνε και μια μικρή και γινόταν ο χαμός στο ΜΑΣΑΖ
6. Relax for life απλό μασάζ και ακριβό
7. Μια σοκολατοθεραπεία απέναντι απο το sprinter ... ΜΑΚΡΙΑ
8. κατ οικον δεν έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω ... αλλά απο φωνή ακούστηκε καλή ...
9.crow δεν έχω πάει ακόμα ...
10. κοντά στο πλαίσιο πολύ καλό πιπινάκι αλλά μόνο μασάζ
Φίλε είναι κάποια χρόνια πίσω αυτά που έχουν γραφεί ....Αδερφέ καλησπέρα έχεις τηλ για το 5 που αναφέρεις και για το δέκα που έχεις γράψει στην λίστα;
Σε ευχαριστώ εκ το προτέρων
Για να είμαι ακριβής είναι ακριβός 2 χρόνια πρίν ...Φίλε είναι κάποια χρόνια πίσω αυτά που έχουν γραφεί ....
Κ πάλι τι παίζει με τη γριά?εγώ την έχω πάρει τηλ κάνα δυο φορές και της έχω πει εκτός από το μασάζ αν κάνει κάτι παραπάνω και με έχει αποπάρει.μονο μασάζ λεει.μηπως να πάω και να της το προτείνω στο σπίτι?τι τιμές παίζουν?με ή χωρίς φραπέ?και τέλος όταν λέμε γριά για τι ηλικία μιλάμε?πολλά αναπάντητα ερωτήματα...αν λέμε για την ιδια,που ήταν μια αγγελία στις κρητικές αγγελίες με κάτι πέτρεςΓια να είμαι ακριβής είναι ακριβός 2 χρόνια πρίν ...
Για την ρομαντική γωνία μάλλον λές ... ?Κ πάλι τι παίζει με τη γριά?εγώ την έχω πάρει τηλ κάνα δυο φορές και της έχω πει εκτός από το μασάζ αν κάνει κάτι παραπάνω και με έχει αποπάρει.μονο μασάζ λεει.μηπως να πάω και να της το προτείνω στο σπίτι?τι τιμές παίζουν?με ή χωρίς φραπέ?και τέλος όταν λέμε γριά για τι ηλικία μιλάμε?πολλά αναπάντητα ερωτήματα...αν λέμε για την ιδια,που ήταν μια αγγελία στις κρητικές αγγελίες με κάτι πέτρες
Η αγγελία δεν βρέθηκε
www.kritikes-aggelies.gr
Ενδιαφέρον φαίνεται η αγγελία μήπως έχει δοκιμάσει κάνεις;
εκανα εγω την καταδρομικη προχθες καθοτι ειχα αρκετη αποχη απο το σπορ τελευταια και λεω δεν μπορει θα παρω στη σειρα τις νεες αγγελιες καπου θα καταληξω...lefterpap έγραψε:
πηγε κανεις εδω?
Καμία απολύτως σχέση με ότι περιγράφει μπαζο σκέτο...έχω πάει και ακόμα κλεω τά χρήματα μουΗ αγγελία δεν βρέθηκε
www.kritikes-aggelies.gr
Ενδιαφέρον φαίνεται η αγγελία μήπως έχει δοκιμάσει κάνεις;