Νέα

Μασάζ στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manolis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 459K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

OrfeasXXX

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους και από εμένα.
-ΜΑΡΙΑΝΝΑ, τηλ*588, γραδάκι από Αλβανία, βυζάρες, καλό μασάζ και φραπεδάκι special.
-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΛΕΠΑ, τηλ*226, Ελληνίδα γύρω στα 45, μεγάλα βυζιά, πολύ καλό μασάζ, σπέσιαλ φραπέ.
-ΕΥΑ Η ΝΤΕΜΥ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟ, τηλ*441, Ελληνίδα γύρω στα 40 με πλαστικες και βυζάρες. Full πρόγραμμα, γουστάρει αυτό που κάνει.
Καλή συνέχεια και περιμένω τις εμπειρίες σας.

VGiannis78

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
309
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους και από εμένα.
-ΜΑΡΙΑΝΝΑ, τηλ*588, γραδάκι από Αλβανία, βυζάρες, καλό μασάζ και φραπεδάκι special.
-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΛΕΠΑ, τηλ*226, Ελληνίδα γύρω στα 45, μεγάλα βυζιά, πολύ καλό μασάζ, σπέσιαλ φραπέ.
-ΕΥΑ Η ΝΤΕΜΥ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟ, τηλ*441, Ελληνίδα γύρω στα 40 με πλαστικες και βυζάρες. Full πρόγραμμα, γουστάρει αυτό που κάνει.
Καλή συνέχεια και περιμένω τις εμπειρίες σας.

Καλησπέρα φίλε και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Μια διευκρίνιση θα ήθελα εάν γνωρίζεις η Μαριάννα και Κατερίνα εκτός από φραπέ που αναφέρεις έχουν και κάτι άλλο έξτρα sexaki δηλαδή??

• Like
Αντιδράσεις: EH2018

ftoupiou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
Η μαριαννα σιγουρα προχωραει η κατερινα δρν ξερω

Kakouris(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Παιδια ας πει καποιος που εχει παει στη κατερινα καθαρα αν προχωραει η οχι

tsaxpinis

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Την Εύα η ντεμη την δοκίμασα 4 φορές, πολύ δυνατό κομμάτι.... Επίσης ας μου στείλει κάποιος πληροφορίες για την φοιτήτρια η ας γράψει εδώ.... Ευχαριστώ

• Like

tsaxpinis

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Αν έχει κανείς άλλη πρόταση ας πέσει στο τραπέζι παρακαλώ. Έστω και μη δοκιμασμένη, για κασκαντεριλικι...
Σε ποια περιοχη βρισκεται η υποτιθεμενη φοιτητρια;
Παλιό λιμάνι.
οποίος ξέρει κάτι να μου στείλει προσωπικό μήνυμα

CRETANMAN(2)

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να γράψω και εγώ για την Λολα που βρίσκεται στην Σούδα την εμπειρία μου μιας και βλέπω ότι πολλοί ρωτάνε εδώ μέσα.Είναι γενικά δύσκολο να την βρεις στο τηλέφωνο,στο viber απαντάει αλλά εμένα προσωπικά μου φαίνεται σαν να μην το κυνηγάει και πολύ το θέμα,σαν να μην ενδιαφέρεται και τόσο να βρει πελάτες.Φανταστείτε ότι για να κλείσω ραντεβού αναγκάστηκα να στείλω ένα κατεβατό μηνύματα.Όταν την είδα από κοντά έπαθα ένα μικρό σοκ διότι κατά πάσα πιθανότητα είναι καταγωγής ρομά,έτσι τουλάχιστον μου φάνηκε εμένα αν και δεν παίρνω και όρκο για αυτό,έχει παρουσιαστικό σαν αυτές που πολλές φορές ζητιανεύουν στους δρόμους.Από εμφάνιση θα έλεγα ούτε καν μέτρια κοπέλα με σχετικά μικρό στήθος,σχετικά κοντή θα έλεγα αλλά βέβαια όλα αυτά είναι και γούστα διότι σε κάποιους αρέσουν σε κάποιους άλλους όχι.Πάντως κατά την άποψη μου δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει ούτε κατά διάνοια,έχω πετύχει σε οίκους ανοχής μακράν πιο όμορφες από αυτή και σου έρχεται και πιο οικονομικά βέβαια.Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι είναι ιδιότροπη(παράξενη) και γενικώς μη συνεννοήσιμη.Εν τέλει έφυγα διότι απογοητεύτηκα,δεν ολοκληρώθηκε το πράγμα.Μιας και είμαι καινούργιος σε αυτό το site θα ήθελα και εγώ όποιος επιθυμεί να μου στείλει τα τηλέφωνα αυτών των κοριτσιών που γράφεται μιας και ενδιαφέρομαι.

