Καλησπέρα φίλε,δοκίμασες τελικά?ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
<<ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ πεντικιούρ, μασάζ, στο χώρο μου
Πληρ. Τηλ. 690....079>> ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gerrykirky
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Έχουμε τηλε σε pm Ζέτας ευχαριστωΠροσφέρει από όλα.
δεν το εχω αλλα ειναι στις χανιωτικες αγγελιες.. εχει δυο τηλεφωνα στην αγγελια της!!!Έχουμε τηλε σε pm Ζέτας ευχαριστω
Gerrykirky
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου δε μπορώ να το βρω
VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα συναγωνιστές, βλέπω στο kanesex πολλές αγγελίες από κορασίδες στα Χανιά τη τελευταία εβδομάδα. Οι φωτογραφίες που έχουν παραπέμπουν σε κορίτσια από studio στην Αθήνα. Έχει δοκιμάσει κανείς τη τύχη να μας πει εμπειρίες????
JOHN-CRETE
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2010
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
"Σχετικά με παλιότερες αναρτήσεις μου για το Day Spa Massage θα ήθελα να ενημερώσω ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτά που εμείς ψάχνουμε. Το διαπίστωσα ο ίδιος. Η κοπέλα είναι αυστηρά επαγγελματίας πάνω στο κομμάτι της αισθητικής και του θεραπευτικού μασάζ. Δουλεύει με συγκεκριμένους όρους. Ήταν λάθος μου να αναμένω κάτι παραπάνω".
gypaetos10
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
Δηλαδη? Πηγες να την χουφτωσεις?"Σχετικά με παλιότερες αναρτήσεις μου για το Day Spa Massage θα ήθελα να ενημερώσω ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτά που εμείς ψάχνουμε. Το διαπίστωσα ο ίδιος. Η κοπέλα είναι αυστηρά επαγγελματίας πάνω στο κομμάτι της αισθητικής και του θεραπευτικού μασάζ. Δουλεύει με συγκεκριμένους όρους. Ήταν λάθος μου να αναμένω κάτι παραπάνω".
Κανα νέο;;ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
<<ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ πεντικιούρ, μασάζ, στο χώρο μου
Πληρ. Τηλ. 690....079>> ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!
Kakouris(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλημερα εχω παει εγω 3 φορες στην κοπελα δε κανει κατι ιδιετερο οσες φορες και αν της το χω πει τελιωμα με το χερι κσνει και αυτο με γαντια χαχαχα επισεις ειναι αρκετα ψυχρηκαι δε θα την ελεγα και ωραια κανει ομως ωραιο χαλαρωτικο μασαζ.αν εχει παει καποιος αλλος και εκανε παραπανω να μας πειΚαλησπέρα φίλε,δοκίμασες τελικά?
Ο χωρος ειναι καθαρος, διακριτικος?Καλημερα εχω παει εγω 3 φορες στην κοπελα δε κανει κατι ιδιετερο οσες φορες και αν της το χω πει τελιωμα με το χερι κσνει και αυτο με γαντια χαχαχα επισεις ειναι αρκετα ψυχρηκαι δε θα την ελεγα και ωραια κανει ομως ωραιο χαλαρωτικο μασαζ.αν εχει παει καποιος αλλος και εκανε παραπανω να μας πει
Επισης φραπε κανει γυμνη?
Kakouris(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Οχι κανονικα ντυμενη με γαντια κιολας οπως σας ειπα και δε σε αφηνει και να χουφτωσειςΟ χωρος ειναι καθαρος, διακριτικος?
Επισης φραπε κανει γυμνη?
