Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε παιδιά έχει παει κανείς πρόσφατα choco spa στο Μαρούσι. Πήγα 4-5 φορές Αύγουστο και Σεπτέμβριο και δεν έχω ξαναπάει. Ήταν καναδυο καλές, αλλά μόνο φραπέ..... κυριλέ χώρος όμως..
Τελικά η περίφημη ΓΙΩΤΑ από Βείκου κλπ. έχει χαθεί ή δουλεύει κάπου?
ρε μαγκες εγω πηγα 2 φορες μεσα στον νοεμβρη και τιποτα...οχι φραπε αλλα μολις της ακουμπησα τα βυζακια με κοιταξε αγριεμενη ....αν και στο τελος μου σκασε ενα φιλακι στο στομα αλλα μεχρι εκει..μονο κολο και μπουτια χουφτωνα...αν θυμαμαι καλα και τις 2 φορες πηρα την Ινα κοντουλα ξανθουλα αλλα δεν υπηρχε πονηραδα...δηλαδη τι πρεπει να κανουμε στην τελικη?Αν ειναι σαν εσενα θα γράψει τον Μαιο "Ξερει κανεις ..... ειχα παει το Δεκεβριο.....". Πες μας εσυ εμπειρίες. Εχει καμια καβλιαρα? Τι προτεινεις να περάσουμε μια βολτα?
και αν πάμε με την δική σου καθοδήγηση θα σου πούμε τη γνωμη μας.
Που ακριβώς άνοιξε ρε φιλαράκι? εμείς από τη γλυφάδα έχουμε πήξει στο δρόμο! πες!Το Ομηρου ανοιξε παραρτημα Γλυφάδα (ή καποια απο εκει εκανε δικο της). Σούπερ, σε 5 λεπτα να γαμαμε και εμεις οι νότιοι χωρις να χρειάζεται να διασχίζουμε την Ποδειδώνος ακι τη Συγγρού!
Καλός χώρος, εγω τους ξεκαθάρισα ότι το μπάτζετ που δίνω για υπηρεσίες του είδους ειναι μεγαλο και να μη μου αρχίσουν τις γνωστες μαλακίες ''να γνωριστούμε και βλέπουμε'' ή τίποτα χειρογλύκανα. Πρέπει να το είπα και ωραία γιατί η τύπισσα γέλασε και με πέρασε αμεσως στο ψητο, και μάλιστα με κοπέλα της επιλογης της (συστημενη, δηθεν). Οταν ρωτησα τι χρωτάω, μου είπε ''ότι θές'' και έδωσα ενα κατοσταρικάκι.
ΥΓ. Και το μασαζ, ήταν πολυ καλό. Πήρα την Μαρία.