You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλησπερα παιδια.Υπαρχουν καπου φωτο της Ευας-Ντεμυ? Καποιο ινστα ισως.Ευχαριστω!
Ναι υπάρχουν στο φβ Εύα μασάζ γράψε και θα την δειςΚαλησπερα παιδια.Υπαρχουν καπου φωτο της Ευας-Ντεμυ? Καποιο ινστα ισως.Ευχαριστω!
Ναι υπάρχουν στο φβ Εύα μασάζ γράψε και θα την δειςΕ
Ευχαριστω παρα πολυ! Αν παω θα ενημερωσω σχετικα με την εμπειρια!Ναι υπάρχουν στο φβ Εύα μασάζ γράψε και θα την δεις
gypaetos10
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα μύστες! Το κορίτσι εδώ (που δεν κάνει μόνο μασάζ εννοείται.. ) βρίσκεται στην Κρήτη, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το αν είναι στα Χανιά.. αν ξέρει κάποιος, ή αν του έχει απαντήσει στο messenger, ας μας ενημερώσει...
Anna Annoula Masaz Valeria
Anna Annoula Masaz Valeria is on Facebook. Join Facebook to connect with Anna Annoula Masaz Valeria and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and...
www.facebook.com
Τελικά το ειδες?Υποθέτω ότι οι περισσότεροι θα είστε απασχολημένοι με τουριστικες δραστηριότητες όμως καθώς είναι επίμαχο το διάστημα αυτό.
όποτε ίσως δεν θα έχετε χρόνο για μασάζ .. καλύτερα να το δω από Σεπτέμβριο
goustaro_milf
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Like
- 107
- Πόντοι
- 0
παρτην ενα τηλεφωνο να δεις τι θα σου πει και ενημερωσε κι εδω μετα
Εχασα το τηλεφωνο γιαυτο κοιταξα να το βρω εκει.παρτην ενα τηλεφωνο να δεις τι θα σου πει και ενημερωσε κι εδω μετα
trelokomio81
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Χανιά 6 7 8 Δεκεμβρίου Χανιά
Πραγματικές φωτογραφίες!!! Για καλύτερη επικοινωνία Facebook Anna Annoula Masaz Valeria Email annoula.anna2424@yahoo.com Instagram Annoula.masaz Twitter πού έγινε Χ anna.masaz.anna33 @MasazAnna Είμαι Καλλονή, ψηλή, ξανθιά και σού κάνω μασάζ χαλαρότεικο για περίπου μία ώρα!!! Στείλτε μου μήνυμα...
kanesex.com
Επίσκεψη προ ημερών στην κοπέλα της αγγελίας. Κλείσιμο ραντεβού μέσω τηλεφώνου σχετικά εύκολα. Τιμή για μασάζ και σεξ στα 80€, για δεύτερη μπιστολια +20€, μου είπε. Ο χώρος καθαρός... Όμως, η κορασίδα δεν έχει καμία σχέση με μασάζ... Χάιδεμα στην πλάτη ήταν του 5λεπτου, με πολύ μπλα μπλα... Κοιτούσε να με ξεπεταξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα... Επίσης το τηλέφωνο της δεν σταμάτησε να χτυπά όλη την ώρα... Εμφανισιακά είναι αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες... Δεν αφήνει πολλά πολλά δηλαδή αγγίγματα δάκτυλα κτλ... Κάτ εμέ πεταμένα λεφτά...
goustaro_milf
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Like
- 107
- Πόντοι
- 0
εχει καποιος το φβ της κατερινας χαλεπα?
Kapronikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
goustaro_milf
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Like
- 107
- Πόντοι
- 0
και τι λεει αυτη?
κοντά στα 50-55 , ξεπέτα , δεν κανεις σεξ μονο μασάζ και χειρομαλακία.Ερωτική απόλαυση εχει κανεις στα υποψιν του αυτην την αγγελια?
Έχουμε τηλεφωνοΤώρα θα είναι 60 άρα με ωραίο σώμα για την ηλικία της.. από υπηρεσίες προσφέρει μασάζ με εκτόνωση και σε κάποιους παλιούς προσφέρει και σεξ
γεια σας μπορεις να μου στειλεις το τηλεφωνο και εμενα
Έχουμε τηλέφωνο αδερφέ ;;γεια σας μπορεις να μου στειλεις το τηλεφωνο και εμενα
Εχουμε τξλδεν ξερω αν ενδιαφερεστε αλλα λογω κρισης υπαρχει αντρας εχεμυθος και δωρεαν...τελειο φραπε..ρουφηγμα..γλυψιμο σουφρας μπαλακια..με χαλαρωσε και με ξεζουμισε καλυτερα απο οσες γκομενες εχω παει...υπαρχει τηλ να δωσω αλλα πρεπει να τον ρωτησω..δεν νομιζω να μην θελει γιατι τρελενεται να γλειφη πουτσο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπάρχει τγλπαιδια η ζετα πιανει πολυ την συζητηση..αλλα στο τελος γαμας κιολας,εχει παει προς χαλεπα,,με την κατερινα μιλησε καποιος?
trelokomio81
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα φίλοι... Εκτός από την Εύα υπάρχει άλλη επιλογή για μασάζ και ότι προκύψει;
Giannini.28
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γύρισε η ζετα;Εχουμε τξλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπάρχει τγλ
trelokomio81
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
6982345760 Για λίγες μέρες
Είμαι εδώ μόνο για σένα !!! Κάλεσε με για ένα χαλαρωτικό και καυτό μασάζ. Σε περιμένω στον όμορφο και καθαρό χώρο μου...
kanesex.com
ΜΑΣΑΖ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ
6988640434. ΙΩΑΝΝΙΝΑ. 18-20/11/24 Ελληνίδα εμπειρη σε περιμένω στο χώρο μου να ζήσουμε μια αξέχαστη ωρα με χαλαρωτικο και απολαυστικο μασαζ. Θα σου χαρισω μοναδικές στιγμές μασαζ και sex.
kanesex.com
Χρύσα 6982345760
Ειμαι εδώ !! Εχεμυθα και διακριτικά σου προσφέρω ένα χαλαρωτικό μασάζ... Κάλεσε με.. 22 χρονών καυτή Ελληνίδα.
kanesex.com
Καλησπέρα. Έχει κάποιος εμπειρία για κάποια από τις παραπάνω αγγελίες;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις