Νέα

Μασάζ στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manolis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 460K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Nikosleon

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
57
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
<<ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ πεντικιούρ, μασάζ, στο χώρο μου
Πληρ. Τηλ. 690....079>> ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!
Καλησπέρα φίλε,δοκίμασες τελικά?

VGiannis78

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
309
Πόντοι
21
Καλησπέρα συναγωνιστές, βλέπω στο kanesex πολλές αγγελίες από κορασίδες στα Χανιά τη τελευταία εβδομάδα. Οι φωτογραφίες που έχουν παραπέμπουν σε κορίτσια από studio στην Αθήνα. Έχει δοκιμάσει κανείς τη τύχη να μας πει εμπειρίες????

JOHN-CRETE

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
18
Πόντοι
0
"Σχετικά με παλιότερες αναρτήσεις μου για το Day Spa Massage θα ήθελα να ενημερώσω ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτά που εμείς ψάχνουμε. Το διαπίστωσα ο ίδιος. Η κοπέλα είναι αυστηρά επαγγελματίας πάνω στο κομμάτι της αισθητικής και του θεραπευτικού μασάζ. Δουλεύει με συγκεκριμένους όρους. Ήταν λάθος μου να αναμένω κάτι παραπάνω".

gypaetos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
4
Like
162
Πόντοι
1
"Σχετικά με παλιότερες αναρτήσεις μου για το Day Spa Massage θα ήθελα να ενημερώσω ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτά που εμείς ψάχνουμε. Το διαπίστωσα ο ίδιος. Η κοπέλα είναι αυστηρά επαγγελματίας πάνω στο κομμάτι της αισθητικής και του θεραπευτικού μασάζ. Δουλεύει με συγκεκριμένους όρους. Ήταν λάθος μου να αναμένω κάτι παραπάνω".
Δηλαδη? Πηγες να την χουφτωσεις? :sunglasses:

Momo(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
<<ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ πεντικιούρ, μασάζ, στο χώρο μου
Πληρ. Τηλ. 690....079>> ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!
Κανα νέο;;

Kakouris(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλε,δοκίμασες τελικά?
Καλημερα εχω παει εγω 3 φορες στην κοπελα δε κανει κατι ιδιετερο οσες φορες και αν της το χω πει τελιωμα με το χερι κσνει και αυτο με γαντια χαχαχα επισεις ειναι αρκετα ψυχρηκαι δε θα την ελεγα και ωραια κανει ομως ωραιο χαλαρωτικο μασαζ.αν εχει παει καποιος αλλος και εκανε παραπανω να μας πει

• Like
Αντιδράσεις: EH2018

ftoupiou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
Καλημερα εχω παει εγω 3 φορες στην κοπελα δε κανει κατι ιδιετερο οσες φορες και αν της το χω πει τελιωμα με το χερι κσνει και αυτο με γαντια χαχαχα επισεις ειναι αρκετα ψυχρηκαι δε θα την ελεγα και ωραια κανει ομως ωραιο χαλαρωτικο μασαζ.αν εχει παει καποιος αλλος και εκανε παραπανω να μας πει
Ο χωρος ειναι καθαρος, διακριτικος?
Επισης φραπε κανει γυμνη?

Momo(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
Οχι κανονικα ντυμενη με γαντια κιολας οπως σας ειπα και δε σε αφηνει και να χουφτωσεις
Μάγκες τα χειρότερα 40€ του πεταματου και για μισή ώρα για έξτρα παμε στα 60€ για μια ώρα !! Η γυναίκα είναι 50ρα βλέπετε όμως αλλά πολυ κακή αίσθηση φραπέ με γάντι σου χρονομετράει κανονικά με αντίστροφη μέτρηση στο κινητό μιλούσε στο τηλ ταυτόχρονα ενώ με ετριβε και ντυμένη φυσικά καλυτερα φανταστείτε Κατερίνα νέα χώρα η καλύτερα στη TOP Μαριάννα αν και τζατζογρια ότι καλυτερο σε υπηρεσίες. Μακριά από το μανικιουρ πεντικιουρ μασάζ!!

• Like

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Μάγκες τα χειρότερα 40€ του πεταματου και για μισή ώρα για έξτρα παμε στα 60€ για μια ώρα !! Η γυναίκα είναι 50ρα βλέπετε όμως αλλά πολυ κακή αίσθηση φραπέ με γάντι σου χρονομετράει κανονικά με αντίστροφη μέτρηση στο κινητό μιλούσε στο τηλ ταυτόχρονα ενώ με ετριβε και ντυμένη φυσικά καλυτερα φανταστείτε Κατερίνα νέα χώρα η καλύτερα στη TOP Μαριάννα αν και τζατζογρια ότι καλυτερο σε υπηρεσίες. Μακριά από το μανικιουρ πεντικιουρ μασάζ!!
Έχεις pm

Konstantinos(5)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάω στη ντεμυ τις επόμενες μέρες. Αν έχει κάποιος υπόψη κάποια καλύτερη περίπτωση να με καθοδηγήσει..?

Gerrykirky

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα έχουμε τηλ της μαριανννας τοπ σε pm ευχαριστω εξ των προτέρων

EH2018

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
100
Πόντοι
1
θα ηθελα και εγω αν γινεται σε πμ ευχαριστω

Momo(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
Μάγκες μπείτε όλοι Χανιώτικα νέα η kanesex. Com αλλιώς γυρίστε μέχρι 10 σελίδες πισω το thread αναγράφονται ΟΛΑ

ftoupiou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
Επισκεφτηκα κ εγω την εν λογω κυρια, ο φιλοςβτα περιγραφει ποκυ σωστα....
50 χρονων παχουλη
Φραπες με γαντια καμια αλλη επαφη.
Το μασαζ οχι κατι ιδιαιτερο...
Χωρος καθαρος.... τυπισσα αγενης
Ακυρο απο μενα

• Like

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές