giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
γνωριζει κανεις για καποιο μασαζαδικο στην καλλιθεα θησεως 128?
.....ψιλο παρακμη εχει καταντησει..
γνωριζει κανεις για καποιο μασαζαδικο στην καλλιθεα θησεως 128?
Με εξαίρεση ότι η Καίτη, από τις καλύτερες Milf έφυγε...
ΠΟΥ πήγε???
Φέρε μαζί σου προφυλακτικά! (δεν έχουν-δεν θυμούνται που τα χουν βάλει κλπ)
ΡΕ παιδες αλήθεια γνωριζει κανεις τι παιζει τωρα στο ΟΑΣΙΣ????
Μολις γυρισα απο γαλατσιου 1...το καρπουζι μαπα!! ελοιπαν ολες και ηταν μονο μια 'αφρατουλα' ονοματι κατερινα....πειραιωτισα! ειπα να την παρω μπασ και μου εκανε κανα καλο μασαζ τουλαχιστον γιατι ειμουν πιασμενος....χαλια και το μασαζ χαλια και τα υπολοιπα!! μιλουσε παρα πολυ και μου την εσπασε....εβγαλε και το φορεμα και πεσανε τα κρεατα χαμω....ασε..δραμα!!
τσαμπα το 80αρι...
Πέρασα χθες από το μαγαζί που βρίσκετε στο Χαλάνδρι. Είναι μόνο μία κοπέλα, μία Ελληνίδα πολύ μπάζω, αλλά με φιλότιμο. Το μασάζ χάλια, όμως η πίπα (με καπότα) πολύ καλή. Η ταρίφα 60 ευρό + 20 ευρό για την πίπα.
.....αφου ειπαμε βρε παληκαρια, χαλαρα μεχρι να επιστρεψει η εβιτα.. οταν λειπει η γατα χορευουν τα τσολια....
ποια ειναι η εβιτα συναδελφε; μια χοντρη μαυριδερη; και ποτε θα γυρισει επιτελους;
Συναδελφε giorgospapa σε βλεπω ιδιαιτερα ενημερωμενο στο μασατζιδικα και αυτο με ευχαριστει.Το συγκεκριμενο μαγαζι αν και κοντα στο σπιτι μου(πραγμα που με βολευει για καμια ξεπετα)απο ποιοτητα ειναι χαλια.Οκ δεν αντιλεγω οτι παιζει sex κατευθειαν αλλα ρε παιδι μου πολυ χαλια απο γκομενες, τωρα και η Εβιτα να γυρισει δεν νομιζω οτι θα αλλαξουν πολλα,εκτος και αν εχεις πληροφοριες οτι θα ερθει νεο αιμα. Μπας και δουμε καμια ασπρη μερα δηλαδη γιατι εχω βαρεθει να κουτουπωνω τη Ρωξαννη...η εβιτα ειναι μια λιγο χοντρη (που τωρα τελευταια εχει χασει καποια κιλα) με μαυρο μακρυ μαλλι.. ειναι η ιδιοκτητρια..
και θα γυρισει μολις φτιαξει τα δοντακια της απο ρουμανια..
η Εβιτα θα γυρισει σε 10 μέρες , μέχρι τότε αστα να πάνε...
Μετά όμως εχω πληροφορίες για ανανέωση ....ιδωμεν ....παντως η Εβιτα και καλό μασαζ και καλο μησι με ενδιαφέρον στρουμπουλο σώμα . Ρωξάνη , Χριστίνα που ειναι τωρα εχουν καλη βαθμολογία (στο 7 με αριστα το δεκα ).
Μη σνομπάρετε την ΑΝΝΑ στην Μαρνης . Στη κατηγορια στρουμπουλές ειναι πολυ καλή με διατριβη στις πίπες .
δεν το πιστεύω ... έχει άποψη για το γαμησι ...το πιστεύει το θέμα..
Το μόνο που έχω να πω ειναί οτι έχω μείνει άναυδος... Ρε αδέρφια μου είστε με τα καλά σας?? Τόσο μεγάλος ντόρος και απορίες για κείνη τη πατσαβούρα την Εβίτα??? Ρε παιδία ας μου πεί κάποιος δηλαδή ότι δεν μιλάμε για την ίδια... Γία χυπνήστε λιγάκι γαμώτο και αναρωτηθέιτε... Καταθέτετε 80αρια για να γαμήσετε μόνο και μόνο επειδή κάνει καλό γαμήσι????? Και η γιαγία μου κάνει καλό και είναι 3 φορές καλύτερη από την Εβίτα.. Δεν την μπορό την θεωρία μουνί να 'ναι και ότι να 'ναι. Ο αδελφός ο ΙnAthens μας προτείνει λέει 3η σεπτεμβρίου...Μα καλα αυτό απορώ πως δεν έχει κλείσει ακόμα με κείνες εκεί που έχει μέσα! Αυτές μόνο για οικιακές βοηθεί κάνουν να ξεσκατίζουν κανα γέρο...Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν ρε InAthens... Με όλο το σεβασμό δηλαδή!
....δεν μας λες τι μουνια πηδας και με ποσο ? ποση ωρα, τι σερβις και αλλα διαφορα τετοια ?????
....που ξερεις ? μπορει να μας πιανουν κοροιδα..
..με ολο το σεβασμο δηλαδη....
....προτεινε και κατι.....................