Τι γυρισα καλε, ειπα οτι δεν θελω να την παντρευτω;΄!!;Απλα ειπα οτι ειναι λιγο μεγαλη για μενα!!τα γυρίζεις τώρα... >
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
μαγκες το νου σας και βαλτε καποτα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα c35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 213
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αυτο να δω και να τελειωσωοχι ρε συ απλα θα γραφει μαζι με τον τυπο στο σχεση με επαγγελματια...
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
οταν την εξεθεσες την κοπελα δεν το σκεφτηκες αυτο;Παιδες να σας πω οτι η κοπελα ειναι κατα 10 χρονια μεγαλυτερη μου,ειμαι 24 και ειναι 34,τωρα γινεται γαμος με τοση μεγαλη διαφορα,το αμφισβητω!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αστα αυταΤι γυρισα καλε, ειπα οτι δεν θελω να την παντρευτω;΄!!;Απλα ειπα οτι ειναι λιγο μεγαλη για μενα!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αυτο νομιζω και εγω.αλλα δεν θα αφησουμε εμεις εδω να γινει κατι τετοιο!!!!τα γυρίζεις τώρα... >
Τι εννοεις ρε λαγουδακι,τι δεν θα αφησετε εσεις εδω να γινει!!!!!αυτο νομιζω και εγω.αλλα δεν θα αφησουμε εμεις εδω να γινει κατι τετοιο!!!!
kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
Κ γαμώ θα κάνετε ένα σπίτι μπουρδέλοΕξαλλου αν ειναι καθαρη και πιστη απ εδω και περα,δεν θα ειχα κανενα προβλημα να την παντρευτω!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
να εκθεσουμε την κοπελα!!!Τι εννοεις ρε λαγουδακι,τι δεν θα αφησετε εσεις εδω να γινει!!!!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
γιατι το λες αυτο;εχεις στοιχεια;Κ γαμώ θα κάνετε ένα σπίτι μπουρδέλο
Mπραβο σου λαγε,να τα 10000στισεις!!να εκθεσουμε την κοπελα!!!
Αλλα δεν εχω σκοπο να εκθεσω τι κοπελα για κανενα λογο!!
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
έτσι ευγενικός έπρεπε να ήσουν και με την κοπέλα...κι όχι να φανερώνεις την ανησυχία σου για πιθανόν νοσήματα και να την προσβάλεις!Mπραβο σου λαγε,να τα 10000στισεις!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
απλα μας ανησυχησες που στην αρχη ειπες οτι δεν θα ειχες προβλημα να την παρεις την κοπελα αλλα μετα μας εβαλες σε σκεψεις οταν αρχισες να λες για διαφορες ηλικιας,τωρα μιλας σωστα!!!!Mπραβο σου λαγε,να τα 10000στισεις!!
Καλά ρε φίλε, είσαι σοβαρός; Ξέχασες τα προφυλακτικά; Και όταν το θυμήθηκες είπες άστο να πάει; Και λες ότι αυτό συνέβηκε δύο φορές. Πλάκα μας κάνεις; Δηλαδή αν με κοπέλα που πάει με 20 (λέμε τώρα) πελάτες την ημέρα δεν βάζεις προφυλακτικό, τί περιμένεις να γαμήσεις δηλαδή για να βάλεις; Συγνώμη κιόλας. Το επόμενο πρωί οι αναλύσεις δεν πρόκειται να δείξουν τίποτε απολύτως και αν μίλαγες σε κάποιο γιατρό θα σου έλεγε το ίδιο πράγμα. Τσάμπα αναλύσεις έκανες. Αναλόγως νοσήματος χρειάζεται από μερικά 24ωρα ως μερικές βδομάδες. Αν κάνεις πλάκα, τότε ΟΚ, δεν το'πιασα. Αν όχι, ελπίζω να την σκαπουλάρεις και όλα νάναι εντάξει.
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τον έχεις τρελάνει τον κόσμο ρε francescoΚαλά ρε φίλε, είσαι σοβαρός; Ξέχασες τα προφυλακτικά; Και όταν το θυμήθηκες είπες άστο να πάει; Και λες ότι αυτό συνέβηκε δύο φορές. Πλάκα μας κάνεις; Δηλαδή αν με κοπέλα που πάει με 20 (λέμε τώρα) πελάτες την ημέρα δεν βάζεις προφυλακτικό, τί περιμένεις να γαμήσεις δηλαδή για να βάλεις; Συγνώμη κιόλας. Το επόμενο πρωί οι αναλύσεις δεν πρόκειται να δείξουν τίποτε απολύτως και αν μίλαγες σε κάποιο γιατρό θα σου έλεγε το ίδιο πράγμα. Τσάμπα αναλύσεις έκανες. Αναλόγως νοσήματος χρειάζεται από μερικά 24ωρα ως μερικές βδομάδες. Αν κάνεις πλάκα, τότε ΟΚ, δεν το'πιασα. Αν όχι, ελπίζω να την σκαπουλάρεις και όλα νάναι εντάξει.
Επισκέπτης
ωωω francesko να σαι καλαααα! ειχα τις μαυρες μου ολη μερα, αλλα εχω λιωσει στο γελιο με ολα σου τα ποστς!
πες κι αλλα!
πες κι αλλα!
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Γαματε ακαποτα ρε στα μπουρδελα και μετα πατε και στις γκομενες σας(τις καημενες βαζοντας και τονε αυτο μου μεσα).
Και μετα αναρωτιωμαστε πως πληθαινουν οι αρρωστιες.
Ελεος ουτε ανηλικα ρε γμτ, τοσο στα αρχιδια σας μεχρι και η υγεια πια για εναν πουτσο???
Ελεος ουτε ανηλικα ρε γμτ, τοσο στα αρχιδια σας μεχρι και η υγεια πια για εναν πουτσο???
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μην τα πιστευεις και συ ολα...οι μισοι εδω μεσα δεν εχουν καν γαμησει ακομη...απο την κουνια γραφουν....Γαματε ακαποτα ρε στα μπουρδελα και μετα πατε και στις γκομενες σας(τις καημενες βαζοντας και τονε αυτο μου μεσα).
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχαχαχχαμην τα πιστευεις και συ ολα...οι μισοι εδω μεσα δεν εχουν καν γαμησει ακομη...απο την κουνια γραφουν....
Και οι μισοι απο οσους το δηλωνουν βρε τζιελακο να το κανουν αρκει ομως
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ενώ εσύ άμα δε βάλεις καποτα δεν ξενογαμιεσαι ε?Γαματε ακαποτα ρε στα μπουρδελα και μετα πατε και στις γκομενες σας(τις καημενες βαζοντας και τονε αυτο μου μεσα).
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
άσε που το παιδί έχει σκοπό να την παντρευτεί την κοπέλαΓαματε ακαποτα ρε στα μπουρδελα και μετα πατε και στις γκομενες σας(τις καημενες βαζοντας και τονε αυτο μου μεσα).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 4K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 231
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 108