χρωσταω μια διηγηση για το πως περασα στις 30/12/2006 στη γεννηματα 133.εκλεισα ραντεβου με μια ρωσσιδα γυρω στα 35 βικτωρια το ονομα της.μετρια εμφανιση 1.65,αδυνατη,ξανθια,κοντο μαλλι.με ρωτησε τι προγραμμα θελω κ της ειπα το πιο χαλαρωτικο.πηρα τελικα 40 μασαζ με 20 ευρω.η γκομενα ξερει κ γαμω τα μασαζ μου εκανε σε ολο στο σωμα ακομα κα κωλο ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.ο τζουτζουκος μου εμεινε παραπονεμενος.φευγω απο εκει ανανεωμενος να πω την αληθεια αλλα κ τρομερα καβλωμενος.γιαυτο κ πηγα για πρωτη φορα καλλιροης κ φρατζη.μου ανοιξε μια ρωσσιδα παλι στα 45 κ με ρωταγε τι θελω κ απο που εμαθα το μερος.της λεω θελω το προγραμμα 60 + 20 κ της εκλεισα το ματι.γελασε κ μπηκα μεσα.μου προσφερε κοκα κολα κ καφε κ τοτε ξεκινησαν τα ωραια.παρελασανε μπροστα μου 8 μουνακια για καθε γουστο.α!!!!παρεπιπτωντως υπαρχουν καποιοι μαλακες στο site που καθονται κ ξερνανε τα παντα που γραφονται εδω.υπηρχε καποια σειρα που ελεγε για μια γεωργιανη την ευα που το καταπινει κ κανει ακαπωτο.το κοριτσι το καψανε αυτοι οι μαλακες γιατι την καρφωσανε στην τσατσα κ πρεπει να τη διωξανε.μου τα ειπε η τσατσα η ιδια οταν την ρωτησα για ακαπωτο.παμε στην ουσια.διαλεξα μια 21 απο ρωσσια βαλια το ονομα της.ενα κοριτσι 1.68 ξανθο μακρυ μαλλι,κορμι λαμπαδα.μου αρεσε γιατι ειχε πολυ γλυκεια φατσα,το κοριτσι της διπλανης πορτας θα ελεγα.ξεκινησε με μασαζ 20 νλεπτα της πλακας εντελως ομως.μιλαγε ταυτοχρονα για διαφορα.μετα μου ειπε να γυρισω κ τοτε ξεκινησανε τα ωραια.γδυθηκε κ αρχισε να με γλυφει παντου στο στηθος,στις ρωγες,στην κοιλια.μετα ξεκινησε το κλαρινο.η κοπελα κατεχει το αθλημα.την εβαλα κ στηθηκε σε σταση 69 για να εχω θεα τα κωλομερια της.μετα ηρθε απο πανω κ επαθα σοκ.ηταν ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΟΜΟΥΝΑ που ποναγε το καβλι μου 1 μερα ολοκληρη.απορια!!οταν με καβαλαγε υπηρχε πισω μας ενας καθρεφτης.επαιρνε συνεχεια ποζες κ κοιταζε διαρκως εκει με ναζι.εχει τυχει σε αλλον αυτο το πραγμα?εγινα πρωταγωνιστης σε καμια ταιναι στη ρωσσια???δε γαμιεται ειπα θα γινω κ διασημος κ της ζητησα να κατσει στα 4 οπυ εκει παρεδωσα τα φλοκια μου.μολις τελειωσα εκατσε 5 λεπτα ακομη κ μιλαγαμε.υστερα μου εδωσε 4 φιλακια στο μαγουλο κ τελος.εμπειρια??δεν εκλαψα τα λεφτα μου γιατι ηταν σαν να το εκανα με την γκομενα μου.σημερα πηγα ξανα γεννηματα γιατι με ειχε καβλωσει μια ελληνιδα αθηνα το ονομα της.μολις εφτασα μου ειπε μια κοπελα οτι ειναι αρρωστη κ την αντικαθιστα εκεινη.ονομα δεν ρωτησα γιατι ηταν ψιλομπαζο 1,55 αδυτανη ξανθια χωρις βυζι.δε γαμιεται λεω αφου ηρθα χαλαλι.πηρα το προγραμμα της μιας ωρας με 30 ευρω.μασαζ πολυ κατωτερο απο της βικτωριας παντου ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟ ΜΟΥ.εφυγα δυσαρεστημενος παλι.εχω δυο αποριες οποιος θελει απανταει εδω ή στελνει pm.πρωτη απορια ειναι με τον καθρεφτη στην φραντζη και δευτερη κ πιο σημαντικη στη γεννηματα παιζει φραπε,πιπα?αν ναι ποιο προγραμμα παιρνεις και ποιες κοπελες το κανουν?με ενδιαφερει η αθηνα κυριως.καποια σειρα ειχε πει οτι με 40 ευρω γινεται.δε διευκρινησαι ποια το κανει και ποιο προγραμμα το απλο με τα 40 λεπτα κ το πληρωνει διπλο ή ειναι παπαριες?καλο ειναι να γραφουμε αληθειες κ μη τα σκαμε τα ευρω ασκοπα.ελπιζω να βοηθησα κ εγω λιγο στον αγωνα.περιμενω απαντησεις.ζητω η αθηνα!!!