Νέα

Μασάζ στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manolis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 459K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ch_alavis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
212
Πόντοι
0
Να αναφέρω κι εγώ τα ευρήματα μου και να επιβεβαιώσω για Νέα χώρα gilf με 50 ευρώ πλήρες πακέτο, καλό σώμα για την ηλικία της, χάλια μασάζ (χάδια) και γενικά δεν προτείνω. Όχι πως βιαζόταν ή κάτι τέτοιο, το αντίθετο, απλώς νομίζω με τα ίδια λεφτά θα περάσει κανείς καλύτερα. Κανένα πρόβλημα πάντως με την επικοινωνία και ήταν και γλυκομίλητη.

Πάμε στην Λόλα τώρα στην Σούδα :cheesy:

Με παίδεψε 2 μέρες να την παλεύω με τα μηνύματα και πραγματικά είναι μεγάλη περιπτωσάρα μέχρι να καταφέρεις να σε δεχτεί, αλλά τελικά κατάφερα και την συνάντησα. Κορίτσι με αρκετά καλό σώμα, αρκετά καλό μασάζ, αλλά όχι με μεγάλη διάρκεια (φαντάζομαι αν κάποιος διαλέξει μόνο μασάζ θα κρατήσει πολύ περισσότερο), δεδομένου ότι δεν είναι κάποιο μασατζίδικο ασφαλώς, με αρκετή δύναμη στα χέρια της, παρόλο που δεν είναι μεγαλόσωμη (σίγουρα δεν είναι άσχετη στο μασάζ), δεν βιάζεται και ΠΟΛΥ καλή στα μετέπειτα, πολύ καυλιάρα και περνάει καλά κι η ίδια.
Στα μεγάλα μείον ο χώρος, όπου διαθέτει απλώς ένα μονό κρεβάτι, όμως άναψε σομπίτσα και γενικώς θα έλεγα ότι τίμησε το 50αρικο και σίγουρα προτείνεται για την περίοδο που περνάμε!

agrimi

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Like
60
Πόντοι
0
Καλημερα παίδες έχει κανεις το τηλεφωνώ της Ντέμης να μου το στηλει ευχεριστω

giorgakis_89

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2017
Like
36
Πόντοι
0
Να αναφέρω κι εγώ τα ευρήματα μου και να επιβεβαιώσω για Νέα χώρα gilf με 50 ευρώ πλήρες πακέτο, καλό σώμα για την ηλικία της, χάλια μασάζ (χάδια) και γενικά δεν προτείνω. Όχι πως βιαζόταν ή κάτι τέτοιο, το αντίθετο, απλώς νομίζω με τα ίδια λεφτά θα περάσει κανείς καλύτερα. Κανένα πρόβλημα πάντως με την επικοινωνία και ήταν και γλυκομίλητη.

Πάμε στην Λόλα τώρα στην Σούδα :cheesy:

Με παίδεψε 2 μέρες να την παλεύω με τα μηνύματα και πραγματικά είναι μεγάλη περιπτωσάρα μέχρι να καταφέρεις να σε δεχτεί, αλλά τελικά κατάφερα και την συνάντησα. Κορίτσι με αρκετά καλό σώμα, αρκετά καλό μασάζ, αλλά όχι με μεγάλη διάρκεια (φαντάζομαι αν κάποιος διαλέξει μόνο μασάζ θα κρατήσει πολύ περισσότερο), δεδομένου ότι δεν είναι κάποιο μασατζίδικο ασφαλώς, με αρκετή δύναμη στα χέρια της, παρόλο που δεν είναι μεγαλόσωμη (σίγουρα δεν είναι άσχετη στο μασάζ), δεν βιάζεται και ΠΟΛΥ καλή στα μετέπειτα, πολύ καυλιάρα και περνάει καλά κι η ίδια.
Στα μεγάλα μείον ο χώρος, όπου διαθέτει απλώς ένα μονό κρεβάτι, όμως άναψε σομπίτσα και γενικώς θα έλεγα ότι τίμησε το 50αρικο και σίγουρα προτείνεται για την περίοδο που περνάμε!
νέα χώρα ποια είναι?

Emmpap40

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει μια σερβα μιλφ ξέρει κανείς το τηλ της ; Αν το ξέρει ας μου το στείλει σε μήνυμα

nikosxania

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2020
Like
146
Πόντοι
0
συμφωνω για λολα ,αν βεβαια καταφερεις να την συναντησεις ,και αν της φερθεις καλα

ch_alavis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
212
Πόντοι
0
Νεα χωρα εννοουσα αυτην

Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους...Νεκρα μεγαλη πλάκωσε...Συναγωνιστες ειδα σημερα στην Αποκορώνου ενα υπεροχο μελαμψο τεμαχιο μεσαιου υψους καλοσχηματισμενο με τατουαζ πολλα σε χερι και ποδι....Με σορτσακι υπερκοντο και φανελακι στενο που διεγραφε τα δυο τεραστια βουνα της με τις δυο τεραστιες κορυφες...Ειχε αποφασισει το κοριτσι να μην φορεσει σουτιεν και μαλλον ουτε κατω...(Φανταστηκα στην πεινα μου επανω)...Εχω μια αισθηση οτι ισως ειναι του επαγγέλματος...Αν γνωριζει καποιος κατι...Ας δωσει καποια πληροφορια...Εστριβε από Μπονιαλη...

Για την Λολα προσωπικα δεν εχω γνωμη...Την επισκεφτηκα αλλα δεν ολοκληρωθηκε η συναντηση γιατι ο χωρος με απογοητευσε πολυ...Θα προσπαθησω ξανα ομως μαλλον γιατι εχει πεσει πεινα μεγαλη...

Για την Ευα/Ντεμη στον Αγιο Νεκταριο έχω να πω οτι τις τρεις φορε που πηγα εμεινα ιδαιιατερα ευχαριστημενος...Μασαζ χαλαρο και μαστορισσα στην πεολειχια...Ασε που μου εδεινε μια εντυπωση οτι την γουσταρει την ψ--η...Αυτα

Τελος αν καποιος γνωρισει κατί για αυτό...

Καλη συνεχεια σε ολους και κουραγιο

trelokomio81

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Για την κοπελιά στην Χαλέπα έχουμε καμιά κριτική;. Ηλικία, εμφάνιση, υπηρεσίες κτλ.;

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
Για την κοπελιά στην Χαλέπα έχουμε καμιά κριτική;. Ηλικία, εμφάνιση, υπηρεσίες κτλ.;

Δεν εχω παει ακομα, μου ειπε οτι λογω καραντινας δεν δουλεύει. Ξερω οτι ειναι γυρω στα 40 κ αν εχω
το σωστο προφιλ της στο φβ δεν ειναι καθολου κακη....

• Like
Αντιδράσεις: EH2018

goustaro_milf

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Like
108
Πόντοι
0
πληροφοριες για τη κοπελα στη χαλεπα? εμφανιση τηλεφωνο επικοινωνιας κοστος.. αν υπαρχει κ το φβ της ακομα καλυτερα

trelokomio81

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
πληροφοριες για τη κοπελα στη χαλεπα? εμφανιση τηλεφωνο επικοινωνιας κοστος.. αν υπαρχει κ το φβ της ακομα καλυτερα
Στα παραπάνω ποστ για αυτό ακριβώς μιλάμε.. Κάνε τον κόπο να διαβάσεις και μην ρωτάς τα ίδια... Όπως λέει, δεν εργάζεται τώρα... Τί ξαναρωτάς;..

Mic(2)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Διάβασα αρνητικά για τον χώρο της Λόλας. Να ρωτήσω δηλαδή, χώρο για ντουζάκι έχει, ή φεύγεις λαδωμένος??

Nosiros

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Κριτικές
3
Like
349
Πόντοι
21
Οι παρακάτω πληροφορίες είναι συγκεντρωμένες από παλαιότερα ποστ και πιθανών τα τηλέφωνα να μην ισχύουν.
Οποιος έχει να συμπληρώσει ή να διορθώσει κάτι όπως περιοχή εμφάνιση σερβις τιμές κλπ ας το κάνει

ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΜΑΣΑΖ από πτυχιούχο για άνδρες ή γυναίκες, χαλαρωτικό, θεραπευτικό,κυτταρίτιδα,αλατοθεραπεία, βεντούζες, αποτρίχωση. Eπίσης ανακούφιση από τα πιασίματα, τα κρυώματα και την κούραση από το πρώτο μασάζ. Συνεργασία και με ξενοδοχεία.
Πληρ. Τηλ.κ. Μαριάννα 693***588 cosmote, 699***870 wind*

ΖΕΤΑ
ΜΑΣΑΖ από φυσιοθεραπεύτρια μασέρ, έμπειρη κοπέλα, αναλαμβάνει αποκατάσταση, προβλήματα αυχένα και μέσης, χαλάρωση, άγχος,στρες, κρυώματα. Μόνο με ραντεβού.
Πληρ. Τηλ.6970***677 cosmotefrog, 6949***717 vodafone (από9π.μ. - 9 μ.μ.), δεν θα απαντηθούν κλήσεις με απόκρυψη .

ΛΙΘΟΥΑΝΕΖΑ
ΜΑΣΑΖ έμπειρη κοπέλα από τη Λιθουανία με πτυχίο, αναλαμβάνει μασάζ χαλαρωτικό και αντιστρές. Μόνο σοβαρές προτάσεις.
Πληρ. Τηλ.6986***115 (15.00-20.00)
www.bourdela.com/forum/masaz/masatzidika-eparxias/67034-masaz-sta-xania?limitstart=1350#post-8839807]1[/url]

ΜΑΣΑΖ επαγγελματικό φυσικοθεραπευτικό, για άνδρες και γυναίκεςγια προβλήματα αυχένα, μέσης, αρθρίτιδας, στρες, κυτταρίτιδας. Μόνο σοβαρές προτάσεις. Πληρ. Τηλ.699***750

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΛΕΠΑ Γύρω στα 45+ κοντό μαλλι ξανθό μεγάλα βυζιά κοντούλα φραπέ
ΜΑΣΑΖ κοπέλα Eλληνίδα, πτυχιούχος, προσφέρει στον χώρο της μασάζ, αποτρίχωση, μανικιούρ, πεντικιούρ για γυναίκες και άνδρες, σε πολύ καλές τιμές.
Πληρ. Τηλ.6972***226 απο 9.00-21.00, κλήσεις με απόκρυψη δενθα απαντηθούν .
www.bourdela.com/forum/masaz/masatzidika-eparxias/67034-masaz-sta-xania?limitstart=1470#post-9320882]1[/url]

ΙΟΥΛΙΑ
ΜΑΣΑΖ χαλαρωτικό παρέχει κυρία με βεβαίωση σπουδών spa.Πληρ. Τηλ.694***812
www.bourdela.com/forum/masaz/masatzidika-eparxias/67034-masaz-sta-xania?limitstart=1350#post-8839379]1[/url]
www.bourdela.com/forum/masaz/masatzidika-eparxias/67034-masaz-sta-xania?limitstart=1380#post-8843768]2[/url]

ΜΑΣΑΖ χώρος ιδανικός για σωματική ευεξία. Διάφορα είδη μασάζ.
Πληρ. Τηλ.Καθημερινά 11π.μ.-21.00. κατόπιν ραντεβού: 6976***034
www.bourdela.com/forum/masaz/masatzidika-eparxias/67034-masaz-sta-xania?limitstart=1365#post-8840226]1[/url]

ΕΥΑ Η ΝΤΕΜΥ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟ Μελαχρινή γύρω στα 40 με πλαστικες τα κανει όλα και κουλούρι
ΜΑΣΑΖ κοπέλα Ελληνίδα αναλαμβάνει μασάζ χαλαρωτικό, σε ένα όμορφο περιβάλλον, στο δικό μου ή το δικό σας χώρο. Καθημερινά και Κυριακές, μόνο με ραντεβού. Τιμές προσιτές. Το μασαζ Εύα θα παραμείνει ανοικτό τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής.
Πληρ. Τηλ. 699****441 τηλέφωνα με απόκρυψη δεν θα απαντηθούν 

www.bourdela.com/forum/masaz/masatzidika-eparxias/67034-masaz-sta-xania?limitstart=1365#post-8840578]τηλέφωνα[/url]

Momo(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
Για την καινούργια αγγελία μανικιούρ πεντικιούρ μασάζ που τελειώνει σε
690***9079 καμιά πληροφορία;;

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
Για την καινούργια αγγελία μανικιούρ πεντικιούρ μασάζ που τελειώνει σε
690***9079 καμιά πληροφορία;;
Καλησπέρα!!! Που ειναι αυτη η αγγελια γιατι την ψαχνω κ δεν την βρισκω!!!
Επίσης βρηκα στο kanesex μια καινουρια αγγελια μασαζ με κορασιο 22 ετων. Το προβλημα ειναι οτι το ιδιο προφιλ που ανέβασε την αγγελια εχει ανεβασει κ αλλες 5-6 σε ολη την Ελλαδα κ μαλιστα σε μια αγγελια εχει ακριβως την ίδια φωτογραφία.

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1

Nosiros

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Κριτικές
3
Like
349
Πόντοι
21
Για την αγγελια που αναφερει ο φιλος momo μετο τηλ690****9079 δεν βρηκα κατι στο συνδεσμο που εβαλες.

Η αγγελία του momo είναι στα www.haniotika-nea.gr/aggelies/?aggcat=prosf_erg_categ]χανιώτικα νεα[/url]

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
Για την αγγελια που αναφερει ο φιλος momo μετο τηλ690****9079 δεν βρηκα κατι στο συνδεσμο που εβαλες.

Η αγγελία του momo είναι στα www.haniotika-nea.gr/aggelies/?aggcat=prosf_erg_categ]χανιώτικα νεα[/url]
Οκ, σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση

Momo(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
Πήγε κάνεις στο καινουργιο;;