Cretan-Eagle
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 569
- Πόντοι
- 21
Ω ρε φίλε λίγο bdsm μου ακούγεται, αλλά θα με ενδιέφερε και πάλι.... έχεις κάνει στο ελεμεντ να ρωτήσω δηλαδή;
Ναι πολλές φορέςΩ ρε φίλε λίγο bdsm μου ακούγεται, αλλά θα με ενδιέφερε και πάλι.... έχεις κάνει στο ελεμεντ να ρωτήσω δηλαδή;
Όχι.....ωραιος, κανει και τιποτα αλλο χειροκινητο ;
Αλλά από την περιποίηση μετά πούδρα λάδι εγώ έχω τελειώσει κάνα δυο φορές στα χέρια τηςΌχι.....
και πως αντέδρασε?Αλλά από την περιποίηση μετά πούδρα λάδι εγώ έχω τελειώσει κάνα δυο φορές στα χέρια της
Δεν ξετρελαθηκεκαι πως αντέδρασε?
Καλησπέρα και από μένα. Είμαι χρόνια αναγνώστης της στήλης και χρόνια στην αναζήτηση ενός καλού μασάζ στο Ηράκλειο. Έχω περάσει σχεδόν από όλα τα χέρια που κάνουν μασάζ στο Ηράκλειο. Και έχω να πω ότι ανέβηκα Αθήνα την προηγούμενη βδομάδα και ήρθε μια κοπέλα από το diamonds massage ίριδα την λέγαν στο ξεναδοχειο που εμένα. Μασάζ 1.5 ώρας. Τόσα χρονια που κάνω στο Ηράκλειο τέτοιο μασάζ δεν μου ξανακαναν. Είμαστε χρόνια πίσω. Δυστηχως.
Εκεί αν και έχουν γραφτεί διάφορα δεν έχω ακόμα πάειΓιατί παίρνω και την Μαρία από το heraklion massage τηλέφωνο στο κινητό και το έχει κλειστό καιρό τώρα.
Sto heraklion massage εννοείς; από τι έχω καταλάβει τώρα δεν παίζει τιποταΕκεί αν και έχουν γραφτεί διάφορα δεν έχω ακόμα πάει
χαχαχαχα εγώ φταίω πες?Δεν ξετρελαθηκε
Μια ωρα μασαζ ποσο ειναι ρε φιλε εκει; Ποσες κοπελες εχει; Διαλεγεις εσυ; Ηλικιες και εμφανιση;εγω εχω παει heraklion massage 3 φορες τους τελευταιους 2 μηνες (μονο μασαζ εννοειται) γενικα ευχαριστημενος και θα ξαναπαω συντομα, δεν θελω να πω πολλα πραγματα απο σεβασμο και μονο, γιατι οι κοπελες εκει ειναι ντοπιες και σιγουρα με τον ενα η αλλο τροπο καποιος απο εσας θα τις ξερει προσωπικα, προσωπικα πιστευω οτι μετα απο πολλα λεφτα και πολυ καιρο, εχοντας γινει ας πουμε premium πελατης του χρυσου κλαμπ των πιστων πελατων και κερδισεις την εμπιστοσυνη της εχεμυθειας, μπορεις να ζητησεις κατι παραπανω, το θεμα ειναι αν θελει καποιος να επενδυσει χρονο, ενεργεια και πανω από ολα λεφτα για μια πιο ιδιαιτερη μεταχειριση σε μια τετοια περιπτωση
Καλημέρα, δίνω 20/Ω , έχω δει σίγουρα 3, πάω συγκεκριμένη μέρα λόγω υποχρεώσεων, όλες εμφανίσιμες (υποκειμενικό αλλά σίγουρα όχι μπάζα - υπέρβαρες) από 25 μέχρι 30 ηλικιακά, δεν έχει τύχει να διαλέξω, για την ώρα με έχει και καλά "αναλάβει" μια συγκεκριμένη.Μια ωρα μασαζ ποσο ειναι ρε φιλε εκει; Ποσες κοπελες εχει; Διαλεγεις εσυ; Ηλικιες και εμφανιση;
Έχω χρονια να πάω, από όταν παίζαν και άλλα εκει...