• Like

Kostas(24)

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά.. Τι παίζει τώρα στα Χανιά έχουμε κάτι?? Ας με ενημερώσει κάποιος.. Σας ευχαριστώ πολύ

Nikosleon

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
57
Πόντοι
0
Ελπίζω σύντομα να γίνω μέλος και να περνάμε όλοι καλά!αυτό έχει σημασία!

• Like

Nikosleon

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
57
Πόντοι
0
Λοοπον λοιπον το μυστηριο εχει λυθει βρεθηκαν εαν οχι ολα τα περισσοτερα απο τα "μασατζιδικα" που υπαρχουν και επεοδη την αλλη η την παραλλη βδομαδα σιγουρα θα μας κλεισουν λεω να σας βοηθησω!! οσοι ειναι να πατε και θελε ΣΟΒΑΡΑ ομως να πατε χωρις μαλακιες του τυπου"ειμαι ηρακλειο η οταν πληρωθω θα παω" στειλτε μου!!
Καλημέρα φίλε με ενδιαφέρει και θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια σου!

• Like

Nikosleon

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
57
Πόντοι
0
Eπισης εάν έχει κανείς την καλωσυνη να με βοηθησει πως μπορούμε να στέλνουμε προσωπικά μηνύματα εάν χρειαστεί σε κάποιον?

• Like

Nikosleon

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
57
Πόντοι
0
Αν κατάλαβα καλά πρέπει να έχω 5 δημοσιευμένα μνμ?οκ ευχαριστώ πολύ!

Nikosleon

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
57
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κάποιος αγγελία στα χανιώτικα νέα που λέει για μασάζ μανικιούρ κ τελειώνει σε 079?

Nikosleon

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
57
Πόντοι
0
Παιδιά όποιος θέλει ανταλλαγή πληροφοριών έστω και σε pm.το ζητούμενο για όλους νομίζω είναι να δοκιμάσουμε κάποια που δεν ξέραμε ως τώρα.απλα να είμαστε ειλικρινής με τα θετικά και αρνητικά ώστε να ο καθένας να έχει μια εικόνα τι θα συναντήσει στο περίπου.το ζητούμενο είναι επικοδομητικη και σοβαρή επικοινωνία χωρίς να εκτίθεται κανένας!

• Like

EH2018

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
100
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους εγω εχω παει 3 φορες μα την ευα και ειναι πολυ ενταξει η κοπελα να ειναι καλα το τηλε τελειωνει σε 441 στα χανιωτικα νεα στα διαφορα θα το βρειτε το λεω ξεκαθαρα.:rockon::fuck1::s&m_1::woldman:

Nikosleon

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
57
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους εγω εχω παει 3 φορες μα την ευα και ειναι πολυ ενταξει η κοπελα να ειναι καλα το τηλε τελειωνει σε 441 στα χανιωτικα νεα στα διαφορα θα το βρειτε το λεω ξεκαθαρα.:rockon::fuck1::s&m_1::woldman:
Έχω δοκιμάσει και εγώ και επιβεβαιώνω τον φιλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom