Νέα

Μασάζ στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manolis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 459K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

georgeabc

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
34
Πόντοι
0
Προσφέρει από όλα.
ωραια διοτι σκεφτομαι να την επισκεφθω.. την ειχα παρει και παλαιοτερα τηλ αλλα μου ελεγε οτι δεν εχει χρονο δεν μπορει, να την καλεσω την επομενη μερα και μου το εκλεισε...απο οτι φαινεται εχει σταθερη πελατεια και δεν την νοιαζει και πολυ

georgeabc

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
34
Πόντοι
0
η μαριαννα ηταν πολυ καλη και στην συννενοηση και σε ολα απλα ειναι λιγο μεγαλη σε ηλικια ειναι για τους δυνατους παιχτες??

Nikosleon

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
57
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους!καλά ρε παιδιά δεν υπάρχει τίποτα στα Χανιά???

Dimitris zx

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
89
Πόντοι
1
Καλησπέρα και καλό μήνα. Φίλε αν θες για πες για ντεμυ τιμή υπηρεσίες τη προσφέρει?

gypaetos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
4
Like
162
Πόντοι
1
Καλησπέρα και καλό μήνα. Φίλε αν θες για πες για ντεμυ τιμή υπηρεσίες τη προσφέρει?
Καλό μηνα! Δεν την εχω δοκιμασει, ας πει καποιος συναγωνιστης που την εχει τιμήσει.. :sunglasses:

VGiannis78

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
309
Πόντοι
21
Έχει στην αρχή μασάζ σε όλο το σώμα και μετά αρχίζει το παιχνίδι.. καλή πίπα, ωραίο σεξ. 60€ τη πρώτη φορά και εφόσον ξανά πας η τιμή είναι 50€

Nikosleon

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
57
Πόντοι
0
Παιδιά εάν κάποιος έχει κάποια που κάνει ραντεβού(όχι τα ίδια και τα ίδια από τις αγγελίες)είτε για μασάζ είτε για σεξ,μπορούμε να αλλάξουμε πληροφορίες και τηλ μέσω p.m.εννοειται πάντα με σοβαροτητα

Εγγρ.
17 Δεκ 2019
Like
10
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
<<ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ πεντικιούρ, μασάζ, στο χώρο μου
Πληρ. Τηλ. 690....079>> ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

georgeabc

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
34
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες ξερει κανεις για αυτην εδω??
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
ΧΑΛΑΡΩΣΗ ! ΕΥΕΞΙΑ ! ΑΠΟΛΑΥΣΗ !! ΑΠΩ ΤΙΣ 11:00 ΕΩΣ 19:00..ΚΕ ΜΗ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΙΝΙΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ..ΜΟΝΩ ΣΤΩ ΤΕΛΕΦΟΝΩ....τελ.690...7929

VGiannis78

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
309
Πόντοι
21
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
<<ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ πεντικιούρ, μασάζ, στο χώρο μου
Πληρ. Τηλ. 690....079>> ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!
Τελικά δοκίμασες?? Τι λέει?? Περιμένουμε εντυπώσεις.

giorgakis_89

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2017
Like
36
Πόντοι
0
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
ΧΑΛΑΡΩΣΗ ! ΕΥΕΞΙΑ ! ΑΠΟΛΑΥΣΗ !! ΑΠΩ ΤΙΣ 11:00 ΕΩΣ 19:00..ΚΕ ΜΗ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΙΝΙΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ..ΜΟΝΩ ΣΤΩ ΤΕΛΕΦΟΝΩ....τελ.690...7929
Δεν είναι και ότι καλύτερο.. Κάνει και σεξακι.. Δεν θυμάμαι χρεώσεις...

Nikosleon

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
57
Πόντοι
0
Δεν είναι καλή..είναι αρκετά χοντρή...

georgeabc

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
34
Πόντοι
0

giorgakis_89

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2017
Like
36
Πόντοι
0
να σαι καλα ειναι αν θυμαμαι καλα ειναι μια μολδαβεζα που ειναι λιγο αλλοπροσαλη αποτομη;
Εμένα μια χαρά μου έχει φερθεί απλά από τότε που την γνώρισα έχει χαλάσει πολύ η εμφάνιση της..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom