You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
30 αρες δεν ξέρω καμία να υπάρχει εδώ αν ξέρεις κάποιος φίλος μέλος του φόρουμ ας μας ενημερώσει σε pm αν θέλει.. 50 αρες υπάρχουν πολλές άνοιξε τα χανιώτικα νέα και θα τις βρεις.. επίσης μπορείς να ανατρέξεις τις προηγούμενες σελίδες στο thread και να βρεις μερικές..Κοπελιά,ποιες οι επιλογές σε 30αρα με 50αρα στα Χανιά?
Λοιπον, ειχα επισκεφτει την Victoria το 2022 σε σπιτι εξω απο τα χανια προς Πλατανια...δεν θυμαιμαι το ονομα της περιοχης...η κοπελα ειναι περιπου στα 50...προσφερει μασαζ κ υπηρεσιες σεξ.... ειναι στρουμπουλη και γενικα δεν λεει οχι σε τπτ... δεν ειχα ξαναεπισκεφτει γιατι απο εμφανιση δσν ελεγε κ πολλα...Καλησπέρα!! Εχω διαβάσει αποσπασματικά σχόλια για victoria , θα μπορούσε κάποιος να μας διαφωτίσει ως προς ηλικία ,εμφάνιση και παροχές;; Ευχαριατω!!
Ευχαριστώ!!Λοιπον, ειχα επισκεφτει την Victoria το 2022 σε σπιτι εξω απο τα χανια προς Πλατανια...δεν θυμαιμαι το ονομα της περιοχης...η κοπελα ειναι περιπου στα 50...προσφερει μασαζ κ υπηρεσιες σεξ.... ειναι στρουμπουλη και γενικα δεν λεει οχι σε τπτ... δεν ειχα ξαναεπισκεφτει γιατι απο εμφανιση δσν ελεγε κ πολλα...
Morningstar0000000
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ομάδα ψάχνω κάποια που να κάνει Nuru massage ή body to body στα Χανιά και δεν βγάζω άκρη... Έχεις κάνεις καμιά ιδέα να βοηθήσει έναν συναγωνιστή?
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Καλημερα συναγωνιστη και χρονια πολλα.Λοιπον, ειχα επισκεφτει την Victoria το 2022 σε σπιτι εξω απο τα χανια προς Πλατανια...δεν θυμαιμαι το ονομα της περιοχης...η κοπελα ειναι περιπου στα 50...προσφερει μασαζ κ υπηρεσιες σεξ.... ειναι στρουμπουλη και γενικα δεν λεει οχι σε τπτ... δεν ειχα ξαναεπισκεφτει γιατι απο εμφανιση δσν ελεγε κ πολλα...
Μηπως εχεις καποιο τηλ, ή ξερεις που μπορω να βρω;
Giannaros2002
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Τι τιμές έχουν η Εύα και η victoria?
Εύα 60, αν βέβαια δεν εισαι ψαρωμένος, δηλαδή αν σε ρωτήσει αν πηγαίνεις πρώτη φορά μην πεις ναι :p. Victoria δεν ξέρω κανένα 50 ρικο υποθέτωΤι τιμές έχουν η Εύα και η victoria?
Sour minis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2021
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Εμπειρια με Βικτόρια υπαρχει;Εύα 60, αν βέβαια δεν εισαι ψαρωμένος, δηλαδή αν σε ρωτήσει αν πηγαίνεις πρώτη φορά μην πεις ναι :p. Victoria δεν ξέρω κανένα 50 ρικο υποθέτω
Giannini.28
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα φίλε μπορείς να μου στείλεις να μου πειςΚαλησπέρα οποίος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή εμπειριών και πληροφοριών για μασέρ η εσκορτ για Χανιά και Ρέθυμνο ας μου στείλει pm.. είμαι χρόνια στο Σιτέ και έχω αρκετές γνώσεις...
Αν θες στεθλε μου pm kalimeraΚαλησπέρα οποίος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή εμπειριών και πληροφοριών για μασέρ η εσκορτ για Χανιά και Ρέθυμνο ας μου στείλει pm.. είμαι χρόνια στο Σιτέ και έχω αρκετές γνώσεις...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχουμε τηλ σε pm KalimeraaΕμπειρια με Βικτόρια υπαρχει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχουμε τηλ καλημέραΕγώ πήγα πάλι Εύα και με κέρασε κιόλας
Θα ήταν ειδανικοΘ
Θα μπορουσε κανεις να κανει μια συνοψη των αγγελιων στα χανιωτικα νεα; μηπως κ ξαναζεσταθει το νημα!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 270
- Εμφανίσεις