ωραια διοτι σκεφτομαι να την επισκεφθω.. την ειχα παρει και παλαιοτερα τηλ αλλα μου ελεγε οτι δεν εχει χρονο δεν μπορει, να την καλεσω την επομενη μερα και μου το εκλεισε...απο οτι φαινεται εχει σταθερη πελατεια και δεν την νοιαζει και πολυΠροσφέρει από όλα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gypaetos10
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα! Δεν δοκιμασες την Ντέμυ?Καλημέρα σε όλους!καλά ρε παιδιά δεν υπάρχει τίποτα στα Χανιά???
Ναι βρε παιδιά κάτι άλλο εκτός αγγελιών..κάποια που να δουλεύει από στόμα σε στομαΚαλησπερα! Δεν δοκιμασες την Ντέμυ?
Dimitris zx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 89
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα και καλό μήνα. Φίλε αν θες για πες για ντεμυ τιμή υπηρεσίες τη προσφέρει?
gypaetos10
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
Καλό μηνα! Δεν την εχω δοκιμασει, ας πει καποιος συναγωνιστης που την εχει τιμήσει..Καλησπέρα και καλό μήνα. Φίλε αν θες για πες για ντεμυ τιμή υπηρεσίες τη προσφέρει?
VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα φίλε ποια είναι η Ζέτα για δώσε σε παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες εδώ ή σε PM, τηλέφωνο, τιμές και πρόγραμμα??? ΕυχαριστώΠροσφέρει από όλα.
VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
Έχει στην αρχή μασάζ σε όλο το σώμα και μετά αρχίζει το παιχνίδι.. καλή πίπα, ωραίο σεξ. 60€ τη πρώτη φορά και εφόσον ξανά πας η τιμή είναι 50€Καλησπέρα και καλό μήνα. Φίλε αν θες για πες για ντεμυ τιμή υπηρεσίες τη προσφέρει?
Διαγραμμένο μέλος 195493
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2019
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
<<ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ πεντικιούρ, μασάζ, στο χώρο μου
Πληρ. Τηλ. 690....079>> ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!
καλησπερα μαγκες ξερει κανεις για αυτην εδω??
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
ΧΑΛΑΡΩΣΗ ! ΕΥΕΞΙΑ ! ΑΠΟΛΑΥΣΗ !! ΑΠΩ ΤΙΣ 11:00 ΕΩΣ 19:00..ΚΕ ΜΗ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΙΝΙΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ..ΜΟΝΩ ΣΤΩ ΤΕΛΕΦΟΝΩ....τελ.690...7929
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
ΧΑΛΑΡΩΣΗ ! ΕΥΕΞΙΑ ! ΑΠΟΛΑΥΣΗ !! ΑΠΩ ΤΙΣ 11:00 ΕΩΣ 19:00..ΚΕ ΜΗ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΙΝΙΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ..ΜΟΝΩ ΣΤΩ ΤΕΛΕΦΟΝΩ....τελ.690...7929
VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
Τελικά δοκίμασες?? Τι λέει?? Περιμένουμε εντυπώσεις.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
giorgakis_89
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2017
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Δεν είναι και ότι καλύτερο.. Κάνει και σεξακι.. Δεν θυμάμαι χρεώσεις...καλησπερα μαγκες ξερει κανεις για αυτην εδω??
Καλημέρα,δοκιμάστηκε τελικά?Τελικά δοκίμασες?? Τι λέει?? Περιμένουμε εντυπώσεις.
link?telephone?Έχει στην αρχή μασάζ σε όλο το σώμα και μετά αρχίζει το παιχνίδι.. καλή πίπα, ωραίο σεξ. 60€ τη πρώτη φορά και εφόσον ξανά πας η τιμή είναι 50€
Δεν είναι καλή..είναι αρκετά χοντρή...καλησπερα μαγκες ξερει κανεις για αυτην εδω??
σε ευχαριστωΔεν είναι καλή..είναι αρκετά χοντρή...
να σαι καλα ειναι αν θυμαμαι καλα ειναι μια μολδαβεζα που ειναι λιγο αλλοπροσαλη αποτομη;Δεν είναι και ότι καλύτερο.. Κάνει και σεξακι.. Δεν θυμάμαι χρεώσεις...
giorgakis_89
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2017
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Εμένα μια χαρά μου έχει φερθεί απλά από τότε που την γνώρισα έχει χαλάσει πολύ η εμφάνιση της..να σαι καλα ειναι αν θυμαμαι καλα ειναι μια μολδαβεζα που ειναι λιγο αλλοπροσαλη αποτομη;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 270
- Εμφανίσεις