Έχει στα χανιωτικα νεαΚαλησπέρα που την βρίσκομαι αυτή? Έχει αγγελία κάπου?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dimitris zx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 89
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα. Ξέρουμε πρόγραμμα φίλε τη προσφέρει?Έχει στα χανιωτικα νεα
Οτι θέλει ο πελάτης απλάΚαλημέρα. Ξέρουμε πρόγραμμα φίλε τη προσφέρει?
Που είναι ; Εάν θες στείλε π.μ ευχαριστώΜάγκες ευαρα μονο
Με τέτοιες τιμές και επαγγελματικό μασάζ να έχει καλύτερα να πας σε ένα κέντρο αισθητικής σε φυσικοθεραπευτη η σε κάποιον ειδικό μασέρ τεσπα....Συναγωνιστές έχει πάει κανείς στο χαμάμ στην κεντρική πλατεία;
Δεν ρωτάω απαραίτητα αν παίζει κάτι ..θέλω να δω αν άξιζει και σαν εμπειρία να πάω..
Kakouris(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ειναι λιγο παχουλα μασαζ οχι κατι ιδιετερο αν πας πρωτη φορα κανει μονο φραπεδακι απο τη δευτερη παμε στο φουλ και ειναι μια χαρα καθαρη κοπελα τιμια τα χρηματαΗ viktoria ανανέωσε την αγγελία "μασάζ"... Είχε δοκιμάσει κανείς παλιότερα;;
Με Κατερίνα χαλεπα(226) προχωρησε κανείς;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολυ καλός να σαι καλά!! Χαλεπα πηγες τελικά;Ειναι λιγο παχουλα μασαζ οχι κατι ιδιετερο αν πας πρωτη φορα κανει μονο φραπεδακι απο τη δευτερη παμε στο φουλ και ειναι μια χαρα καθαρη κοπελα τιμια τα χρηματα
Kakouris(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ναι δε προχωραει μονο βραπε και οχι καλο αδικα λεφτα και πολυ ψυχρηΜε Κατερίνα χαλεπα(226) προχωρησε κανείς;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολυ καλός να σαι καλά!! Χαλεπα πηγες τελικά;
goustaro_milf
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
κοστος συνεδριας; επιτρεπει αγγιγματα χουφτωματα κατα τη διαρκεια;Ειναι λιγο παχουλα μασαζ οχι κατι ιδιετερο αν πας πρωτη φορα κανει μονο φραπεδακι απο τη δευτερη παμε στο φουλ και ειναι μια χαρα καθαρη κοπελα τιμια τα χρηματα
Kakouris(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
30 το μασαζ και 40 με φραπε χωρις χουφτωματα και γενικα αγγιγματα πολυ ψυχρη για μενα πεταμενα τα 40 ευρω απο μασαζ ομως καλο
Kakouris(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Συγνωμη η απαντηση αυτη πηγενε για τη κατερινα στη χαλεπα η βικτωρια παιδια οπως σας ειπα πρωτη φορα μεχρι να σε μαθει εχει μονο μασαζ με φραπεδακι στα 30 ευρω και εννοειται πολυ γλυκια αν και παχουλα με χουφτωματα κανονικα δευτερη φορα με 50 υπαρχει φουλ30 το μασαζ και 40 με φραπε χωρις χουφτωματα και γενικα αγγιγματα πολυ ψυχρη για μενα πεταμενα τα 40 ευρω απο μασαζ ομως καλο
Kakouris(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Λοιπον στη ναταλια που λες που τελιωνει σε 47 πηρα μολις τωρα και απο οτι δειχνει κατι κανει αλλα δε λεγονται μου ειπε απο το τηλ αυτα τωρα μεχρι που προχωραει δε ξερω ισως παω αυριο να δω τωρα η αλλη που τελιωνει σε 13 το ξεκοβει απο την αρχη
Λοιπον, σημερα επικοινωνησα με την ναταλια 447. Της λεω θελω να κλεισουμε ραντεβου για μασαζ και με ρωτησε τι προβλημα εχω και οταν της ειπα οτι θελω χαλαρωτικο μου απαντησε χαλαρωτικο δεν κανω και μου το εκλεισε...
Η βικτωρια δεν σηκωνει τηλεφωνο...
Η βικτωρια δεν σηκωνει τηλεφωνο...
Kakouris(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Λοιπον παιδια σημερα πηγα στη ναταλια που τελιωνει το τηλ της σε 447 η αποψη μου ειναι οτι ειναι οτι χειροτερο υπαρχει μακραν μασαζ δε ξερει καθολου ολο στο ιδιο σημειο μου εκανε ειναι πολυ χοντρη ασχημη αγελαστη φραπε κανει αλα ως εκει με λιγα λογια οποιος θελει να πεταξει λεφτα το τηλ το ξερετε???
Ρε μυστη μου μπας και δεν της αρεσες δεν γίνεται στο τηλ να σε έψησε έτσι και μετά να ξενέρωσε κάτι θα προεκηψε κατά την είσοδο σου??Λοιπον παιδια σημερα πηγα στη ναταλια που τελιωνει το τηλ της σε 447 η αποψη μου ειναι οτι ειναι οτι χειροτερο υπαρχει μακραν μασαζ δε ξερει καθολου ολο στο ιδιο σημειο μου εκανε ειναι πολυ χοντρη ασχημη αγελαστη φραπε κανει αλα ως εκει με λιγα λογια οποιος θελει να πεταξει λεφτα το τηλ το ξερετε???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 270
- Εμφανίσεις