Μάγκες τα χειρότερα 40€ του πεταματου και για μισή ώρα για έξτρα παμε στα 60€ για μια ώρα !! Η γυναίκα είναι 50ρα βλέπετε όμως αλλά πολυ κακή αίσθηση φραπέ με γάντι σου χρονομετράει κανονικά με αντίστροφη μέτρηση στο κινητό μιλούσε στο τηλ ταυτόχρονα ενώ με ετριβε και ντυμένη φυσικά καλυτερα φανταστείτε Κατερίνα νέα χώρα η καλύτερα στη TOP Μαριάννα αν και τζατζογρια ότι καλυτερο σε υπηρεσίες. Μακριά από το μανικιουρ πεντικιουρ μασάζ!!Οχι κανονικα ντυμενη με γαντια κιολας οπως σας ειπα και δε σε αφηνει και να χουφτωσεις
kkoostas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 54
- Πόντοι
- 1
Έχεις pmΜάγκες τα χειρότερα 40€ του πεταματου και για μισή ώρα για έξτρα παμε στα 60€ για μια ώρα !! Η γυναίκα είναι 50ρα βλέπετε όμως αλλά πολυ κακή αίσθηση φραπέ με γάντι σου χρονομετράει κανονικά με αντίστροφη μέτρηση στο κινητό μιλούσε στο τηλ ταυτόχρονα ενώ με ετριβε και ντυμένη φυσικά καλυτερα φανταστείτε Κατερίνα νέα χώρα η καλύτερα στη TOP Μαριάννα αν και τζατζογρια ότι καλυτερο σε υπηρεσίες. Μακριά από το μανικιουρ πεντικιουρ μασάζ!!
Konstantinos(5)
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάω στη ντεμυ τις επόμενες μέρες. Αν έχει κάποιος υπόψη κάποια καλύτερη περίπτωση να με καθοδηγήσει..?
Gerrykirky
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα έχουμε τηλ της μαριανννας τοπ σε pm ευχαριστω εξ των προτέρωνΜάγκες τα χειρότερα 40€ του πεταματου και για μισή ώρα για έξτρα παμε στα 60€ για μια ώρα !! Η γυναίκα είναι 50ρα βλέπετε όμως αλλά πολυ κακή αίσθηση φραπέ με γάντι σου χρονομετράει κανονικά με αντίστροφη μέτρηση στο κινητό μιλούσε στο τηλ ταυτόχρονα ενώ με ετριβε και ντυμένη φυσικά καλυτερα φανταστείτε Κατερίνα νέα χώρα η καλύτερα στη TOP Μαριάννα αν και τζατζογρια ότι καλυτερο σε υπηρεσίες. Μακριά από το μανικιουρ πεντικιουρ μασάζ!!
Επισκεφτηκα κ εγω την εν λογω κυρια, ο φιλοςβτα περιγραφει ποκυ σωστα....Μάγκες τα χειρότερα 40€ του πεταματου και για μισή ώρα για έξτρα παμε στα 60€ για μια ώρα !! Η γυναίκα είναι 50ρα βλέπετε όμως αλλά πολυ κακή αίσθηση φραπέ με γάντι σου χρονομετράει κανονικά με αντίστροφη μέτρηση στο κινητό μιλούσε στο τηλ ταυτόχρονα ενώ με ετριβε και ντυμένη φυσικά καλυτερα φανταστείτε Κατερίνα νέα χώρα η καλύτερα στη TOP Μαριάννα αν και τζατζογρια ότι καλυτερο σε υπηρεσίες. Μακριά από το μανικιουρ πεντικιουρ μασάζ!!
50 χρονων παχουλη
Φραπες με γαντια καμια αλλη επαφη.
Το μασαζ οχι κατι ιδιαιτερο...
Χωρος καθαρος.... τυπισσα αγενης
Ακυρο απο μενα
giorgossschania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Μαγκες γεια σας!!!!
Στο κανε σεξ υπαρχει αγγελια για ξανθια καθαρη Ρωσσιδα με βυζαρεεεεεες!!!! Η αγγελια ανεβηκε πριν απο 50 λεπτα!!! https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/gia-liges-meres_i1291285
Στο κανε σεξ υπαρχει αγγελια για ξανθια καθαρη Ρωσσιδα με βυζαρεεεεεες!!!! Η αγγελια ανεβηκε πριν απο 50 λεπτα!!! https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/gia-liges-meres_i1291285
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις