You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στο Ηράκλειο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andreas_Messara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 660K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
matrix..8444
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2022
- Like
- 998
- Πόντοι
- 81
Και εγώ μιλούσα μαζί τους θα έρθουν λένε αλλά λόγω χώρου δεν θα μπορούν να έχουν όλο το πακέτο υπηρεσιώνΜίλησα μαζί τους και πράγματι αν μαζευτούμε θα έρθουν.
Πακετακι θα της κλείσω αυτές!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τέλεια
Αν τις πάρεις σπίτι σου δε θα το έχουν δηλαδή? Σε τι πακέτο αναφέρεσαι? Στοματικό δλδ και μπάνιο μαζί δε θα κάνουν?Και εγώ μιλούσα μαζί τους θα έρθουν λένε αλλά λόγω χώρου δεν θα μπορούν να έχουν όλο το πακέτο υπηρεσιών
matrix..8444
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2022
- Like
- 998
- Πόντοι
- 81
Χειλαρες μήπως είναι από το ρουφωχωριΤεα, κρητικια λέει από Αρκαλοχώρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ όχι αυτοί το είπαν κάτι σάουνα υδρομασάζ χαμάμΑν τις πάρεις σπίτι σου δε θα το έχουν δηλαδή? Σε τι πακέτο αναφέρεσαι? Στοματικό δλδ και μπάνιο μαζί δε θα κάνουν?
Masazkriti
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Παιδιά εγω από περιέργεια ρώτησα αν κατεβαίνουν Κρήτη και μου είπαν αυτά που σας είπα. Μακάρι να στείλουμε πολλοί από ότι μου είπαν αν δουν ενδιαφέρον κατεβαίνουν και τώρα. Λεφτά θέλουν αυτές καλο μασάζ θέλουμε εμείς. Όλοι ευχαριστοιμενοι. Γιαυτό οποίος θέλει στέλνει και δηλώνει ενδιαφέρον και Ρω ταει και ότι θέλει.
Με το μασάζ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, σήμερα που είδα αυτά που λέγονται για αυτές από Αθήνα είπα να ψάξω και εδώ Ηράκλειο. Έχει κανείς ιδέα αν καμία αγγελία από τις κρητικές αξίζει? Απ' ότι κατάλαβα απ' αυτά που λέγονται τα μασατζιδικα εδώ δε κάνουν τα έξτρα... Μια αγγελία πχ στις κρητικές που το τηλ τελειώνει σε 9945 ξέρετε τι παίζει?
Cretan-Eagle
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 569
- Πόντοι
- 21
Πρώτα από όλα ευχαριστούμε πολύ και εύχομαι να κάτσει και να ρθουνε, μια ερώτηση γιατί για μένα είναι σημαντικό, το μασάζ είναι κανονικο καλο επαγγελματικο η πιο πολύ για την πίπα το κάνουν και λίγο ψευτομασαζ;Οκ κάνω μια περιγραφή πως το έζησα και τα υπόλοιπα ρωτηστε. Ήρθε στο ξεναδοχειο που εμένα γδυθηκαμε και οι 2 μπήκαμε στο μπάνιο μου έκανε μπάνιο με έτριψε με σαπούνι σε όλο το σώμα μου πήρε πιπα και εχυσα. Μετά με σκουπησε πήγαμε στο κρεβάτι μου έκανε μασάζ με τα χέρια μετά με το σώμα της. Και στο τέλος αλλη μια πιπα. Με έτριβε 1.5 ώρα. Αλλά 1.5 ώρα με το ρολόι όχι ξεπέτα. Αυτό έζησα εγώ και θα ήθελα πολύ να το ξανακάνω. Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε στο βαιπερ και απαντάνε αμέσως. Τώρα για σεξ δεν ρώτησα και δεν ξέρω αν κάνουν. Αυτά ξέρω εγώ αυτά είπα. Μια φορά έχω πάει δυστηχως. Αν ήξερα παραπάνω θα σας ελεγα
Επίσης έχει ελεύθερα πιασίματα;
Cretan-Eagle
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 569
- Πόντοι
- 21
Φταίει το ότι είμαστε μικρή αγορά, λίγοι πελάτες και.... Κλειστή κοινωνίαΈχω κάνει στο nirvana στην Αθήνα και καταλαβαίνω απόλυτα τι λες δυστυχώς στο Ηράκλειο τέτοιες υπηρεσίες ούτε σε 200 χρόνια..
Ας βοηθήσουμε όλοι να γίνει μια νέα αρχή όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε στο viber να δηλώσετε το ενδιαφέρον ώστε να προγραμματίσουν να κατέβουν.Φταίει το ότι είμαστε μικρή αγορά, λίγοι πελάτες και.... Κλειστή κοινωνία
Masazkriti
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Κανονικότατο μασάζ και πάρα πολύ καλό. Από τα καλύτεραΠρώτα από όλα ευχαριστούμε πολύ και εύχομαι να κάτσει και να ρθουνε, μια ερώτηση γιατί για μένα είναι σημαντικό, το μασάζ είναι κανονικο καλο επαγγελματικο η πιο πολύ για την πίπα το κάνουν και λίγο ψευτομασαζ;
Επίσης έχει ελεύθερα πιασίματα;
Cretan-Eagle
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 569
- Πόντοι
- 21
Παρά πολύ ενδιαφέρον αλλά πρέπει να έχουν δίκο τους χώρο αλλιώς δεν βολεύει....
Αν κάποιος έχει δικό του airbnb ή έχει κάποιο γνωστό καλό είναι να τους κάνει συγκεκριμένη πρόταση με επικοινωνία μαζί τους στο viber..τόσα χρόνια κλαιγομαστε ότι δεν υπάρχει τίποτα (και εγώ μαζί) πρέπει να βοηθήσουμε όλοι λοιπόν...
matrix..8444
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2022
- Like
- 998
- Πόντοι
- 81
Σωστά στο σπίτι μου μαζί με την γυναίκα μου η φαντασίωσηΑν τις πάρεις σπίτι σου δε θα το έχουν δηλαδή? Σε τι πακέτο αναφέρεσαι? Στοματικό δλδ και μπάνιο μαζί δε θα κάνουν?
ASPIRE(2)
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.502
- Πόντοι
- 4.656
Και η δική μου !!!Σωστά στο σπίτι μου μαζί με την γυναίκα μου η φαντασίωση
Freddo Espresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2015
- Like
- 810
- Πόντοι
- 86
Για αυτήν την αγγελία με την Ιταλίδα ξέρει κάποιος κάτι; Ειναι αυτη η άσχημη μεγάλη στην Παμφίλου που ειχε αναφερθεί ή όντως παίζει κάποια Ιταλίδα;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 495K